עזרתכם בבחירת מערכת לרכב
היי,
לאחרונה רכשתי רכב חדש/ישן (אקסנט) ואני רוצה להחליף את המערכת הקיימת ברכב.
הדרישות הן רבות יחסית אך התקציב קטן- כ700 ש"ח (ועדיף דרומה).
המערכת לא חייבת לכלול דיסק אך אשמח אם היא תכלול כניסת aux וחיבוריות BT, אשר תומכת בהשמעת מוזיקה בצורה אל-חוטית (ולא רק דיבורית). מבחינת איכות סאונד- ידוע לי שבתקציב ובדרישות אני לא אקבל משהו אודיופילי אך אשמח למשהו סביר.
תודה!
יובל
לאחרונה רכשתי רכב חדש/ישן (אקסנט) ואני רוצה להחליף את המערכת הקיימת ברכב.
הדרישות הן רבות יחסית אך התקציב קטן- כ700 ש"ח (ועדיף דרומה).
המערכת לא חייבת לכלול דיסק אך אשמח אם היא תכלול כניסת aux וחיבוריות BT, אשר תומכת בהשמעת מוזיקה בצורה אל-חוטית (ולא רק דיבורית). מבחינת איכות סאונד- ידוע לי שבתקציב ובדרישות אני לא אקבל משהו אודיופילי אך אשמח למשהו סביר.
תודה!
יובל
תתחיל לפשפש בלוחות יד שניה מתאימים, כי מוצרים חדשים במחיר הזה לא יתנו לך הרבה.
אם מדלגים על עלויות התקנה, אתה אולי תוכל למצוא בתקציב (ביד שניה) זוג רמקולים סבירים + רדיו דיסק.
ישנן יחידות סיניות שלא כוללות CD אבל כן כוללות USB/aux\sd card ועולות 200-300 ש"ח, אבל האיכות נשארת בגדר הלא ידוע.
אם מדלגים על עלויות התקנה, אתה אולי תוכל למצוא בתקציב (ביד שניה) זוג רמקולים סבירים + רדיו דיסק.
ישנן יחידות סיניות שלא כוללות CD אבל כן כוללות USB/aux\sd card ועולות 200-300 ש"ח, אבל האיכות נשארת בגדר הלא ידוע.
אם ככה, אתה יכול למצוא אחלה יחידות ביד שניה, או משהו חדש אבל מינימליסטי ובלי BT.התקציב הנתון הינו לרדיו דיסק בלבד...
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ב-1000 שקל כבר תוכל למצוא משהו טוב......
ב-1300 תוכל כבר להתחדש בפיוניר ממש טוב
ב-1300 תוכל כבר להתחדש בפיוניר ממש טוב
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
באמת לדעתך אין מכשירים טובים בפחות מ1000 ש״ח?
כמובן שב 1300 ש״ח ניתן לרכוש פיונר ממש טוב. 1500 ש״ח זה אפילו עדיף, בסכום זה ניתן לרכוש pioneer 80prs מחו״ל. רק ש1500 ש״ח זה פעמיים מה שפותח השרשור הקציב ועוד קצת. מה גם שאני כלל לא בטוח שלפותח השרשור יש בו צורך. אני הייתי ממליץ דווקא לבדוק את הקלריון cz 302.
כמובן שב 1300 ש״ח ניתן לרכוש פיונר ממש טוב. 1500 ש״ח זה אפילו עדיף, בסכום זה ניתן לרכוש pioneer 80prs מחו״ל. רק ש1500 ש״ח זה פעמיים מה שפותח השרשור הקציב ועוד קצת. מה גם שאני כלל לא בטוח שלפותח השרשור יש בו צורך. אני הייתי ממליץ דווקא לבדוק את הקלריון cz 302.