זה באמת מאד פשוט ולא קשה למצוא מדריכים באינטרנט, לעצלנים הנה מדריך בעברית:
לשם הדגמה נגדיר הורדה אוטומטית מ-TL של העונה הראשונה של הסדרה הפיקטיבית Manshee באיכות של 720p. אני משתמש ב-utorrent 3.2.3, אני לא בטוח בדיוק מאיזה גירסא הוסיפו את זה.
1. ראשית צריך להוסיף את ה-RSS של הטראקר (TL במקרה הזה) ל-utorrent:
ב-TL נכנס לפרופיל שלנו ונבחר "edit profile", נאפשר "Enable RSS Access" ונעתיק את הלינק:
[img2=550x100]http://imageshack.us/a/img694/2736/tlrss.png[/img2]
כעת ב-utorrent, נבחר מתפריט ה-File את "Add rss feed", נדביק את הכתובת ונבחר "Do not automatically download all items" (אחרת תקבלו מבול של הורדות!). אופציונלית אפשר לתת גם alias:

2. כעת נגדיר הורדה אוטומטית: נכנס ל-RSS downloader (ע"י CTRL+R או לבחור מתפריט ה-Options) ונגדיר:

כאשר מסמנים את "... Filter matches original name" (כמו שסימנתי), ה-Filter יעבוד על השם המלא כפי שמופיע ב-rss feed. אפשר "לראות" את ה-rss feed מ-utorrent ע"י בחירתו ב-feeds בחלק השמאלי של המסך הראשי.
ב-Filter בחרתי: "Manchee S01" בשביל שם הסדרה והעונה ו-"720p HDTV x264" כדי לוודא שאני מקבל רק את האיכות המאד ספציפית שאני רוצה.
ב-Save in מכניסים את התיקיה לשמור את הקבצים.
למיטב הבנתי אפשר במקום ה-"... Filter matches original name" לכתוב רק את שם הסדרה ב-Filter, להכניס את העונה/פרקים המבוקשים תחת "Episode number" (לדוגמא "-1x1") ולבחור את האיכות ב-Quality. לא בדקתי את זה, ואין מושג האם זה יתפוס לדוגמא את:
"Macheee S01E99 720p WEB-DL DD5 1 H 264-OhSHiT" שאינני מעוניין בו.
אופציונלית:
א. בחרתי רק ב-rss feed הספציפי (שנתנתי לו את השם TL).
ב. בחרתי בתווית "Tv", אותה כל הורדה תקבל אוטומטית.
ג. אפשר להגביל את ה-"minimum interval". זה יכול להיות שימושי אם אתם לא רוצים להוריד repacks וכאלה - במקרה כזה תבחרו לדוגמא "4days" וזה מגביל אותו להוריד מקסימום טורנט אחד כל 4 ימים (הראשון שמתאים).
כעת כל שנותר הוא לחזור על (2) עבור כל סדרה, ואז אפשר לנוח בעצלנות

נ.ב. כמובן שיש עוד דרכים, כולל irc bots שיותר "מהירים" (מבחינת מתי ההורדה מתחילה) אבל נדהמתי לגלות כמה הדרך הספציפית הזו פשוטה ונוחה. מניסיוני המועט, הטורנט מתחיל לרדת תוך מספר דקות מאז שהוא עולה לאתר (utorrent דוגם את ה-rss feed כל 15 דקות).