מועד ההתקנה ביום שלישי בשבוע הבא. השדרוג יכלול מכשיר חדש שיתאים לפלסטיקה בה מותקן כרגע המכשיר המקורי, רמקולים חדשים, מגבר וסאב.
אמור להיות שיפור משמעותי. לאחר השדרוג כמובן שאעדכן כאן לגבי איכות הסאונד.
המון תודה לכל העוזרים
גלי.

כשאתה רושם שכל יצרן רושם אילו נתונים שבא לו - אתה יוצא כנגד כל היצרנים באשר הם ובכל תחום.
זה כמו לומר שהיצרן של פיוניר LX85 רושם שהמגבר מספק 190 וואט לערוץ כי אין לנו דרך למדוד שזה מעט פחות או יותר, זה הזוי.....
אתה מאד מכליל. לא טענתי שכולם מסלפים את האמת, אבל בעולם האודיו לרכב, רובם בהחלט כן. אני לוקח יותר ברצינות את הנתונים שמספקות יצרניות דרייברים מוכרות (שחלקן מייצרות בשביל יצרני האודיו לרכב), שבנוסף גם מספקות את כל הנתונים של הדרייברים שלהן, כולל מדידות. חוץ מזה, אנחנו מדברים פה על דרייברים, לא רסיברים לקולנוע ביתי, שגם הם אגב, מפורסמים עם נתונים שבדר"כ לא עומדים במבחן המציאות. אם ניקח תחום אחר כמו מסכי טלוויזיה, זה שיצרן מוכר טוען שלמסך שלו יש יחס קונטרסט של אחד לחמישים מיליון, לא אומר כלום, ואם כבר זה סילוף של המציאות. היצרן יודע טוב מאד שיש סיכוי שהלקוח הפשוט יעדיף את המסך שלו בגלל שהנתון ישמע לו מאד מרשים, אז מה אם אין ללקוח דרך לבדוק את זה.אי אפשר לומר שכל היצרנים משקרים, ואין לרכוש מוצר לפי הנתונים שפורסמו, אפשר להתייחס לנתונים במשנה זהירות אבל בהחלט ככל אצבע או כסוג של הנחיה....
אין ליצרן סיבה לסלף נתונים שמשמשים לבניית תיבה. כן יש לו סיבה להפליץ מספרים מוגזמים בנתונים טכניים כמו: רגישות, מקסימום עמידות תרמית של הסליל, מהלך סליל וכו'. פה, מבחינת הלקוח הממוצע - יותר גבוה = יותר טוב. אגב, לגבי מה שאמרת על נתון ה FS - היצרנים נותנים מספר ממוצע על בסיס סטייה מסויימת שהם מדדו במלא דרייברים מאותו הדגם, ככה שבמציאות אתה כמעט תמיד מקבל נתון שונה ממה שפורסם, לא שהיצרן יטרח לומר לך את זה.אני מזכיר שלכל רמקול ולכל סאב יש נתונים ייחודיים לפיהם בונים את התיבות שלהם, חלק מהיצרנים מוכרים רמקולים עם תיבות וחלקם לא, אך מפרשמים את המפרט הטכני שיסייע לך ולי לבנות את התיבה האופטימלית.
אם כל יצרן משקר וייתן לנו נתון RESONANT FREQUENCY שקרי, הרי שלא נוכל לעולם להתאים לו תיבה....
יחידת ראש של יצרן X לא מגיעה עם הגברה יותר חזקה מזו שיש ביחידת ראש מקורית, לא בהפרש שמשחק תפקיד בכל אופן.מה שחשוב כאן להבהיר למעשה זה שככל שהרמקול רגיש יותר, כך יהיה לאותו רדיו דיסק נחות יותר קל "להזיז" אותו בגלל ההספק הנמוך לו...
לא קבעתי כלום, מדובר במסקנה שלך.אתה קובע שלא הייתה לי השוואה ישירה ליחידת ראש אחרת על סמך?...
אני מסכים לגמרי.בכל זאת,דעתי היא שלא כל משתמש ממוצע מוכן להרכיב ברכבו מגבר וסאב...

מה הרכיבים שנבחרו?Splashy כתב:הייתי היום אצל "אדי מערכות לרכב", בסוף החלטתי ללכת על בטוח, להוריד יד מהלב ולעשות שדרוג כמו שצריך, כך שאם לא אשדרג את המכשיר לא אתחרט אחר כך וזה סתם יהיה חבל.
מועד ההתקנה ביום שלישי בשבוע הבא. השדרוג יכלול מכשיר חדש שיתאים לפלסטיקה בה מותקן כרגע המכשיר המקורי, רמקולים חדשים, מגבר וסאב.
המון תודה לכל העוזרים![]()
גלי....
אני קבלתי את הרכב לפני שבוע באמת על הפנים הסאונדSplashy כתב:הייתי היום אצל "אדי מערכות לרכב", בסוף החלטתי ללכת על בטוח, להוריד יד מהלב ולעשות שדרוג כמו שצריך, כך שאם לא אשדרג את המכשיר לא אתחרט אחר כך וזה סתם יהיה חבל.
המון תודה לכל העוזרים![]()
גלי....