מחפש מכשיר GPS לרכב
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
http://www.pandawill.com/50-gps-navigat ... 33374.html
זול יחסית,ושווה כל שקל (תציק לנציגים בצ'אט,בד"כ יש קופון תקופתי כל כמה זמן שמוריד עוד כמה דולרים מהמחיר,או תבדוק בדף פייסבוק שלהם)
בהזמנה אתה יכול לציין איזה שפות יהיו,וגם להוסיף מפות בתשלום למקרה שתרצה.
זול יחסית,ושווה כל שקל (תציק לנציגים בצ'אט,בד"כ יש קופון תקופתי כל כמה זמן שמוריד עוד כמה דולרים מהמחיר,או תבדוק בדף פייסבוק שלהם)
בהזמנה אתה יכול לציין איזה שפות יהיו,וגם להוסיף מפות בתשלום למקרה שתרצה.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
אתה מדבר מניסיון?l33cher כתב:http://www.pandawill.com/50-gps-navigat ... 33374.html
בהזמנה אתה יכול לציין איזה שפות יהיו,וגם להוסיף מפות בתשלום למקרה שתרצה....
יש לך אותו?
- l33cher
-
- חבר ותיק

יש בעיות אבל לא רציני.
1) הזרוע לרכב שמגיעה עם המכשיר,מחזיקה כמה ימים ואז נופלת לבד,תרכוש אחת נורמלית מהתחנות דלק ב30ש"ח.
2) אם אתה עם המכשיר ברכב ללא הכבל שמחובר לשקע מצת,במצב ניווט הבטריה תספיק מקסימום חצי שעה-45דקות,עדיף שתמיד יהיה מחובר לכבל.
משלוח בערך שבועיים מהרגע שסופק לך קוד מעקב,כולל הדואר הזוועתי בארץ כשהחבילה מטיילת לה בארץ
אם אתה רוכש,תוסיף עוד 2$ ותבחר במשלוח דרך דואר הונג קונג [HK],הם הכי סבירים.
סה"כ בשביל המחיר (קצת יותר מ250ש"ח) מקבלים אחלה תמורה לשקל
(כמובן בהשוואה לשחיטה שהולכת בארץ על המכשירים)
1) הזרוע לרכב שמגיעה עם המכשיר,מחזיקה כמה ימים ואז נופלת לבד,תרכוש אחת נורמלית מהתחנות דלק ב30ש"ח.
2) אם אתה עם המכשיר ברכב ללא הכבל שמחובר לשקע מצת,במצב ניווט הבטריה תספיק מקסימום חצי שעה-45דקות,עדיף שתמיד יהיה מחובר לכבל.
משלוח בערך שבועיים מהרגע שסופק לך קוד מעקב,כולל הדואר הזוועתי בארץ כשהחבילה מטיילת לה בארץ
סה"כ בשביל המחיר (קצת יותר מ250ש"ח) מקבלים אחלה תמורה לשקל
תודה, הבנתי שמסופקת תוכנת IGOl33cher כתב:יש בעיות אבל לא רציני.
סה"כ בשביל המחיר (קצת יותר מ250ש"ח) מקבלים אחלה תמורה לשקל(כמובן בהשוואה לשחיטה שהולכת בארץ על המכשירים)
...
ניסית להכניס מפות שהורדת מהאינטרנט?
- l33cher
-
- חבר ותיק

תתחדש 
תעדכן תוך כמה זמן הגיע
כמה דברים שכדאי שתרשום לעשות
1) לכשיגיע,אל תשכח לכייל את המכשיר מההגדרות בשביל המסך מגע,אחרת זה יכול להטריף!
2) רצוי גם כשהוא לא בשימוש להטעין מהבית בשקע החשמלי - הרבה יותר מהיר (יש לך 2 נורות לד,כשהאדומה דולקת הוא בטעינה לאחר החיבור,כשהיא נכבית - הוא מלא)
בזמן עבודה ברכב כשהוא מחובר לשקע מצת,עובד בסדר.
*יש לך גם עט סטיילוס מאחורה למטה (עיגול ממש קטן) - אני אישית לא משתמש.
3) זרוע לרכב - חפש תחנת אלונית באיזורך (תמיד מצאתי רק שם) וחפש זרוע נדבקת לשמשה לGPS,וודא שזו קופסה מלבנית ארוכה ממש ותרכוש רק את זה - לי כבר זה דבוק לשמשה חודש ברצף עכשיו - פלדה
תעדכן תוך כמה זמן הגיע
2) רצוי גם כשהוא לא בשימוש להטעין מהבית בשקע החשמלי - הרבה יותר מהיר (יש לך 2 נורות לד,כשהאדומה דולקת הוא בטעינה לאחר החיבור,כשהיא נכבית - הוא מלא)
3) זרוע לרכב - חפש תחנת אלונית באיזורך (תמיד מצאתי רק שם) וחפש זרוע נדבקת לשמשה לGPS,וודא שזו קופסה מלבנית ארוכה ממש ותרכוש רק את זה - לי כבר זה דבוק לשמשה חודש ברצף עכשיו - פלדה
הגיע תוך שבועיים.l33cher כתב:תתחדש
תעדכן תוך כמה זמן הגיע
3) זרוע לרכב - חפש תחנת אלונית באיזורך (תמיד מצאתי רק שם) וחפש זרוע נדבקת לשמשה לGPS,וודא שזו קופסה מלבנית ארוכה ממש ותרכוש רק את זה - לי כבר זה דבוק לשמשה חודש ברצף עכשיו - פלדה...
אני מנסה להפעיל את הGPS והוא כותב לי להכניס כרטיס MICRO SD.
למה הוא צריך כרטיס?