היה מעניין ?
מה שבטוח זה שהבחורה שפירסמה את ה- THX בתערוכה , היתה
מאוד חמודה
לצערי הרב רק צילמתי אותה , ואני לא יודע את שמה.
אז אם את יכולה תיצרי איתי קשר
עופר.י

אתה צודק אך זה לא הפתיע.aquarius כתב:גם אני נהניתי (יעזור אם תוכלו להעלות את המצגת שרן הציג-היא מסבירה מעולה)
רק חבל שהפאנל ייצא קצת מכלל שליטה...

עלו פה שני נושאים, שמשום מה תמיד מתערבבים בדיונים באזור הזה, אך לדעתי הם שני נושאים שונים לגמרי ואין קשר בינהם.oferlaor כתב:היה ברור (גם בגלל הווליום) שהנושא מאוד רגשי....

עם כל הכבוד לרני(ויש כבוד),ציפית מאיש מקצוע שיאמר לך"כן רסיבר עם RC יעשהגיל כתב:המסקנה הכי מעניינת שלקחתי איתי מההרצאה שלו לגבי טיפול בחדר עבור קולנוע ביתי
זה שלא משנה איזו מערכת יש לך - במאה אלף שקל או ב-5000 שקל (אולי קצת בהגזמה), אם לא מטפלים בחדר מבחינה אקוסטית כמו שצריך, לעיתים הם יכולים להשמע אותו דבר (וזה מצוטט מדבריו של רני).
כמו כן דבר נוסף מעניין שיכול להתפתח כאן לדיון הוא שכיול אוטומטי (Automatic Room Correction) לדעתו של רני לא יוכל להחליף כמעט אף פעם כיול ידני של אדם מקצועי שיש לו שנים של נסיון בתחום כלומר בכדי לקבל את המקסימום מהמערכת שלך אתה צריך להזמין אדם מקצועי שיעשה לך את הכיוון....

לפני שאתה רץ לכתוב מאמרoferlaor כתב: אגב, הייתי רוצה להציג את התזה הזו במאמר מוסדר....

בוודאי שזה ניתן לבדיקה רק שבמקרה זה לא מדובר על מבחן עיוור במובן של עיוור בעיניים.דבר שני שמפריע לבדיקה כזו היא שאם זה נכון, איך תבקש מאנשים לזהות כבלים שונים באופן עיוור כאשר הם זקוקים לחוש הראיה בכדי לחוש בהבדל... כלומר, זה כמו לעשות מבחן "עיוור" לראות אם אנשים מבדילים בין צבע אדום לירוק... הרי אם הם זקוקים לחוש הראיה והמישוש בשביל "לחוש" בהבדל, אז כשתבקש מהם לזהות את הכבל, הם יזהו אותו נכון.
הרי אם תיקח כבל זהה באריזות ובצבעים שונים ותבקש מאנשים שיזהו אם הם זהים או שונים, מה זה יגיד לך אם הם יגידו שיש הבדלים? זה לא ממש יוכיח דבר, כי כל צד יאמין שזו הוכחה לצדקתו......
קל להגיד מרטין, קל להגידMartinHSabag כתב:moco,
זה כבר בוצע.....תחפש את המבחן שביקש גנאדי לעשות וביצע אותו דוחף.
כתבתי על זה כבר....