חברת Archos המוכרת לנו בעיקר מתחום נגני המדיה ולאחרונה בעיקר בזכות הטאבלטים שלה, תשיק בתערוכת CES הקרובה מחשב זעיר הכולל מצלמת HD לשיחות וידיאו, שלט עם כל כפתור ומחווה אפשרית המוכן להקלדה ובעיקר למשחקים.
מה שמעניין במחשב הזעיר הזה הוא ה-Form Factor שהוא כולו נמצא למעשה ב"מארז המצלמה" התלוי מעל המסך עצמו.
המחשב מתאים לכל מסך דק עם כניסת HDMI.
ה-TV Connect יאפשר למשתמש לעשות בטלוויזיה כל מה שניתן לעשות על הטאבלט, רק שבמקום ממשק המגע, בעזרת השלט ניתן יהיה לעשות את כל הפעולות הנדרש ...
נראה נחמד, קצת יותר איכותי יותר מהמיני PC שקונים בסין. אני מקווה שהפער במחיר שווה את ההפרש.
נראה לי שאפל כאן פספסה את הרכבת בענק ואיתה מיקרוסופט.
אני מניח בקרוב לא יחסרו אפליקציות של טלויזיה וסרטים בתשלום.
מעניין אין המוצר הזה בהשוואה למכונת המשחקים Android של חברה מתחרה (שכחתי את שמה) שמוצעת כרגע ב Pre-sale.
דרך אגב, היה יכול להיות אלגנטי יותר אם המצלמה היתה ממש קטנה ומחוברת דרך כבל ומודבקת על על הטלויזיה כך שהיא בקושי נראית.
אני חושב שרוב החברות רחוקות מלמצוא את הפתרון לטלויזיה המחוברת, הראייה לכך במקרה הזה, השלט הזה... מי רוצה דבר כזה?
ד"א - להזכירך בAPPLE TV - אתה יכול כבר היום לרכוש סרטים ומוזיקה - גם בחו"ל (שחו"ל יותר מעניין את החברות מישראל) וגם בארץ (לאחרונה הרי יש אפשרות לרכוש בארץ סרטים ומוזיקה דרך האייטיונס).
בכל מקרה - אני חושב שהבעייה היא במציאת ממשק מתאים לטלויזיה. אני עוד לא ראיתי פתרון נוח, בטח לא לאדם הפשוט.
היצרן הוא סיני, כמו בשונגלים האחרים.
מה שמצחיק הוא שהיצרן הזה (או אחד שבמקרה מייצר מוצר באותו form factor) פירסם תמונות של מפהמוצר בקבוצה בלינקדאין שאני חבר בה, שבה הוא מציע את זה כ-oem.....
MartinHSabag כתב:היצרן הוא סיני, כמו בשונגלים האחרים.
מה שמצחיק הוא שהיצרן הזה (או אחד שבמקרה מייצר מוצר באותו form factor) פירסם תמונות של מפהמוצר בקבוצה בלינקדאין שאני חבר בה, שבה הוא מציע את זה כ-oem.....
...
כמובן שברור שזה מיוצר פיזית במזרח.
אבל חשבתי שהאבא זה באמת ארקוס ושהשקיעו מחשבה בתכנון ולא זרקו סתם רכיבים.
אפל סגורים ויותר מדי סגורים... אם היה ניתן לפרוץ את ה-ATV 3 החדש אזי שהיה ניתן להתקין עליו XBMC ולהריץ הכל מהכל... בלעדי פריצה הוא לא שווה הרבה... וכאן כל סטיק מריץ אנדרואיד יעשה את העבודה כמובן יש ויש... אבל זה פתוח להכל מהכל.
MartinHSabag כתב:היצרן הוא סיני, כמו בשונגלים האחרים.
...
מרטין,
איזה מעבד יש למכשיר הזה?
מקווה מאוד שלא כמו בטאבלטים של ארכוס.