שלום,
אני מעוניין לקנות מכונה אוטומטית עד 4000 שח בעלת יכולת הקצפה טובה שתזכיר בית קפה. למה אני מבקש יכולת הקצפה טובה?? מכיוון שאנחנו שותים לרוב הפוך.
מניסיוני, לאבא שלי יש גאגיה בררה שמשרתת אותו נאמנה כבר קרוב לשנתיים, אני מאוד אוהב את המכונה אבל ההקצפה שם גרועה לדעתי, יכול להיות בגלל שיש שם את פטנט הפאנרלו. בכל מקרה ראיתי מכונות מהדיויטי פרי שעולות 200 דולר שמקציפות יותר טוב מהבררה.
האם שמח אם תמליצו לי על מכונה אוטומטית בעלת שם טוב כמו הגאגיה אבל עםיכולת אספרסו סבירה והקצפה טובה. כל זאת בסביבות ה-4000 שח.
עזרה בבחירת אוטומטית בעלת יכולת הקצפה טובה!
- BadTamper
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 68
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
שמע.. הבררה מקציפה מצוין.
מה שאתה צריך לעשות זה רק להוריד ממנה את הפנרלו.. אל תלך ותזרוק 4000 שקל על מכונה שתהיה בדיוק באותה הרמה של הבררה.
תקציף בלי... תקנה כד הקצפה כמו שצריך... בהצלחה.. אם אתה צריך הדרכה יותר פרטנית אני אשמח אם תפנה אלי בהודעה פרטית.
מה שאתה צריך לעשות זה רק להוריד ממנה את הפנרלו.. אל תלך ותזרוק 4000 שקל על מכונה שתהיה בדיוק באותה הרמה של הבררה.
תקציף בלי... תקנה כד הקצפה כמו שצריך... בהצלחה.. אם אתה צריך הדרכה יותר פרטנית אני אשמח אם תפנה אלי בהודעה פרטית.
<b>תקציף בהטיה.. תקציף בזוית.. תקציף מהצד.. תקציף עם טרה.. תקציף עם תנובה.. קיצור.. תלמד להקציף וזהו..
</b>
</b>
קודם כל הבררה היא של אבא שלי וכרגע אני מתלבט לגבי מכונה בשבילי. דבר שני אנחנו מורידים את הפאנרלו לצורך ניקוי אבל הצינורית מתחת לפנטרלו נראת קצרה מדי והיא עם שכבה צהובה דומה לדבק מגע ונראה מגעיל להכניס לתוך הכד חלב. בכל אופן יש המלצות למכות אחרות לפי דרישותי?
- BadTamper
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 68
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש את הNIVONA 605CAFEROMATICA.. עולה בסביבות ה3200 (יש שנותנים איתה גם כמה ק"ג קפה במתנה ככה שהמחיר מתקזז יותר)
טוחנת לפי מנה, אוטומטית, מד חליטה (יחס מים מול כמות הקפה)
3 דרגות חוזק למנה. אופציה לקפוצ'ינטור ומקציף קיטור ארוך מספיק לכד הקצפה. (ללא פנרלו)
אמנם פלסטיקית אבל נותנת אספרסו לא רע ביחס לאוטומטית.
חברה שוויצרית.. ייצור בפורטוגל..
שנתיים אחריות עד בית הלקוח.. לדעתי שווה בדיקה.
בהצלחה
טוחנת לפי מנה, אוטומטית, מד חליטה (יחס מים מול כמות הקפה)
3 דרגות חוזק למנה. אופציה לקפוצ'ינטור ומקציף קיטור ארוך מספיק לכד הקצפה. (ללא פנרלו)
אמנם פלסטיקית אבל נותנת אספרסו לא רע ביחס לאוטומטית.
חברה שוויצרית.. ייצור בפורטוגל..
שנתיים אחריות עד בית הלקוח.. לדעתי שווה בדיקה.
בהצלחה
<b>תקציף בהטיה.. תקציף בזוית.. תקציף מהצד.. תקציף עם טרה.. תקציף עם תנובה.. קיצור.. תלמד להקציף וזהו..
</b>
</b>