VPN בשביל IP ישראלי למי שדר בחו"ל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ממש לא הפתרון היחיד שאפשרי ואפילו פתרון מאוד עקום.or4558 כתב:מה שהוא יוכל לעשות לקנות שרת ווינדוס בארץ ואז להתחבר לשרת דרך חיבור לשולחן מרחוק ולראות את התכנים זאת האופציה היחידה שיש לו אני לא יודע אם קיים בארץ VPN עם כתובת IP ישראלי...
פתרון ש100% יעבוד הוא שכירת VPS (אין לי מושג מה רמת המחירים בארץ) והתקנת שרת VPN כלשהו כמו OpenVPN על וינדוס או לינוקס, זה דורש קצת ידע (או יכולת חיפוש בגוגל) וייתכן גם מתן הרשאה מתאימה על השרת (בלינוקס להבנתי ל-TUN/TAP) אך זה יעבוד באופן מושלם.
אם אתה מכיר עוד חבר'ה שזקוקים לפתרון הזה אז זה גם יכול להכניס לך מעט כסף או לפחות לכסות את העלויות.
לזה מה שהכוונתי רכישת VPS..dhead2009 כתב:ממש לא הפתרון היחיד שאפשרי ואפילו פתרון מאוד עקום.or4558 כתב:מה שהוא יוכל לעשות לקנות שרת ווינדוס בארץ ואז להתחבר לשרת דרך חיבור לשולחן מרחוק ולראות את התכנים זאת האופציה היחידה שיש לו אני לא יודע אם קיים בארץ VPN עם כתובת IP ישראלי...
פתרון ש100% יעבוד הוא שכירת VPS (אין לי מושג מה רמת המחירים בארץ) והתקנת שרת VPN כלשהו כמו OpenVPN על וינדוס או לינוקס, זה דורש קצת ידע (או יכולת חיפוש בגוגל) וייתכן גם מתן הרשאה מתאימה על השרת (בלינוקס להבנתי ל-TUN/TAP) אך זה יעבוד באופן מושלם.
אם אתה מכיר עוד חבר'ה שזקוקים לפתרון הזה אז זה גם יכול להכניס לך מעט כסף או לפחות לכסות את העלויות....
תודהdhead2009 כתב:ממש לא הפתרון היחיד שאפשרי ואפילו פתרון מאוד עקום.or4558 כתב:מה שהוא יוכל לעשות לקנות שרת ווינדוס בארץ ואז להתחבר לשרת דרך חיבור לשולחן מרחוק ולראות את התכנים זאת האופציה היחידה שיש לו אני לא יודע אם קיים בארץ VPN עם כתובת IP ישראלי...
אם אתה מכיר עוד חבר'ה שזקוקים לפתרון הזה אז זה גם יכול להכניס לך מעט כסף או לפחות לכסות את העלויות....
1) חיפוש של VPS ISRAEL בגוגל נותן בין היתר את הפתרונות האלה
http://www.ccc.co.il/TripleCloud/?ID=VP ... tAodJXIATQ
כפי שאני מבין הראשון לא צריך מחשב פיזי פה בארץ
והשניים האחרים כן - נכון?
2) כל אלה שאומרים שיש להם IP אמריקאי פה בפורום - איך הם עושים את זה?
3) האם אפשר להתקין תוכנה על המחשב האישי שלי פה שתוכל לעשות את זה? מבלי שליטה מרחוק
תודה שוב
@tool99, אתה רוצה VPS כיוון שמדובר בשרת וירטואלי שחולק משאבים (זיכרון, מעבד) עם כמה שרתים אחרים ובכך מוריד את העלות למינימום.
ברגע שיש לך VPS אתה יכול להתקין עליו את התוכנות שאתה רוצה במקרה זה שרת VPN כלשהו ברגע שיש לך את שרת ה-VPN מותקן ומוגדר נכון כל מה שאתה צריך זה להשתמש ב"חייגן" או קליינט התחברות לVPN כזה שמובנה בוינדוס או ככלי תוכנה כמו הקליינט של OpenVPN ולהתחבר לשרת הVPN.
ברגע שאתה מחובר לשירות הVPN שיצרת בעצם יש לך IP ישראלי שזה הIP של השרת.
התקנת והגדרה נכונה של שרת VPN יכולה להיות אתגר טכני קטן אז אני ממליץ לך לקרוא מספיק בנושא ולפנות זמן לכך.
ברגע שיש לך VPS אתה יכול להתקין עליו את התוכנות שאתה רוצה במקרה זה שרת VPN כלשהו ברגע שיש לך את שרת ה-VPN מותקן ומוגדר נכון כל מה שאתה צריך זה להשתמש ב"חייגן" או קליינט התחברות לVPN כזה שמובנה בוינדוס או ככלי תוכנה כמו הקליינט של OpenVPN ולהתחבר לשרת הVPN.
ברגע שאתה מחובר לשירות הVPN שיצרת בעצם יש לך IP ישראלי שזה הIP של השרת.
התקנת והגדרה נכונה של שרת VPN יכולה להיות אתגר טכני קטן אז אני ממליץ לך לקרוא מספיק בנושא ולפנות זמן לכך.
פתרון פשוט וחכם כל עוד זה אפשרי, לא נראה לי שהמנויים האלה נועדו להתחברות מחו"ל כך שבהחלט ייתכן שחלקם חסומים או יחסמו בעתיד.amdr1 כתב:יש גישה מחו׳׳ל :
Cablelns.012.net.il
Hot.bezeqint.net
Cable.ccc.net.il
יש לקנות מנוי בארץ ולהתחבר מכל מדינה אחרת.(L2TP)
חבר שלי ברוסיה מקבל ip ישראלי ככה.
דווקה מנוי ccc אפשר בכלל לקנות אונלאין....
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
ממתי חוסמים תוכן ישראלי החוצה? מה זה האתר של השבכ? 
בכל אופן
OVERPLAY.COM
יש לך VPN לאיפה שאתה רוצה בעולם ב-5 דולר.
עובד מעולה.
תהנה.
בכל אופן
OVERPLAY.COM
יש לך VPN לאיפה שאתה רוצה בעולם ב-5 דולר.
עובד מעולה.
תהנה.
השרתים האלה נועדו להתחברות להוט, חייגן של הוט עובד בVPN.dhead2009 כתב:פתרון פשוט וחכם כל עוד זה אפשרי, לא נראה לי שהמנויים האלה נועדו להתחברות מחו"ל כך שבהחלט ייתכן שחלקם חסומים או יחסמו בעתיד.amdr1 כתב:יש גישה מחו׳׳ל :
Cablelns.012.net.il
Hot.bezeqint.net
Cable.ccc.net.il
יש לקנות מנוי בארץ ולהתחבר מכל מדינה אחרת.(L2TP)
חבר שלי ברוסיה מקבל ip ישראלי ככה.
דווקה מנוי ccc אפשר בכלל לקנות אונלאין.......