נסיון פעם 2, מערכת ניווט מובנת בקרוז, הוספה של WAZE

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
miko79 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי את הקרוז החדשה עם מערכת ניווט מובנת עם תוכנת IGO PRIMO האם אני יכול להוסיף לשם WAZE ולחבר את האיפון כמשדר אינטרנט?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

אני בספק אם מערכת הראש בקרוז תומכת ב TETHERING וגם בטעינת אפליקציות צד ג'.
מה גם שה WAZE מותאם למכשירים ניידים ספציפיים (יש ל IOS, יש לאנדרואיד, נוקיה וכו') כך שגם אם היה תומך בחיבור זה, הרי שהיית נתקל בבעיה להעביר אליו אפליקציה זו או אחרת, וללא תאימות למכשיר.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

מה הבעיה עם הפרימו?
מנסיוני בארץ היא עובדת טוב, וגם להם יש חישוב מסלולים תוך התחשבות בעומס.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #4 

לדעתי חישוב המסלולים כתלות בעומס לא רלוונטי במערכת ללא אינטרנט.
בלי קשר, עדין המרחק בין החישוב שלה לבין waze גדול מאוד. פרימו מתחשבת רק בדיווחי עומס חריגים. waze לוקחת בחשבון מהירות נסיעה גם ללא דיווחי עומס.

עשיתי בדיקה מאוד מקיפה להשוואה באייפון שלי בין איתוראן, primo ו-waze. אין מה להשוות. ב-90% מהפעמים, waze הרבה יותר טובה. החיסרון היחיד שלה זה נקודות העניין וגם זה לאט לאט משתפר.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #5 

קרמריקה כתב:לדעתי חישוב המסלולים כתלות בעומס לא רלוונטי במערכת ללא אינטרנט.
בלי קשר, עדין המרחק בין החישוב שלה לבין waze גדול מאוד. פרימו מתחשבת רק בדיווחי עומס חריגים. waze לוקחת בחשבון מהירות נסיעה גם ללא דיווחי עומס.

עשיתי בדיקה מאוד מקיפה להשוואה באייפון שלי בין איתוראן, primo ו-waze. אין מה להשוות. ב-90% מהפעמים, waze הרבה יותר טובה. החיסרון היחיד שלה זה נקודות העניין וגם זה לאט לאט משתפר.
...
אם שמים את הוויז בצד רגע...
איך התרשמת בהשוואה של איתוראן מול פרימו?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #6 

טלHD כתב:
קרמריקה כתב:לדעתי חישוב המסלולים כתלות בעומס לא רלוונטי במערכת ללא אינטרנט.

...
אם שמים את הוויז בצד רגע...
איך התרשמת בהשוואה של איתוראן מול פרימו?
...
פרימו הרבה יותר יפה, גם מבחינת הממשק וגם מבחינת המפה עצמה. איתורן טיפה יותר ברורה לפעמים בהכוונות, בעיקר בתוך הערים.
לא לגמרי הצלחתי להבין את הדרך שבה איתורן מחשבת מסלולים, ולפעמים יש הרגשה כאילו זה כמעט רנדומלי.
פרימו היתה מאוד מאוד עקבית לטוב ולרע. כלום לא מעניין אותה חוץ מהמהירות החוקית של הכביש ומעט הדיווחים שהיא מקבלת. היא תמיד התעקשה להעביר אותי בכביש מלא רמזורים בתוך העיר, רק כי מותר לנסוע בו 70 (ובפועל עומדים בו חצי מהזמן). אין שם עומסים, פשוט הרבה רמזורים. ווייז מעולם לא לקחה אותי דרך שם (וחסכה לי 15 דקות בנסיעה של 35 דקות). איתורן לפעמים לקחה דרך שם ולפעמים כמו ווייז בדרך המעט ארוכה יותר אך המהירה בהרבה.
בסופו של דבר מבחינת בחירת המסלולים איתורן עדיפה, שוב, לא יודע להסביר איך זה בדיוק עובד. היא עדיין לא ברמה של ווייז, אבל טובה יותר מפרימו בדר״כ.
מבחינת נקודות העניין סה״כ תיקו, אם כי שוב, הממשק של פרימו עדיף בעיניי.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #7 

