NEATO XV-11 $249.00
[left]
www.neatorobotics.com
Use discount code NRIFF11 to bring the price down from $399 to $249. Shipping is free, but tax is not (if applicable).
[/left]
לא התאפקתי והזמנתי דרך מאסטופ הרגע.
אם לא יהיו הפתעות (ואם לא יבטלו לי משום מה) אני מאמין שיצא לי 1000 שקל פחות מהמחיר אותו אקבל במכירה קבוצתית שיש לניטו בארץ (יצא סה"כ כ 400 דולר אחרי המשלוח של מאסטופ והמע"מ/מכס).
הבדל פשוט גדול מדי, אני רק מפחד מתקלות, אבל מנסה לקחת סיכון.
תיקון: ההבדל יצא בערך 850, אם אוריד מזה את עלות הפילטרים הנוספים שמקבלים בארץ, ההפרש יצא נניח בסביבות ה 700. לא יודע אם שווה לי לשלם 700 פחות ולקבל אותו ללא אחריות.
זה מדהים ההפרשי מחירים הללו...
www.neatorobotics.com
Use discount code NRIFF11 to bring the price down from $399 to $249. Shipping is free, but tax is not (if applicable).
[/left]
לא התאפקתי והזמנתי דרך מאסטופ הרגע.
אם לא יהיו הפתעות (ואם לא יבטלו לי משום מה) אני מאמין שיצא לי 1000 שקל פחות מהמחיר אותו אקבל במכירה קבוצתית שיש לניטו בארץ (יצא סה"כ כ 400 דולר אחרי המשלוח של מאסטופ והמע"מ/מכס).
הבדל פשוט גדול מדי, אני רק מפחד מתקלות, אבל מנסה לקחת סיכון.
תיקון: ההבדל יצא בערך 850, אם אוריד מזה את עלות הפילטרים הנוספים שמקבלים בארץ, ההפרש יצא נניח בסביבות ה 700. לא יודע אם שווה לי לשלם 700 פחות ולקבל אותו ללא אחריות.
זה מדהים ההפרשי מחירים הללו...
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אכן מחיר מעולה.shemsha כתב: אם לא יהיו הפתעות (ואם לא יבטלו לי משום מה) אני מאמין שיצא לי 1000 שקל פחות מהמחיר אותו אקבל במכירה קבוצתית שיש לניטו בארץ (יצא סה"כ כ 400 דולר אחרי המשלוח של מאסטופ והמע"מ/מכס)....
אגב, איפה ראית בארץ מכירה קבוצתית של הניטו?