:!: הבהרה - רכישת כרטיסים לתערוכה דרך האתר זולה יותר :!:
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
מרטין,אני חושב שיש לרבים בעיה עם ההצהרה של PAYCARD, שיש להם זכות שימוש בפרטים האישיים.
אני מעדיף להזמין דרך האתר, אבל לא רוצה לקבל אח"כ מיילים "מטרידים"....
אני מעדיף להזמין דרך האתר, אבל לא רוצה לקבל אח"כ מיילים "מטרידים"....
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6601
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 499 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים עם NIKO.
אני קונה ומשלם המון דרך האינטרנט, אבל לא לפני שאני קורא את מדיניות האתר. כל הקטע של מדיניות הפרטיות שלהם נראה לי קצת תמוה ולכן אני מעדיף להוסיף חמישה שקלים מאשר לקבל טונות של ספאם.
אני קונה ומשלם המון דרך האינטרנט, אבל לא לפני שאני קורא את מדיניות האתר. כל הקטע של מדיניות הפרטיות שלהם נראה לי קצת תמוה ולכן אני מעדיף להוסיף חמישה שקלים מאשר לקבל טונות של ספאם.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מה אני יעשה עכשיו...אני יוצף במיילים!? 
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6601
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 499 פעמים
- יצירת קשר:
רוב הסיכויים שלא תוצף בשום מיילים. פשוט חלקנו זהירים ובמידה והאתר לא מתחייב במפורש שהמידע לא ימכר לצד אחר, אז פשוט לא קונים דרך אותו אתר.מה אני יעשה עכשיו...אני יוצף במיילים!?...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
האמת שלא קראתי את תקנון האתר...מה שלא אופיני
אצלי.
אבל אין כבר הרבה מה לעשות בנידון.
אצלי.
אבל אין כבר הרבה מה לעשות בנידון.
- hasday
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 857
- שם מלא: אבי חסדאי
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
niko כתב:מרטין,אני חושב שיש לרבים בעיה עם ההצהרה של PAYCARD, שיש להם זכות שימוש בפרטים האישיים.
אני מעדיף להזמין דרך האתר, אבל לא רוצה לקבל אח"כ מיילים "מטרידים".......
גם אני מעדיף לקנות במקום כרטיס
למרות ההנחה
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
זאת הסיבה שגם אני לא הזמנתי מראש, מעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות במקום.niko כתב:מרטין,אני חושב שיש לרבים בעיה עם ההצהרה של PAYCARD, שיש להם זכות שימוש בפרטים האישיים.
אני מעדיף להזמין דרך האתר, אבל לא רוצה לקבל אח"כ מיילים "מטרידים".......
שמוליק ו.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אוקי, כמה הבהרות:
1. כפי שניתן לראות, פייקארד מתחייבת לא למכור את המידע ולא להעביר מידע כלשהו לאחרים למעט לשם השלמת העסקה שבוצעה באמצעות פייקארד (את המסמך המלא ניתן לראות בכתובת http://www.paycard.co.il/Site/privacy.asp :
מעבר לזה, בעקבות בקשה שלי (ע"ס הטענות שלכם), ההצהרה הורדה אתמול בערב מן הדפים.
1. כפי שניתן לראות, פייקארד מתחייבת לא למכור את המידע ולא להעביר מידע כלשהו לאחרים למעט לשם השלמת העסקה שבוצעה באמצעות פייקארד (את המסמך המלא ניתן לראות בכתובת http://www.paycard.co.il/Site/privacy.asp :
אז כבר מהאמור לעיל אתם אמורים להיות רגועים. אני עומד מאחורי זה.פייקארד משתמשת במידע שנאסף אודותיך למטרות הבאות:
12.1 לספק לך שירות צפייה בדפי מידע, וכן שירותים נוספים אשר אינם זמינים כרגע (כגון ביצוע עסקאות מאובטחות וכיו"ב).
12.2 לספק לך שירות לקוחות.
12.3 כדי לשפר את המוצרים והשירותים המוצעים לך.
12.4 בכדי למנוע שימוש לא חוקי, ו/או לא מורשה בחשבון פייקארד ו/או בכרטיס/י האשראי שברשותך.
12.5 למען הסר ספק מובהר בזאת כי לצורך ביצועה והשלמתה של עסקה פייקארד תעביר לסוחרים את המידע הבא: שם המשתמש, כתובתו, טלפון לבירורים (שנמסר ע"י המשתמש) וכתובת הדוא"ל.
12.6 בכל מקרה, פייקארד לא תעביר לסוחרים את סוג אמצעי התשלום או פרטים אודות אמצעי התשלום באמצעותו ביצעת את התשלום.
פייקארד לא תמכור את תשכיר את המידע האישי אודותיך, כפי שנמסר לה, לאף גורם.
13. פייקארד תהא רשאית לשלוח את המידע האישי אודותיך, כולו או חלקו, לחברות או לגורמים אחרים אך ורק בתנאים הבאים:
13.1 בוצעה עסקה כמפורט בסעיף 12.5 לעייל.
13.2 פייקארד קבלה את הסכמתך לחלוק במידע זה.
13.3 פייקארד נאלצת לחלוק את המידע בכדי לספק לך את המוצר או השירות שבקשת.
13.4 פייקארד נאלצת לחלוק את המידע עם חברות או גורמים אשר מבצעים פעולות בשם פייקארד (כגון: מתכנתי אתר האינטרנט וכיו"ב). יש להדגיש, כי אלא אם כן נאמר אחרת, לגורמים אלו אין זכות להשתמש במידע זה מעבר למטרה שלשמה מספקת פייקארד אותו.
13.5 התקבלה בקשה מבית משפט או מרשויות החוק המוסמכות, ובכלל זה בקשת גילוי במשפט אזרחי בין צדדים פרטיים.
13.6 התקבלה בקשה מנציגך המורשה, אפוטרופוס, או עורך הדין שלך לאחר הצגת ייפוי כוח מתאים.
13.7 אם פייקארד תמצא כי פעולותיך באתר האינטרנט מפרות את תנאי השימוש, או מבוצעות לשם ביצוע תרמית מכל סוג שהוא, או נושאת אופי כזה.
13.8 החברות אשר מקבלות את המידע הן בבעלותה, בשליטתה, או חלק מקבוצת החברות המרכיבות את פייקארד.
...
מעבר לזה, בעקבות בקשה שלי (ע"ס הטענות שלכם), ההצהרה הורדה אתמול בערב מן הדפים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46318
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
נראה לי כפיתרון מסורבל . יש פיתרון יותר פשוט ונוח : http://www.jetable.org/en/indexzork17 כתב:בכל מקרה, מי שצריך חשבון מייל לאישור רישום או דבר דומה כדאי להשתמש ב: www.getonemail.com...
פשוט מקבלים שם כתובת זמנית (Disposable address) שמועברת לכתובת האמיתית.
אפשר לבחור בין זמן חיים של שעה ועד חודש, כך שזה גמיש למגוון שימושים.
בפיתרון המוצע למעלה יש לחכות כדי לקבל את אימייל האישור דרך האתר הזה. לפעמים הוא לא מגיע כל כך מהר.
משה
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: