שרשור תגובות: נספרסו יו - Nespresso U - ביקורת

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78786
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #41 

IBD

וואלה? מזל נאחס.

מה זה אומר שהיא התקלקלה? מה הפסיק לעבוד?

IBD
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #42 

מוציאה מים מלמטה, לא דרך פיית הקפה. בנוסף היא לא מחוררת את הקפסולות (היא מחוררת רק מלמטה לא מלמעלה).
בקיצור, לא מוציאה קפה...

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14350
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #43 

המכונה נראית טוב...קומפקטית להנחה על השיש וגם המחיר מפתה.

מצד שני, הביקורות וחוות דעת משתמשים ברשת די שלילית בנושא האמינות.

IBD
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

שליחה #44 

אתה צודק, המחיר של המכונה הוא זול יחסית. את הכסף הגדול הם עושים מהקפסולות.
כשבררתי לראשונה על המכונות בבוטיק של נספרסו, המוכר שם אמר לי שניתן להשיג את המכונות בזול יותר במקומות אחרים. הם אפילו לא מנסים למכור מכונות בבוטיק שלהם.

אני מקווה לפחות שהשירות שלהם באמת טוב כמו שמספרים.
היום לקחו את המכונה והביאו חלופית בינתיים.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9011
נתן תודות: 1569 פעמים
קיבל תודות: 1348 פעמים

שליחה #45 

נהניתי לקרוא... (Y)
לא פעיל בפורום הזה יותר מדי אבל גם לי עברה בראש המחשבה על מכונת קפה במיוחד לאור המבצע שיש בדיוטי.
בדיוק עכשיו אני מזמין קניות באתר של שופרסל וראיתי שיש להם מבצע על מכונת קרמיסו ב- 599 שקל עם 8 אריזות של קפסולות מתנה.
עשיתי חיפוש כאן ורק הודעה אחת בלי יותר מדיי פרטים.
האם מישהו נתקל ? מכיר ? המלצות ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

sherlon
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #46 

טוב אז קניתי את מכונת הנספרסו בדגם u ומקציף אירוצינו 3 (כן, מכרתי את הראנצליו סילביה)

אני מאוכזב מאוד.
ניסיתי מספר קפסולות ועד כה כולן איכזבו. נשארו עוד כמה קפסולות שלא טעמתי, נקווה שהן יפתיעו לטובה.
זליגת הקפה בצבע חום יפה ואפילו מתרכזת ארומה עשירה ויפה בספל (למרות שהזליגה מהירה מידי)
למרות זאת הקפה יוצא דלוח, מעין הרגשה שהקפה לא נחלט מספיק. לא טעים. מאכזב.
לגבי המקציף, עובד בצורה מאוד שקטה. היחס בין הקצף לבין החלב שלא הוקצף הוא 90 אחוז לטובת הקצף, ככה שאתה שותה שליש קפה ושני שליש קצף. ההקצפה אחידה אבל מאוד אוורירית. בנוסף, המקציף מחמם את החלב אולי לטמפרטורה של 40 מעולת, בטח שלא ל 70 מעלות כפי שמובטח בנספרסו. מאכזב מאוד.

שורה תחתונה, עיצוב יפה, שירות מעולה. טעם הקפה מאכזב (ממה שטעמתי עד כה), הקצפה מאוד אוורירית ובטמפרטורה נמוכה מאוד. לא טעים.

ידעתי שהקפה יהיה באיכות נמוכה מהקפה שהרנציליו מוציאה, אבל לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך גרוע. בנספרסו נראה שהשקיעו בשירות, בעיצוב ויבוקרתיות, אך נראה ששכחו את טעם הקפה.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #47 

sherlon כתב:טוב אז קניתי את מכונת הנספרסו בדגם u ומקציף אירוצינו 3 (כן, מכרתי את הראנצליו סילביה)

אני מאוכזב מאוד.
ניסיתי מספר קפסולות ועד כה כולן איכזבו. נשארו עוד כמה קפסולות שלא טעמתי, נקווה שהן יפתיעו לטובה.
זליגת הקפה בצבע חום יפה ואפילו מתרכזת ארומה עשירה ויפה בספל (למרות שהזליגה מהירה מידי)
לגבי המקציף, עובד בצורה מאוד שקטה. היחס בין הקצף לבין החלב שלא הוקצף הוא 90 אחוז לטובת הקצף, ככה שאתה שותה שליש קפה ושני שליש קצף. ההקצפה אחידה אבל מאוד אוורירית. בנוסף, המקציף מחמם את החלב אולי לטמפרטורה של 40 מעולת, בטח שלא ל 70 מעלות כפי שמובטח בנספרסו. מאכזב מאוד.

