המלצה ל DVD לחדר ילדים - עד 300 ש"ח
-
sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
יחובר ל CRT 25 בקומפוזיט וינגן כמעט אך ורק DIVX כך שתמיכה טובה במדייה צרובה הינה הכרחית.
מכשיר מדבקה שנוסה (והוחזר) - PILOT אשר הפגין ביצועים מחפירים בקריאת דיסקים צרובים.
ההמלצה היא לחבר בעל תקציב מוגבל.
מכשיר מדבקה שנוסה (והוחזר) - PILOT אשר הפגין ביצועים מחפירים בקריאת דיסקים צרובים.
ההמלצה היא לחבר בעל תקציב מוגבל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמו ששי כתב, מכשיר APEX 811 או 815 הם בסדר. למכשירים האלו יש עדכונים ברשת לתמיכה נכונה בעברית, פונטים טובים יותר ושאר ירקות וכדאי להתקין אותם. לגבי PILOT יש שני דגמים שונים לחלוטין יש את ה 1122/1133 שנמכר פעם בשופרסל מבוסס על chipset של צורן ונחשב בסדר ויש את ה 565 שנמכר עכשיו בשופרסל שמבוסס על ה chipset של sunplus ונחשב גרוע. לנו יש את ה 1122 והוא בסדר בינתיים.
כתוביות
1. האם ה- APEX811/815 וה- PILOT "הטוב" מאפשרים אופציה לבחירת כתוביות במספר שפות (למשל עברית ואנגלית - כמובן עם קבצי כתוביות נפרדים).
2. האם יש צורך להפוך את הכתוביות לפני הצריבה לדיסק - או לצרוב ישר איך שהם מורדים מהרשת?
3. האם ניתן לצרוב מספר סרטים DIVX בספריות שונות ב- DVD-R (או DVD+R) כולל תרגומים ולהפעילם בנגנים אלו?
4. מהיכן ניתן להוריד עדכונים עבור נגנים אלו (APEX ו- PILOT)?
תודה
2. האם יש צורך להפוך את הכתוביות לפני הצריבה לדיסק - או לצרוב ישר איך שהם מורדים מהרשת?
3. האם ניתן לצרוב מספר סרטים DIVX בספריות שונות ב- DVD-R (או DVD+R) כולל תרגומים ולהפעילם בנגנים אלו?
4. מהיכן ניתן להוריד עדכונים עבור נגנים אלו (APEX ו- PILOT)?
תודה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
1. קובץ הכיתוביות צריך להיות באותו שם של הסרט, לכן נראה לי שלא, אבל אם מישהו יודע אחרת הוא מוזמן לתקן
2. באפקס בד"כ צריך להפוך, בכל מקרה זו בדיקה פשוטה ביותר (אם חבל לך על הדיסק תצרוב על RW...)
3. בד"כ כן
2. באפקס בד"כ צריך להפוך, בכל מקרה זו בדיקה פשוטה ביותר (אם חבל לך על הדיסק תצרוב על RW...)
3. בד"כ כן
שאלה נוספת
5. האם ניתן לראות סרט DIVX במצב FULL SCREEN כלומר "למתוח" את התמונה כדי שתתאים לכל המסך (יש לי פלזמה פנסוניק 42" PWD).
אני שואל את כל השאול האלו כי אני שוקל לקנות DVD DIVX שיעבוד במקביל למכשיר ה- NOWCOM NC500 שיש לי.
אני שואל את כל השאול האלו כי אני שוקל לקנות DVD DIVX שיעבוד במקביל למכשיר ה- NOWCOM NC500 שיש לי.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
בתקציב קצת יותר גדול (590 ש"ח) אני יכול להמליץ לך על XORO 2100 שיש לי. המיוחד בו שיש לו כניסת USB שמאפשרת חיבור DISK ON KEY או HD חיצוני (עם חיבור למתח) וניגוון DIVX ישירות ללא צריבת דיסקים. נוח מאד.
Enjoy the Silence
לגבי FULL SCREEN
אני לא מתכוון 16:9 אלא מילוי מסך מלא אפילו אם היחס יותר רחב (כמו קולנוע) 1:85 או 1:2.35?
האם זה אפשרי - אפילו אם מעוות קצת את התמונה ???
משהו מכיר חנויות שאפשר לראות בהם APEX ו- XORO בפעולה?
האם זה אפשרי - אפילו אם מעוות קצת את התמונה ???
משהו מכיר חנויות שאפשר לראות בהם APEX ו- XORO בפעולה?
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אם מדובר בחדר ילדים - שים לב שמגש הדיסקים של אפקס דק ועדין.
(אני מרוצה מאפקס 811 בסלון, בתור גיבוי לניגון דיסקים שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד אתם).
עריכה: אופס אני עונה לשאלה מ2006.
(אני מרוצה מאפקס 811 בסלון, בתור גיבוי לניגון דיסקים שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד אתם).
עריכה: אופס אני עונה לשאלה מ2006.