מכונת קפה מסוג EC155
היי,ראיתי מכונת קפה במבצע הנה הלינק מZAP
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=437752
באתר של BUY2 מוכרים אותה ב350 לעוד 24 שעות בלבד.
אני לא מבין כ'כ במכונות קפה ואני נמצא באמצע משהו בצבא ככה שאין לי באמת זמן להתעמק בנושא.
בעיקרון מה שאני צריך זה לקום בבוקר,ללחוץ על כפתור ושיהיה לי קפה מוכן,רק לשים כוס ללחוץ על כפתור וזהו,המכונה הזאת תספק את הדרישות או שצריך לעשות משהו מעבר לזה?
קפה סטנדרטי של עלית יתאים לזה?(נס קפה רגיל)
המכונה שמה לי בכוס רק את הקפה ואת החלב אני אמור לשים בנפרד?
אני לא ממש מבין בדברים האלה,אשמח להסבר מעמיק בנושא,אם יהיו עליה המלצות אני אקנה אותה.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=437752
באתר של BUY2 מוכרים אותה ב350 לעוד 24 שעות בלבד.
אני לא מבין כ'כ במכונות קפה ואני נמצא באמצע משהו בצבא ככה שאין לי באמת זמן להתעמק בנושא.
בעיקרון מה שאני צריך זה לקום בבוקר,ללחוץ על כפתור ושיהיה לי קפה מוכן,רק לשים כוס ללחוץ על כפתור וזהו,המכונה הזאת תספק את הדרישות או שצריך לעשות משהו מעבר לזה?
קפה סטנדרטי של עלית יתאים לזה?(נס קפה רגיל)
המכונה שמה לי בכוס רק את הקפה ואת החלב אני אמור לשים בנפרד?
אני לא ממש מבין בדברים האלה,אשמח להסבר מעמיק בנושא,אם יהיו עליה המלצות אני אקנה אותה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
המכונה עובדת עם קפה טחון לאספרסו ולא אבקת קפה נמס.
בנוסף הקצפת החלב במכונה הזו ידנית וזה ידרוש אימונים עד שתצליח להקציף כראוי.
אם אתה מחפש הפעלה בלחיצת כפתור קנה מכונת קפסולות כמו של נספרסו/לוואצה/אספרסו קלאב יחד עם מקציף אוטומטי והכל יהיה קל ומהיר.
בנוסף הקצפת החלב במכונה הזו ידנית וזה ידרוש אימונים עד שתצליח להקציף כראוי.
אם אתה מחפש הפעלה בלחיצת כפתור קנה מכונת קפסולות כמו של נספרסו/לוואצה/אספרסו קלאב יחד עם מקציף אוטומטי והכל יהיה קל ומהיר.
היי,אני לא מחפש מכונה של קפסולות ,זה סובב סביב הרבה כסף שאין לי.
ראיתי ביוטיוב ביקורות על המכונה,זה מקציף ומחמם את החלב בלי להוסיף עליו עוד מים נכון?
מה זה פודים?
אי אפשר לשים שמה נס קפה רגיל?צריך לקנות קפה מסויים בשביל מכונת קפה או שהכל הולך?
קצת מצחיק אבל אם אני אבקת שוקו זה יתפוס?
ראיתי ביוטיוב ביקורות על המכונה,זה מקציף ומחמם את החלב בלי להוסיף עליו עוד מים נכון?
מה זה פודים?
אי אפשר לשים שמה נס קפה רגיל?צריך לקנות קפה מסויים בשביל מכונת קפה או שהכל הולך?
קצת מצחיק אבל אם אני אבקת שוקו זה יתפוס?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נס קפה יסתום את המכונה - הוא לא מיועד לאף מכונה.
שוקו אפשר לנסות - טחון דק וגם יש סיכוי שיסתום שם חורים
שוקו אפשר לנסות - טחון דק וגם יש סיכוי שיסתום שם חורים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
האמת, לפי השאלות שלך, חסוך את כספך...אין לך צורך במכונת אספרסו (זה נשמע כמו "מצאתי אוטובוס במאה שקל, אפשר לנסוע עם זה גם לעבודה וגם לחברה?")
השאלה היא איזה קפה אתה אוהב לשתות ואם בא לך להתאמץ, וכמה כסף בא לך להשקיע בקפה עצמו אחכ שזה לא זניח בכלל (החל מבערך שקל לכל מנה שתכין)
אם אתה אוהב בוץ, קנה בוץ. אם אתה אוהב נס קפה, קנה נס קפה...
אם אתה אוהב אספרסו או הפוך, ומוכן להתאמץ קצת, בתקציב הזה אפשר לרכוש מקינטה ומטחנה פשוטה שיעשו את העבודה. אבל תצטרך לרדוף אחרי קניית קפה טרי (יש בבתי קפה אבל במחיר מטורף, יש אלטרנטיבות זולות וטובות יותר אבל דורשות מאמץ). אם לא בא לך להתאמץ ולא אכפת לך ממחיר הקפה עצמו, קנה מכונת קפסולות. זה לא הרבה יותר יקר.
השאלה היא איזה קפה אתה אוהב לשתות ואם בא לך להתאמץ, וכמה כסף בא לך להשקיע בקפה עצמו אחכ שזה לא זניח בכלל (החל מבערך שקל לכל מנה שתכין)
אם אתה אוהב בוץ, קנה בוץ. אם אתה אוהב נס קפה, קנה נס קפה...
אם אתה אוהב אספרסו או הפוך, ומוכן להתאמץ קצת, בתקציב הזה אפשר לרכוש מקינטה ומטחנה פשוטה שיעשו את העבודה. אבל תצטרך לרדוף אחרי קניית קפה טרי (יש בבתי קפה אבל במחיר מטורף, יש אלטרנטיבות זולות וטובות יותר אבל דורשות מאמץ). אם לא בא לך להתאמץ ולא אכפת לך ממחיר הקפה עצמו, קנה מכונת קפסולות. זה לא הרבה יותר יקר.
what's next?