את הפרימו אני מכיר והיא אכן עם ממשק מרהיב.. עניין אותי איך האיתוראן החדש מולה.
מדובר על החדש?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #8 

טלHD כתב:את הפרימו אני מכיר והיא אכן עם ממשק מרהיב.. עניין אותי איך האיתוראן החדש מולה.
מדובר על החדש?
...
מניח שכן, זו הגרסה העדכנית באפסטור

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

קרמריקה,
התיאור שלך מרמז שהפרימו עמדה על מצב תכנון של ״המסלול הקצר ביותר״ ולא ״המסלול המהיר ביותר״.

אני ניווטתי הרבה במסלול עם אפשרות דומה (כביש 4 וכניסה לראשון לעומת נסיעה על כביש 44, הראשון ארוך אך מהיר יותר), והפרימו היה מאוד עקבי בהמלצה על המסלול הארוך אך המהיר.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #10 

לשואל:
מערכות שכאלו בדר"כ מתופעלות ע"י מערכת הפעלה מסוג WINDOWS MOBILE על גירסאותיה השונות.

מכאן, שניתן לנסות להתקין את גירסת ה waze על מערכת ההפעלה.
תוכל להסתכל בקישור בתחתית העמוד לפרטים נוספים על הורדה והתקנה
http://www.waze.co.il/wiki/index.php/%D ... le_2003_SE

אתה צריך שיהיה לך ביד קובץ עם סיומת cab ואז להתקין אותו דרך כרטיס זכרון.

קח בחשבון שזו גירסא פחות יפה, נוצצת ויציבה כמו שיש לך על האייפון או למשתמשי האנדרואיד

כמו כן, לנסות וליצור קישורית אינטרנט מהמכשיר הנייד דרך בלוטוט'.

אבל אם אתה שואל אותי - הייתי נשאר עם ה igo, ומעדכן את המפות מעת לעת. יותר יפה, יותר מהירה, יותר יציבה, ולטעמי - יותר נוחה. בארץ שלנו, ברוב המקרים - יודעים איזה כבישים פקוקים ובאילו שעות.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #11 

uriler כתב:קרמריקה,
התיאור שלך מרמז שהפרימו עמדה על מצב תכנון של ״המסלול הקצר ביותר״ ולא ״המסלול המהיר ביותר״.

אני ניווטתי הרבה במסלול עם אפשרות דומה (כביש 4 וכניסה לראשון לעומת נסיעה על כביש 44, הראשון ארוך אך מהיר יותר), והפרימו היה מאוד עקבי בהמלצה על המסלול הארוך אך המהיר.
...
לא, הוא בפירוש היה על מסלול מהיר. היא פשוט מתעלמת מרמזורים ומהעובדה שזו דרך עירונית למרות שמותר לנסוע 70.
תבין, לצורך העניין זו סיטואציה שיש בה שלושה מסלולים עיקריים אפשריים (עד שבסוף כולם מתחברים לאותה דרך). שניים בין עירוניים, עם מהירות מותרת של 90 וארוכים בכ-5 ק״מ יותר מדרך עירונית של 70 ק״מ רצופת רמזורים.
אם אין רמזורים ועומס כלל, נסיעה במהירות 70 קמ״ש לאורך הדרך הזו, תהיה לא רק הקצרה ביותר אלא גם המהירה ביותר. אבל זה לא המצב. בפועל זו דרך איטית בהרבה, גם כשאין שם עומס חריג. ווייז יודעת את זה ואיתורן לפעמים יודעת את זה. פרימו לא.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”