אתה מצטט אותי לא נכון!kalinium כתב:הפרש הבודד וכל שאר הפרשנים המשפטיים המדופלמים,
מי לא אוהב חינם, ומי לא אוהב לא לשלם, עבור מה שאחרים כן משלמים עליו. זה ברור וכיף מאוד
אבל!
אין צורך לבלבל בשכל, או להצדיק את זה בטיעונים ילדותיים, ברור שכל ערוץ שאתה אמור לשלם עליו, ומוזרם באינטרנט, זה לא חוקי.
והאמירה הטפשית שהאינטרנט ינצח מראה אי הבנה ברורה. כל מה שיקרה אם השידורים באינטרנט יגיעו להמונים (ולא רק לקהילה קטנה כמו עכשיו), זה שחברות הכבלים והלווין בכל העולם יקרסו, ולא יהיה מי שישלם לערוצים, ולכן הם יסגרו.
בקיצור, אם כולם יגנבו, לא ישאר מוצר לגנוב....
אני לא אמרתי שאני לא אוהב לשלם או שאני רוצה הכל בחינם..
אני הייתי לקוח של הוט מאז הקמתם ועד ל 2006, ואז עברתי ליס עד 2010, מאז 2010 אני לא בהוט ולא ביס!
לא יתכן שכל מספר חודשים הם מורידים ערוצים, ומצד שני מעלים במחיר!!!
אם הם היו מספיק הוגנים, ולא עם תאוות בצע בלתי נגמרת.. אז הייתי משלם בכיף וברצון סכום הגיוני בין 50-100 ש"ח.. אבל לא כך הדבר! הם דורשים מינימום 215 ש"ח ועם קצת התמקחויות אפשר להוריד ל 200 נגיד..
כל עוד יהיו "גאונים" כמותך ופראיירים כמו רוב האנשים, הם יתנפחו ויתנפחו וימשיכו לעלות את המחיר.. צריכים לשים לכך סוף!
יש אמרה שאומרת.. הרוב קובע, אבל לא בהכרח צודק... תחשוב על זה..
לגבי "האינטרנט ינצח" זו עובדה, הטעות היחידה שלי זה שלא כתבתי שהאינטרנט כבר ניצח..
עד שהוט ויס לא יפנימו זאת, וכל עוד שיש פראיירים שמתחלפים.. זה יימשך..
אני אישית מתעב את החברות הרב ערוציות ובעיקר את הוט, וזו זכותי המלאה!
ערוצים באינטרנט תמיד יהיו! וגם אם לא יהיו, אני לא אחזור לא ליס, ובטח ובטח לא להוט (עם השירות לקוחות "המצויין והמקצועי" שלהם)
ופעם הבאה שאתה מדבר עלי, אני מבקש ממך לדייק בעובדות! הדבר הכי גרוע זה לא לדייק..
חינם זה טוב והכי יעיל, אבל כל עוד הוא חוקי, וכל עוד הוא באינטרנט, הוט ויס וגם אתה מוזמנים לרקוד מסביב למדורה...
נ.ב תרשה לי לא להתייחס לטיפשות.. אני לא ברזולוצייה הזאת.. וגם חפרתי פה יותר מידי בנושא, קדימה לנושא הבא...