שמועה - Mass Effect 3 יחשף בשבת
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
יצאה חבילת הרחבה חדשה בשם אומגה. קצת מגוחך לדעתי למי ששיחק כבר בחלק השלישי וראה את הדמות הראשית מקריבה את עצמה, לחזור ולשחק בה שוב. אבל הי, אולי זה רק אני...
זה היה קצת מוזר לראות את אריה (Aria) יושבת רגל על רגל במועדון ההוא ב- ME3. שמח לראות אותה חוזרת לעניינים, גם אם זה ב- add-on.
אני, כרגע, מתקשה לחזור למשחק אחרי שסיימתי אותו. אולי אחרי שיגמרו לשחרר את כל ה- add-ons ל- SP אני אחזור למשחק לעוד סיבוב. אני מסכים אתך שבהתחשב בסוף המשחק לחזור ולשחק ב- add-ons האלה זה קצת מצחיק, אבל הסיפור עם ה- reapers, לדעתי, לא היה החלק החזק של הסדרה. מבחינתי זה היה רק תירוץ להסתובב בעולם המשחק המדב"י המצויין.
אני, כרגע, מתקשה לחזור למשחק אחרי שסיימתי אותו. אולי אחרי שיגמרו לשחרר את כל ה- add-ons ל- SP אני אחזור למשחק לעוד סיבוב. אני מסכים אתך שבהתחשב בסוף המשחק לחזור ולשחק ב- add-ons האלה זה קצת מצחיק, אבל הסיפור עם ה- reapers, לדעתי, לא היה החלק החזק של הסדרה. מבחינתי זה היה רק תירוץ להסתובב בעולם המשחק המדב"י המצויין.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
-
Huber
- חבר במועדון HT

נשברתי אחרי 5 דקות... הבחור שעשה את הסרטון כנראה ממש מעוצבן על מי שהיה מעורב ביצירת המשחק.
כל מה שיש לי לומר לו זה: בסדר, הם קצת הרסו, יאללה, תמשיך הלאה!.
כל מה שיש לי לומר לו זה: בסדר, הם קצת הרסו, יאללה, תמשיך הלאה!.
-
Huber
- חבר במועדון HT

חולבים את הדולרים האחרונים מהטרילוגיה: