nespresso MAESTRIA - השילוב הטוב מבין העולמות?
למיטב זכרוני, היו בעבר דגמים של נספרסו עם הקצפה כזו. אבל הבעיה שלך עם נספרסו זו ההקצפה? אם ככה, יש מכונות קפסולות אחרות שמציעות את זה מזמן. בעייני, מי ששותה קפה מקפסולות, בטח ובטח שיעדיף לא להקציף בעצמו, אלא באופן אוטומטי. מוזר לי שמישהו מוכן להתפשר כ"כ על איכות האספרסו (וזו התפשרות עצומה) אבל לא על איכות ההקצפה (שזו התפשרות קטנה).
וידוי קצר - אחרי מספר שנים עם מכונה ידנית של ממש אני מחפש את המכונה האוטומטית שמגיעה לקפה הטוב ביותר בלי כל ההתעסקות שכרוכה במכונה ידנית.
למיטב הבנתי נספרסו היא האיכותית מכין המכונות האוטומטיות ובחלק מהקפסולות מביאה לתוצאה שמתקרבת ל-"דבר האמיתי".
מצד שני אני לא כ"כ אוהב את ההקצפה של האירוצינו שמזכירה לי מרקם "סבוני".
השאלה היא האם איכות הקפה במכונה זהה לשאר מכונות נספרסו? (אני מניח שכן) ושנית, האם השימוש בהקצפת קיטור משפרת את איכות ההקצפה?
למיטב הבנתי נספרסו היא האיכותית מכין המכונות האוטומטיות ובחלק מהקפסולות מביאה לתוצאה שמתקרבת ל-"דבר האמיתי".
מצד שני אני לא כ"כ אוהב את ההקצפה של האירוצינו שמזכירה לי מרקם "סבוני".
השאלה היא האם איכות הקפה במכונה זהה לשאר מכונות נספרסו? (אני מניח שכן) ושנית, האם השימוש בהקצפת קיטור משפרת את איכות ההקצפה?
אתה הולך להתאכזב.
אני בהחלט בדעה שהיא מפיקה את האספרסו הכי טוב מבין כל הפתרונות האוטומטיים (ויש הרבה שלא מסכימים איתי, זוהי דעתי), אבל זה בהחלט לא מתקרב ל"דבר האמיתי". זה לא רע בפני עצמו, אבל בוא נאמר שההבדל באספרסו הרבה יותר גדול מההבדל בהקצפה.
אני בהחלט בדעה שהיא מפיקה את האספרסו הכי טוב מבין כל הפתרונות האוטומטיים (ויש הרבה שלא מסכימים איתי, זוהי דעתי), אבל זה בהחלט לא מתקרב ל"דבר האמיתי". זה לא רע בפני עצמו, אבל בוא נאמר שההבדל באספרסו הרבה יותר גדול מההבדל בהקצפה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בגרמניה זה נמכר תחת קרופס או מג'ימקס, גם דה לונגי מייצרים את הדגם הזה.
תחפש אולי לפי היצרנים של המכונה ולא לפי נספרסו (נספרסו לא בונים מכונות)
תחפש אולי לפי היצרנים של המכונה ולא לפי נספרסו (נספרסו לא בונים מכונות)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
+1דבוטאנט כתב:בגרמניה זה נמכר תחת קרופס או מג'ימקס, גם דה לונגי מייצרים את הדגם הזה.
תחפש אולי לפי היצרנים של המכונה ולא לפי נספרסו (נספרסו לא בונים מכונות)...
אחד האתרים הגדולים בסקירת מוצרים בגרמניה : http://www.testsieger.de/
אם המכשיר לא שם , הוא לא קיים. בד"כ יש ציונים ( יותר נמוך יותר טוב) .
אני עברתי ממכונה ידנית+מטחנה לנספרסו כיון שראיתי שמעשית אני לא משתמש בה בגלל הזמן של ההתעסקות איתה, למרות שמאוד אהבתי את ההתעסקות הזאת אבל למי יש זמן בבוקר עם שני ילדים קופצניים?
האספרסו פחות טוב בגדול אבל מצד שני אין 'תקיעות' בגלל קפה לא טרי או סתם גרוע, ויש אחידות מוחלטת לטוב ולרע. בקפוצינו לא מרגיש כמעט הבדל בטעם, ומשתמש בפלנג'ר להקצפה, יותר אוהב את הקצף שנוצר כך למרות שזה לא הדבר האמיתי.
האספרסו פחות טוב בגדול אבל מצד שני אין 'תקיעות' בגלל קפה לא טרי או סתם גרוע, ויש אחידות מוחלטת לטוב ולרע. בקפוצינו לא מרגיש כמעט הבדל בטעם, ומשתמש בפלנג'ר להקצפה, יותר אוהב את הקצף שנוצר כך למרות שזה לא הדבר האמיתי.
זה בדיוק המצב בו אני נמצא....אחרי 3 ילדים כשאני במרוץ מתמיד נגד הזמן בבוקר או אחרי שאני חוזר מותש בערב ההתעסקות עם מכונה ידנית גדולה עלי....
ואחרי שאבא שלי קנה מכונת קפסולות הבנתי שאפשר להכין קפה לא רע בכלל באפס זמן.
ואחרי שאבא שלי קנה מכונת קפסולות הבנתי שאפשר להכין קפה לא רע בכלל באפס זמן.
אני רחוק מלהיות אנין טעם או קפהוליק כמו החברים פה , אבל אם באספרסו עסקנו , אין השוואה בכלל הקפה של הקפסולות לא מתקרב לידניות מבחינת טעם, לקפוצ'ינו זה כבר משהו אחר , אבל אם אתם מקציפים כבר אז על זמן ההקצפה במכונה ידנית אתם חוסכים את זמן ההמתנה במכונות האחרות לדעתי...
מצד שני , אם כבר קפסולות אז אישית (טעם וריח) אין באמת מתחרה לנספרסו.
מצד שני , אם כבר קפסולות אז אישית (טעם וריח) אין באמת מתחרה לנספרסו.