שלום
יש תוכנה (ואתר)בשם ZATTO שזה משדר טלויזיה מאירופה אני רוצה לראות את הטלויזיה הזאת בארץ אבל זה עובד הכי טוב מIP שוווצרי .
איך משיגים כזה דבר?
אני עכשיו נמצא בשוויץ אם זה עוזר איך שהוא לשמור IP או משה וכזה..
או שיש תוכנה אחרת???
תודה
מחפש תוכנה לצפיה בטלויזיה משוויץ
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יש לי פתרון עבורך.
יש מגוון תכנות שמשנות IP
יש כמה תכנות טובות,
אתחיל מהטובה ביותר
easy-hide-ip (שים לב לסדר של המילים.. זה משמעותי וההבדל בין התכנות {לדעתי} הוא משמעותי מאוד)
השנייה בטיבה ובהפרש גדול מהראשונה היא ה Real Hide IP (לפעמים האנטי וירוס מתריע שהתכנה הספציפית הזאת היא וירוס, אבל ע"פ רוב זה אינו וירוס)
התכנה השלישית Auto Hide IP
הרביעית (ולדעתי הכי פחות יעילה) Hide IP Easy
כעקרון כל התכנות (למעט הראשונה והטובה ביותר) עובדות על אותה פלטפורמה,
פשוט תרשום בגוגל את שם התכנה והורד אותה,
מקווה שעזרתי
אגב אני משתמש לפעמים ב IP של ארצות הברית (דרך התכנות הנ"ל) עבור אתרים מחו"ל שחוסמים את הגישה לישראלים (מסיבותיהם השונות),
יש מגוון תכנות שמשנות IP
יש כמה תכנות טובות,
אתחיל מהטובה ביותר
easy-hide-ip (שים לב לסדר של המילים.. זה משמעותי וההבדל בין התכנות {לדעתי} הוא משמעותי מאוד)
השנייה בטיבה ובהפרש גדול מהראשונה היא ה Real Hide IP (לפעמים האנטי וירוס מתריע שהתכנה הספציפית הזאת היא וירוס, אבל ע"פ רוב זה אינו וירוס)
התכנה השלישית Auto Hide IP
הרביעית (ולדעתי הכי פחות יעילה) Hide IP Easy
כעקרון כל התכנות (למעט הראשונה והטובה ביותר) עובדות על אותה פלטפורמה,
פשוט תרשום בגוגל את שם התכנה והורד אותה,
מקווה שעזרתי
אגב אני משתמש לפעמים ב IP של ארצות הברית (דרך התכנות הנ"ל) עבור אתרים מחו"ל שחוסמים את הגישה לישראלים (מסיבותיהם השונות),
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!