איך הסקודה ייטי?
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
אמנם לא חורכת אספלט אבל ממש ממש לא עגלה. מדובר על מנוע מוגדש עם מומנט מכובד בסל"ד נמוך. הנפח הקטן תורם דווקא לצריכת דלק נמוכה יותר. רק שלא יהיו לך ציפיות לנסיעה בשטח איתה.
מדוע שלא תעשה עליה נסיעת מבחן?
מדוע שלא תעשה עליה נסיעת מבחן?
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
לפני כשנה התלבטתי אם לקנות ואפילו עשיתי נסיעת מבחן אבל בסוף הלכתי על Astra Turbo.
מבחינת נהיגה - בכלל לא עגלה, והרבה יותר מהנה מטויוטה קורולה. צריך לזכור שאת מרבית הכוח האוטו מקבל בסל"ד כל כך נמוך שההרגשה היא הרבה מעבר למנוע 1.6 סטנדרטי. אגב, זה תקף לכל מנועי הטורבו בשוק.
אמא שלי נוסעת על Superb ועם כל זה שהאוטו מאובזר מאוד (הרמה הגבוהה), הוא לא נוח (מושבים נוקשים), הוא לא מאוד מהנה לנהיגה למרות המנוע החזק, והגיר מתחיל לעצבן למרות שמאוד אהבתי אותו בהתחלה. ופה מדובר ברכב הבכיר שלהם...
מבחינת נהיגה - בכלל לא עגלה, והרבה יותר מהנה מטויוטה קורולה. צריך לזכור שאת מרבית הכוח האוטו מקבל בסל"ד כל כך נמוך שההרגשה היא הרבה מעבר למנוע 1.6 סטנדרטי. אגב, זה תקף לכל מנועי הטורבו בשוק.
אמא שלי נוסעת על Superb ועם כל זה שהאוטו מאובזר מאוד (הרמה הגבוהה), הוא לא נוח (מושבים נוקשים), הוא לא מאוד מהנה לנהיגה למרות המנוע החזק, והגיר מתחיל לעצבן למרות שמאוד אהבתי אותו בהתחלה. ופה מדובר ברכב הבכיר שלהם...
כל מה שצריך לדעת נמצא בביקורת היסודית של טופ גיר 
-
integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אני יודע על המכירה של 72 שעות. פשוט יש אחת יד ראשונה במצב טוב אז אני שוקל. ברור שאסע גם על חדשה בסוכנות וגם על המשומשת.
אני נוסע כרגע על סופרב אלגנס, 1800 טורבו (2005), שמאוד מהנה, מאוד נוחה אבל הגיע הזמן להחליף אותה. לא מוצא כרגע סופרבים בני שנה/שנתיים ולא בא לי להשכיב 180K על הכביש עם כל הכבוד לאוטו הנפלא הזה (לטעמי).
אני חושש פשוט שהייטי תהיה נפילה גדולה אחרי הסופרב ואת זה קשה מאוד לדעת מנסיעת מבחן קצרה.

אני נוסע כרגע על סופרב אלגנס, 1800 טורבו (2005), שמאוד מהנה, מאוד נוחה אבל הגיע הזמן להחליף אותה. לא מוצא כרגע סופרבים בני שנה/שנתיים ולא בא לי להשכיב 180K על הכביש עם כל הכבוד לאוטו הנפלא הזה (לטעמי).
אני חושש פשוט שהייטי תהיה נפילה גדולה אחרי הסופרב ואת זה קשה מאוד לדעת מנסיעת מבחן קצרה.
לא ברור לי. אתה בעד או נגד כי אפילו את הסופרב אתה לא אוהב?PCingAddict כתב:לפני כשנה התלבטתי אם לקנות ואפילו עשיתי נסיעת מבחן אבל בסוף הלכתי על Astra Turbo.
אמא שלי נוסעת על Superb ועם כל זה שהאוטו מאובזר מאוד (הרמה הגבוהה), הוא לא נוח (מושבים נוקשים), הוא לא מאוד מהנה לנהיגה למרות המנוע החזק, והגיר מתחיל לעצבן למרות שמאוד אהבתי אותו בהתחלה. ופה מדובר ברכב הבכיר שלהם......
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
בסה"כ האוטו מאוד נחמד. מנפח המנוע אין מה לפחד, להיפך: מוצמד לו טורבו שהופך אותו לחזק יותר ממנועי 1600 וזמינות הכוח שלו (גם בזכות הגיר וגם בזכות הטורבו) הרבה יותר טובה.לא ברור לי. אתה בעד או נגד כי אפילו את הסופרב אתה לא אוהב?...
במקרה שלי הלכתי על אסטרה שנראתה לי קצת יותר איכותית מבחינת איכות החומרים והבניה.
הסופרב רכב חזק ומאובזר, אבל לא הייתי ממליץ בגלל הנוקשות ובגלל חווית הנהיגה הלא מוצלחת במיוחד.
אין פה בעד או נגד - מדובר ברכב טוב, אני הלכתי על משהו אחר והסיבות מפורטות. בסופו של דבר ההחלטה היא שלך, וכבר דיברתי עם כאלה שמאוד אהבו את מה שאני לא אהבתי בסופרב וביטי.
הכי טוב זה ללכת לנסיעת מבחן. רק ככה תדע אם הרכב לטעמך או לא.
ולשאלתך - הביקורת של טופגיר: