נסיון פעם 2, מערכת ניווט מובנת בקרוז, הוספה של WAZE
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אני בספק אם מערכת הראש בקרוז תומכת ב TETHERING וגם בטעינת אפליקציות צד ג'.
מה גם שה WAZE מותאם למכשירים ניידים ספציפיים (יש ל IOS, יש לאנדרואיד, נוקיה וכו') כך שגם אם היה תומך בחיבור זה, הרי שהיית נתקל בבעיה להעביר אליו אפליקציה זו או אחרת, וללא תאימות למכשיר.
מה גם שה WAZE מותאם למכשירים ניידים ספציפיים (יש ל IOS, יש לאנדרואיד, נוקיה וכו') כך שגם אם היה תומך בחיבור זה, הרי שהיית נתקל בבעיה להעביר אליו אפליקציה זו או אחרת, וללא תאימות למכשיר.
לדעתי חישוב המסלולים כתלות בעומס לא רלוונטי במערכת ללא אינטרנט.
בלי קשר, עדין המרחק בין החישוב שלה לבין waze גדול מאוד. פרימו מתחשבת רק בדיווחי עומס חריגים. waze לוקחת בחשבון מהירות נסיעה גם ללא דיווחי עומס.
עשיתי בדיקה מאוד מקיפה להשוואה באייפון שלי בין איתוראן, primo ו-waze. אין מה להשוות. ב-90% מהפעמים, waze הרבה יותר טובה. החיסרון היחיד שלה זה נקודות העניין וגם זה לאט לאט משתפר.
בלי קשר, עדין המרחק בין החישוב שלה לבין waze גדול מאוד. פרימו מתחשבת רק בדיווחי עומס חריגים. waze לוקחת בחשבון מהירות נסיעה גם ללא דיווחי עומס.
עשיתי בדיקה מאוד מקיפה להשוואה באייפון שלי בין איתוראן, primo ו-waze. אין מה להשוות. ב-90% מהפעמים, waze הרבה יותר טובה. החיסרון היחיד שלה זה נקודות העניין וגם זה לאט לאט משתפר.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם שמים את הוויז בצד רגע...קרמריקה כתב:לדעתי חישוב המסלולים כתלות בעומס לא רלוונטי במערכת ללא אינטרנט.
עשיתי בדיקה מאוד מקיפה להשוואה באייפון שלי בין איתוראן, primo ו-waze. אין מה להשוות. ב-90% מהפעמים, waze הרבה יותר טובה. החיסרון היחיד שלה זה נקודות העניין וגם זה לאט לאט משתפר....
איך התרשמת בהשוואה של איתוראן מול פרימו?
פרימו הרבה יותר יפה, גם מבחינת הממשק וגם מבחינת המפה עצמה. איתורן טיפה יותר ברורה לפעמים בהכוונות, בעיקר בתוך הערים.טלHD כתב:אם שמים את הוויז בצד רגע...קרמריקה כתב:לדעתי חישוב המסלולים כתלות בעומס לא רלוונטי במערכת ללא אינטרנט.
עשיתי בדיקה מאוד מקיפה להשוואה באייפון שלי בין איתוראן, primo ו-waze. אין מה להשוות. ב-90% מהפעמים, waze הרבה יותר טובה. החיסרון היחיד שלה זה נקודות העניין וגם זה לאט לאט משתפר....
איך התרשמת בהשוואה של איתוראן מול פרימו?...
לא לגמרי הצלחתי להבין את הדרך שבה איתורן מחשבת מסלולים, ולפעמים יש הרגשה כאילו זה כמעט רנדומלי.
פרימו היתה מאוד מאוד עקבית לטוב ולרע. כלום לא מעניין אותה חוץ מהמהירות החוקית של הכביש ומעט הדיווחים שהיא מקבלת. היא תמיד התעקשה להעביר אותי בכביש מלא רמזורים בתוך העיר, רק כי מותר לנסוע בו 70 (ובפועל עומדים בו חצי מהזמן). אין שם עומסים, פשוט הרבה רמזורים. ווייז מעולם לא לקחה אותי דרך שם (וחסכה לי 15 דקות בנסיעה של 35 דקות). איתורן לפעמים לקחה דרך שם ולפעמים כמו ווייז בדרך המעט ארוכה יותר אך המהירה בהרבה.
בסופו של דבר מבחינת בחירת המסלולים איתורן עדיפה, שוב, לא יודע להסביר איך זה בדיוק עובד. היא עדיין לא ברמה של ווייז, אבל טובה יותר מפרימו בדר״כ.
מבחינת נקודות העניין סה״כ תיקו, אם כי שוב, הממשק של פרימו עדיף בעיניי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
את הפרימו אני מכיר והיא אכן עם ממשק מרהיב.. עניין אותי איך האיתוראן החדש מולה.
מדובר על החדש?
מדובר על החדש?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קרמריקה,
התיאור שלך מרמז שהפרימו עמדה על מצב תכנון של ״המסלול הקצר ביותר״ ולא ״המסלול המהיר ביותר״.
אני ניווטתי הרבה במסלול עם אפשרות דומה (כביש 4 וכניסה לראשון לעומת נסיעה על כביש 44, הראשון ארוך אך מהיר יותר), והפרימו היה מאוד עקבי בהמלצה על המסלול הארוך אך המהיר.
התיאור שלך מרמז שהפרימו עמדה על מצב תכנון של ״המסלול הקצר ביותר״ ולא ״המסלול המהיר ביותר״.
אני ניווטתי הרבה במסלול עם אפשרות דומה (כביש 4 וכניסה לראשון לעומת נסיעה על כביש 44, הראשון ארוך אך מהיר יותר), והפרימו היה מאוד עקבי בהמלצה על המסלול הארוך אך המהיר.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
לשואל:
מערכות שכאלו בדר"כ מתופעלות ע"י מערכת הפעלה מסוג WINDOWS MOBILE על גירסאותיה השונות.
מכאן, שניתן לנסות להתקין את גירסת ה waze על מערכת ההפעלה.
תוכל להסתכל בקישור בתחתית העמוד לפרטים נוספים על הורדה והתקנה
http://www.waze.co.il/wiki/index.php/%D ... le_2003_SE
אתה צריך שיהיה לך ביד קובץ עם סיומת cab ואז להתקין אותו דרך כרטיס זכרון.
קח בחשבון שזו גירסא פחות יפה, נוצצת ויציבה כמו שיש לך על האייפון או למשתמשי האנדרואיד
כמו כן, לנסות וליצור קישורית אינטרנט מהמכשיר הנייד דרך בלוטוט'.
אבל אם אתה שואל אותי - הייתי נשאר עם ה igo, ומעדכן את המפות מעת לעת. יותר יפה, יותר מהירה, יותר יציבה, ולטעמי - יותר נוחה. בארץ שלנו, ברוב המקרים - יודעים איזה כבישים פקוקים ובאילו שעות.
מערכות שכאלו בדר"כ מתופעלות ע"י מערכת הפעלה מסוג WINDOWS MOBILE על גירסאותיה השונות.
מכאן, שניתן לנסות להתקין את גירסת ה waze על מערכת ההפעלה.
תוכל להסתכל בקישור בתחתית העמוד לפרטים נוספים על הורדה והתקנה
http://www.waze.co.il/wiki/index.php/%D ... le_2003_SE
אתה צריך שיהיה לך ביד קובץ עם סיומת cab ואז להתקין אותו דרך כרטיס זכרון.
קח בחשבון שזו גירסא פחות יפה, נוצצת ויציבה כמו שיש לך על האייפון או למשתמשי האנדרואיד
כמו כן, לנסות וליצור קישורית אינטרנט מהמכשיר הנייד דרך בלוטוט'.
אבל אם אתה שואל אותי - הייתי נשאר עם ה igo, ומעדכן את המפות מעת לעת. יותר יפה, יותר מהירה, יותר יציבה, ולטעמי - יותר נוחה. בארץ שלנו, ברוב המקרים - יודעים איזה כבישים פקוקים ובאילו שעות.
לא, הוא בפירוש היה על מסלול מהיר. היא פשוט מתעלמת מרמזורים ומהעובדה שזו דרך עירונית למרות שמותר לנסוע 70.uriler כתב:קרמריקה,
אני ניווטתי הרבה במסלול עם אפשרות דומה (כביש 4 וכניסה לראשון לעומת נסיעה על כביש 44, הראשון ארוך אך מהיר יותר), והפרימו היה מאוד עקבי בהמלצה על המסלול הארוך אך המהיר....
תבין, לצורך העניין זו סיטואציה שיש בה שלושה מסלולים עיקריים אפשריים (עד שבסוף כולם מתחברים לאותה דרך). שניים בין עירוניים, עם מהירות מותרת של 90 וארוכים בכ-5 ק״מ יותר מדרך עירונית של 70 ק״מ רצופת רמזורים.
אם אין רמזורים ועומס כלל, נסיעה במהירות 70 קמ״ש לאורך הדרך הזו, תהיה לא רק הקצרה ביותר אלא גם המהירה ביותר. אבל זה לא המצב. בפועל זו דרך איטית בהרבה, גם כשאין שם עומס חריג. ווייז יודעת את זה ואיתורן לפעמים יודעת את זה. פרימו לא.