כיצד לבטח מערכת?
אני מעוניין לדעת כיצד אפשר לבטח את המערכת שלי באוטו??
כאשר התקשרתי לביטוח אמרו לי שאני חייב ביטוח מקיף שיעלה 3500 שקל ועוד במקרה של גנבה יש השתתפות עצמית של 400 שקל תמורת רדיו דיסק זהה.
אין לי ביטוח מקיף אז כיצד אפשר בדרך אחרת לבטח את המערכת שלי??
כאשר התקשרתי לביטוח אמרו לי שאני חייב ביטוח מקיף שיעלה 3500 שקל ועוד במקרה של גנבה יש השתתפות עצמית של 400 שקל תמורת רדיו דיסק זהה.
אין לי ביטוח מקיף אז כיצד אפשר בדרך אחרת לבטח את המערכת שלי??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא מכיר אפשרות אחרת לביטוח המערכת באוטו
מלבד ביטוח כללי + תוספת למערכת לפי שוויה.
{היום לוקחים השתתפות עצמית גבוהה}
ובנוסף זה תלוי הרבה במיקום המגורים,ולא פעם נתקלתי בסרוב
לבטח את המערכת הרכב.{וגם את הרכב}
מלבד ביטוח כללי + תוספת למערכת לפי שוויה.
{היום לוקחים השתתפות עצמית גבוהה}
ובנוסף זה תלוי הרבה במיקום המגורים,ולא פעם נתקלתי בסרוב
לבטח את המערכת הרכב.{וגם את הרכב}
כמו שנאמר מעליי - ביטוח המערכת ברכב זה דבר מאוד בעייתי במדינה שלנו.
אצלי לדוגמא, המקסימום שהצלחתי, או שבעצם הסכמתי לבטח זה רק את הרדיו-דיסק שלי - מכיוון שחברת הביטוח שלי, דבר ראשון לא מתקרבת לרמקולים מכול סוג שהוא, ודבר שני, שזה המגברים - ההשתתפות העצמית במקרה הזה שווה את הערך שלהם כפול 2.
רדיו-דיסק, זה דבר בסיסי בביטוח הרכב (ברוב הפוליסות שאני מכיר יש אופציה), ולכן ההשתתפות העצמית היא בהחלט סבירה במקרה ומדובר במכשיר יחסית משוכלל ויקר.
אצלי לדוגמא, המקסימום שהצלחתי, או שבעצם הסכמתי לבטח זה רק את הרדיו-דיסק שלי - מכיוון שחברת הביטוח שלי, דבר ראשון לא מתקרבת לרמקולים מכול סוג שהוא, ודבר שני, שזה המגברים - ההשתתפות העצמית במקרה הזה שווה את הערך שלהם כפול 2.
רדיו-דיסק, זה דבר בסיסי בביטוח הרכב (ברוב הפוליסות שאני מכיר יש אופציה), ולכן ההשתתפות העצמית היא בהחלט סבירה במקרה ומדובר במכשיר יחסית משוכלל ויקר.