קטע שגילינו בדיעבד (תודה לרומן שהצביע על זה)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
בחדר של SMARTEC בעצם ניגנו תוכן מנגן HD DVD של טושיבה.
מכיוון שהם לא משווקים אותו (זה כבר מישהו אחר) אז הם לא ממש התגאו בכך, אבל זה עדיין די מצחיק שרק ביום שישי בצהריים גיליתי את זה...
מכיוון שהם לא משווקים אותו (זה כבר מישהו אחר) אז הם לא ממש התגאו בכך, אבל זה עדיין די מצחיק שרק ביום שישי בצהריים גיליתי את זה...
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
שאלה של אהבל - למה זה מצחיק ?
זה כזה קטע של גיקים שאני לא מבין
זה כזה קטע של גיקים שאני לא מבין
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מישהוא יודע מאיזה נגן ניגנו את תכני ה-HD (יום חמישי) ?
דרך אגב, ביום חמישי לא שמתי לב לנגן HD-DVD כלשהו בחדר ההדגמה. כמו כן המציג הציג תכני HD שהורדו מהאינטרנט (בוודאות) ביום חמישי.
לפי שילוב של מה שהמציג אמר, ושל הציוד שהיה שם והתפריטים שנראו על המסך נראה כאילו מדובר בפרוססור משולב נגן בתוכו
דרך אגב, ביום חמישי לא שמתי לב לנגן HD-DVD כלשהו בחדר ההדגמה. כמו כן המציג הציג תכני HD שהורדו מהאינטרנט (בוודאות) ביום חמישי.
לפי שילוב של מה שהמציג אמר, ושל הציוד שהיה שם והתפריטים שנראו על המסך נראה כאילו מדובר בפרוססור משולב נגן בתוכו
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
MarioMan,
מרבית התכנים נוגנו על ידי HTPC עם כרטיס MYHD.
boazj,
פשוט בגלל שהנגן הזה והטכנולוגיה הזו הם חדשים לחלוטין והיו (יחד עם מקרני 1080P) מסוג הדברים שהיבואנים עצמם פשוט לא הצליחו להביא בזמן לתערוכה (העדפנו לא להציג מקרנים "ישנים" של 720P כי זה היה ממש בזיון לאור מה שקורה כרגע עם מקרני 1080P בחו"ל). העובדה שזה הודגם כבדרך אגב משעשע אותי...
מרבית התכנים נוגנו על ידי HTPC עם כרטיס MYHD.
boazj,
פשוט בגלל שהנגן הזה והטכנולוגיה הזו הם חדשים לחלוטין והיו (יחד עם מקרני 1080P) מסוג הדברים שהיבואנים עצמם פשוט לא הצליחו להביא בזמן לתערוכה (העדפנו לא להציג מקרנים "ישנים" של 720P כי זה היה ממש בזיון לאור מה שקורה כרגע עם מקרני 1080P בחו"ל). העובדה שזה הודגם כבדרך אגב משעשע אותי...