[דיעה אישית] האם HTPC יכול להוות פתרון מלא ל-DTT+IPTV?
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
שלום לכולם,
ברשותי מחשב (Xtreamer Ultra) שהוא מחשב HTPC לכל דבר.
בעבר חובר אליו ממיר DTT ב-USB זול ועם XBMC הצלחתי בצורה יפה (אך מורכבת ברמת ההתקנה) להפעיל את שידורי ה-DVBT עם מדריך ערוצים בעברית.
העבודה מול ה-DVBT דרך ה-XBMC הייתה מעט צולעת, איטיות במעבר בין התחנות, תקיעות לפעמים של התוכנה, טיימשיפט לא עובד, הקלטות בעייתיות.. - כמובן ב-MCE הכל עבד פיקס אבל למה אני ממשיך לדבר על התוכנה XBMC? מהסיבה הפשוטה כי בימים האחרונים גיליתי את הדבר הזה הנקרא NAVI-X שהוא הינו תוסף המאפשר לכם צפייה במאות ערוצים בחינם על חשבון האינטרנט, כולל ערוצי HD מכל העולם... ועוד ועוד ועוד
עכשיו במידה ומישהו בונה HTPC ועובד בתצורה זו, אז יש כאן פתרון לא רע גם ל-IPTV וגם ל-DTT בחינם.
מה החסרונות? המחיר של המחשב.. מול מחיר של ממיר רגיל שהוא רק ממיר DTT אבל בלי יכולות המחשב שאתום כולנו מכירים ובלי היכולת ל-IPTV.
אז לדעתכם חברים, מה עדיף? תצורה של HTPC בחדר או ממיר לחוד, מזרים מדיה לחוד, IPTV עתידי לחוד ובתשלום ע"י ספק פרטי ובסופו של יום 3 מוצרים במקרה הטוב על טלוויזיה אחת.
* חשוב להדגיש כי מדובר בדיון פתוח ללא מניעים, האקסטרימר ניתן כדוגמה אישית ואין זה בא להוות קידום מכירות או משהו בסגנון היות וכל HTPC יעשה את אותו העבודה למענכם.
ברשותי מחשב (Xtreamer Ultra) שהוא מחשב HTPC לכל דבר.
בעבר חובר אליו ממיר DTT ב-USB זול ועם XBMC הצלחתי בצורה יפה (אך מורכבת ברמת ההתקנה) להפעיל את שידורי ה-DVBT עם מדריך ערוצים בעברית.
העבודה מול ה-DVBT דרך ה-XBMC הייתה מעט צולעת, איטיות במעבר בין התחנות, תקיעות לפעמים של התוכנה, טיימשיפט לא עובד, הקלטות בעייתיות.. - כמובן ב-MCE הכל עבד פיקס אבל למה אני ממשיך לדבר על התוכנה XBMC? מהסיבה הפשוטה כי בימים האחרונים גיליתי את הדבר הזה הנקרא NAVI-X שהוא הינו תוסף המאפשר לכם צפייה במאות ערוצים בחינם על חשבון האינטרנט, כולל ערוצי HD מכל העולם... ועוד ועוד ועוד
עכשיו במידה ומישהו בונה HTPC ועובד בתצורה זו, אז יש כאן פתרון לא רע גם ל-IPTV וגם ל-DTT בחינם.
מה החסרונות? המחיר של המחשב.. מול מחיר של ממיר רגיל שהוא רק ממיר DTT אבל בלי יכולות המחשב שאתום כולנו מכירים ובלי היכולת ל-IPTV.
אז לדעתכם חברים, מה עדיף? תצורה של HTPC בחדר או ממיר לחוד, מזרים מדיה לחוד, IPTV עתידי לחוד ובתשלום ע"י ספק פרטי ובסופו של יום 3 מוצרים במקרה הטוב על טלוויזיה אחת.
* חשוב להדגיש כי מדובר בדיון פתוח ללא מניעים, האקסטרימר ניתן כדוגמה אישית ואין זה בא להוות קידום מכירות או משהו בסגנון היות וכל HTPC יעשה את אותו העבודה למענכם.
אתה רוצה הרבה ולא מוכן להשקיע כלום בכסף
כל המכשירים של 1000 או 2000 ש"ח באמת לא שווים הרבה במסכים גדולים
רוצה לראות טוב עם צבעים טבעים או יותר נכון עם הנאה מרבית
רק מחשב איכותי וכרטיס מסך מעולה , נגן מעולה POWER DVD בכסף שקונים לא פרוץ כי בעיות מול שרתים שלהם
כל המכשירים של 1000 או 2000 ש"ח באמת לא שווים הרבה במסכים גדולים
רוצה לראות טוב עם צבעים טבעים או יותר נכון עם הנאה מרבית
רק מחשב איכותי וכרטיס מסך מעולה , נגן מעולה POWER DVD בכסף שקונים לא פרוץ כי בעיות מול שרתים שלהם
לא הבנתי למה חסכת גם במילים ? אני צריך לנחש מה אתה רוצה לומר ?benny123 כתב:יניב.. א. שים לב לתאריך שבו ההודעה נכתבה. ב. כבר פתחתי שרשור שמרכז ערוצים חיים ב-xbmc ואותו שרשור פה די מצליח אז הנה לך ההוכחה שהדבר אכן אפשרי ואשתמש אף במילים שלך ״בכלום כסף״....
אתה נותן לי כתבות לקרוא ולהבין מה ?
אני כתבתי על איכות חומרה שיש ולא על xbmc
שדרך הגב כל מה שהשגתי זה תקצירים מוכנים על שידורים שהיו ב- HD ולא שידורים חיים
גם תחנות שעובדות הם סקנדינביות ב- SD
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
Yanivsa1 אני מאוד מודה לך על קבלת הפידבק על הכתבה
תודה על זמנך היקר שהשקעת בקריאת הכתבה
אני מבטיח להשתפר בעתיד בכתיבת הכתבה
אני אנסה לא לחסוך במילים בפעם הבאה שאגיב להקפצת פוסטים ישנים
בהצלחה בהמשך דרכך באתר
נ.ב. הלכתי לראות את הערוצים הסקנדיבים שלי ב-XBMC באיכות SD מגעילה ב-386 שלי
תודה על זמנך היקר שהשקעת בקריאת הכתבה
אני מבטיח להשתפר בעתיד בכתיבת הכתבה
אני אנסה לא לחסוך במילים בפעם הבאה שאגיב להקפצת פוסטים ישנים
בהצלחה בהמשך דרכך באתר
נ.ב. הלכתי לראות את הערוצים הסקנדיבים שלי ב-XBMC באיכות SD מגעילה ב-386 שלי
אגב ערוצים בכלום כסף = כלום איכות ואין שום התחיבות שמחר הערוץ הזה ימשיך לפעול .
אם יש לך פטיש כזה לחפש באינטרנט כל יום ערוצים אחרים אז סבבה
אני מעדיף פתרון קבוע ואיכותי גם אם זה בתשלום .
אני משתמש ב - roku 2 כסטרימר משני ומרוצה עד מעל הראש .
אתה גם יכול לבנות ערוצים משלך או לבקש מroku שייבנו עבורך.
אם יש לך פטיש כזה לחפש באינטרנט כל יום ערוצים אחרים אז סבבה
אני מעדיף פתרון קבוע ואיכותי גם אם זה בתשלום .
אני משתמש ב - roku 2 כסטרימר משני ומרוצה עד מעל הראש .
אתה גם יכול לבנות ערוצים משלך או לבקש מroku שייבנו עבורך.