שורה תחתונה, עיצוב יפה, שירות מעולה. טעם הקפה מאכזב (ממה שטעמתי עד כה), הקצפה מאוד אוורירית ובטמפרטורה נמוכה מאוד. לא טעים.

ידעתי שהקפה יהיה באיכות נמוכה מהקפה שהרנציליו מוציאה, אבל לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך גרוע. בנספרסו נראה שהשקיעו בשירות, בעיצוב ויבוקרתיות, אך נראה ששכחו את טעם הקפה.
...
אתה באמת משווה בין קפה מסילביה לקפסולות? אני כמוך, לא מסוגל לשתות את זה (ממש בזבוז קפאין). אישית, לא מבין מה היתרון פה על קפה בוץ או פילטר, קלים יותר להכנה וטעימים לי הרבה יותר. בכל זאת, מי שממש מתעקש על אספרסו או יותר נכון הפוך, לא אכפת לו הטעם, ומסתדר עם המחיר (קפסולות בכל זאת יותר זולות מבית קפה), זה יכול להתאים. ומסתבר שזה רוב האוכלוסיה. בכל אופן זה כמעט המקסימום שאפשר להוציא מקפה לא טרי.

Jimmy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106

שליחה #48 

avihuli כתב:נהניתי לקרוא... (Y)
לא פעיל בפורום הזה יותר מדי אבל גם לי עברה בראש המחשבה על מכונת קפה במיוחד לאור המבצע שיש בדיוטי.
בדיוק עכשיו אני מזמין קניות באתר של שופרסל וראיתי שיש להם מבצע על מכונת קרמיסו ב- 599 שקל עם 8 אריזות של קפסולות מתנה.
עשיתי חיפוש כאן ורק הודעה אחת בלי יותר מדיי פרטים.
האם מישהו נתקל ? מכיר ? המלצות ?
...
אבי, אם אני לא טועה שופרסל מציעים את המכונה שלהם (לא יודע איזה משני הדגמים) חינם לבעלי כרטיס אשראי שופרסל (או אולי לכל חברי המועדון) - שווה לך לקפוץ לאחד הסניפים או להרים טלפון ולברר. אני שמעתי אותם בכריזה של הסניף בשופרסל דיל.
הם גם מציעים טעימות בחלק מהסניפים.
לפני שאתה קונה מכונה כזאת כדאי לך גם לברר אם יש אספקה שוטפת של קפסולות בכל מבחר הטעמים כדי שלא תיתקע עם מכונה ללא קפה. כדאי גם לברר לגבי קפסולות חליפיות.

sherlon
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #49 

hosq כתב:
sherlon כתב:טוב אז קניתי את מכונת הנספרסו בדגם u ומקציף אירוצינו 3 (כן, מכרתי את הראנצליו סילביה)

אני מאוכזב מאוד.

...
אתה באמת משווה בין קפה מסילביה לקפסולות? אני כמוך, לא מסוגל לשתות את זה (ממש בזבוז קפאין). אישית, לא מבין מה היתרון פה על קפה בוץ או פילטר, קלים יותר להכנה וטעימים לי הרבה יותר. בכל זאת, מי שממש מתעקש על אספרסו או יותר נכון הפוך, לא אכפת לו הטעם, ומסתדר עם המחיר (קפסולות בכל זאת יותר זולות מבית קפה), זה יכול להתאים. ומסתבר שזה רוב האוכלוסיה. בכל אופן זה כמעט המקסימום שאפשר להוציא מקפה לא טרי.
...
לא השוואתי, אפילו אמרתי שאני יודע שזה לא יהיה באותה רמה. ובכל זאת, לא ציפיתי לרמה כזו ירודה.
ברמה שנראה לי שהקפה נמס של טייסטר צ׳ויס יותר טעים.
מאכזב...

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #50 

בלי צחוק, אני שותה טייסטרז צ'ויס בהנאה (קפה נמס טוב מאוד) ולא נוגע בקפסולות (שזה אספרסו גרוע)
בדיוק כמו שכל אחד יעדיף המבורגר טוב על סטייק גרוע. שני מוצרים שונים שעשויים מבשר, עם טעם שונה לגמרי
what's next?

irit24
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 73 פעמים

שליחה #51 

כל מי שמעוניין קיבלתי היום מייל מוואלה שופס מבצעי black friday על מכונת נספרסו U+ מקציף ב 950 שקל.
הנה קישור: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... 65462A0889

תתחדשו :-)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”