למרות שלא שמענו הרבה על GoogleTV בשנה האחרונה (מאז שב-CES הציגה החברה שת"פ עם סוני ואת גרסאת 2.0 של הפלטפורמה). הסיבות לכך רבות: מלחמות פנימיות של גוגל לגבי עתיד הפלטפורמה, פוליטיקה בין קבוצת אנדרויד (שכרגע ידה על העליונה) לבין קבוצת GoogleTV לגבי מערכת ההפעלה ועוד אין ספור בעיות לוגיסטיות. שותפתה הראשונה של גוגל בתחום ייצור החומרה היתה Logitech שהפסידה הון עתק בהימור על הפלטפורמה הכושלת. מאז, החברה מתקשה למצוא שותפות ראויות לייצור החומרה. ב-CES הוכרז שת"פ עם חברת סוני, אך הפלטפור ...
כל הסטוק של ה-PRE ORDER שתוכנן לסוף אוגוסט אזל מהמלאי.
לא מדווחים המספרים האמיתיים, אבל במחיר של $100 לקופסה כזו ואם היא עושה בצורה טובה
את מה שהיא אמורה לעשות ,הרי שמדובר בלהיט.
היי GILADK
מדובר כאן על 2 מוצרים שונים מאוד ביעוד שלהם ובאופן השימוש שלהם.
ה-RUKU יודע בעיקר לנגן "ערוצים" שכבר מגיעים מובנים במכשיר דרך האינטרנט.
לצערך אתה תזדקק להרשם לאחת מהחברות המציעות שרותי VPN על מנת לצפות במרבית התכנים
שכן את רוב הערוצים ניתן לראות רק אם אתה פיזית נמצא בארה"ב ,ערוצים אלו חסומים ואינם ניתנים לצפייה ברגע שאתה מחבר את ה-RUKU במדינה אחרת.
לא תהיה לך דרך אחרת לצפות בערוצים המוצעים כגון:NETFLIX,HULU,CRACKLE,וכו' שלא לדבר על ערוצי סרטים פרימיום כגון:HBO,EPIX שעל מנת לצפות בערוצים אלו אתה חייב קרוב משפחה בארה"ב שרשום לאתרים האלה והינו מנוי עליהם דרך חברת הכבלים שלו.
המכשיר די מוגבל מבחינת כמות התוכן שאליו אתה נגיש.
בגלל כל המגבלות הללו של המכשיר אני אישית ירדתי מקנייתו בעבר.
ה-VIZIO לעומתו נשמע על פניו מוצר הרבה יותר מעניין.
קודם כל יש לו אפשרות גישה לחנות האפליקציות של GOOGLE וזה יתרון גדול ,אתה בעצם הופך את הטלויזיה שלך ל- SMART TV ונהנה מכל האפליקציות שאתה רגיל אליהם ממערכת ההפעלה אנדרואיד.
אתה יכול להוריד אפליקציות כאוות נפשך למכשיר וזה נותן לך גמישות וגישה לעולם תכנים בלתי מוגבל כמעט.
הקופסה הזו מתחברת לממיר ה-HD בבית שלך ככה שהוא עובד במקביל עם שידורי הטלויזיה הרגילים שלך ללא צורך בחיבור לכניסת HDMI אחרת בטלויזיה שלך ,ככה שתוך צפייה בערוצי הכבלים בלחיצת כפתור בלבד עולות לך כל האפליקציות בצד המסך (תמונה בתוך תמונה)
ל-VIZIO בנוסף יש CLIENT פנימי שלו (מה שאין ב-RUKU) שבו תוכל בעצם לקנפג את כל הגדרות ה-VPN שלך בפשטות כך ברגע שתתחבר לשרות כזה הסיכוי שתוכל לצפות בשרותים שציינתי קודם גבוהים מאוד.
תוסיף לכל זה שלט דו צדדי "לומד" מתוחכם מאוד שמגיע עם המוצר וקיבלת מוצר מנצח.
לדעתי אם אתה יכול לבטל את קניית ה-RUKU תעשה זאת מבעוד מועד.
נכון להיום אני כבר משתמש בחלק גדול מתכני ה - premium כגון netflix, huluplus ,amazon, אני עושה זאת בעזרת שירות שכנראה שמעת עליו והוא נקרא unblockus והוא מוגדר אצלי ברמת הראוטר .
כמו כן פתחתי כבר חשבון אמריקאי ב - roku כך שברגע שאני אחבר את המכשיר אני אמור למשוך את ערוצי ה - premium האמריקאים .
בנוסף ה - roku ישמש אותי כסטרימר משני ולא ראשי מכיוון שהיכולות שלו בניגון קבצי וידאו מקומיים שואפת לאפס.
המכשיר של VIZIO באמת נראה טוב על הנייר ,יש לו הרבה יותר יכולות מהroku אבל אני מעדיף לחכות לביקורות , לעומת הביקורות של roku שקיבלו editors choice כמעט בכל אתר נחשב.
היי GILADK
מכיר את השרות של unblockus , אני אישית משתמש בשרות דומה של חברה אחרת ,לא תמיד שינוי DNS בראוטר מצלח "לחדור" את כל התכנים והערוצים האמריקאים.
זה נכון שלצפייה ב-NETFLIX ,HULU זה מספיק ,אבל יש אתרי תוכן אחרים שבלי VPN לא יעזור לך רק שינוי ה-DNS.
כפי שציינתי ערוצי פרימיום כגון HBOGO,EPIX (שמגיעים מובנים בתוך ה-RUKU) לא תוכל לצפות בהם בשום מקרה (צריך להיות מנויים של ערוצים אלו בארצות הברית דרך חברות הכבלים המקומיות שלהם).
לא ברור לי הקטע שרשמת לגבי פתיחת חשבון אמריקאי ב - roku כך שברגע שתחבר את המכשיר אתה אמור למשוך את ערוצי ה - premium האמריקאים.
על איזה רישום בדיוק אתה מדבר?באיזה ערוצים נוספים אתה מתכוון לצפות?
אני מתרשם שהנך חובב טלויזיה אמריקאית ומחפש פתרונות לצפייה בערוצים אמריקאים.
אם באמצעותך ובאפשרותך תקציב לנושא פר חודש הרשה לי להמליץ לך על שרותי SLING HOSTING שמוצעים ברשת ,הפתרון הזה ייתן לך יכולת צפייה בכל הערוצים האמריקאים LIVE כולל שרותי ON DEMAND ושרותי DVR באיכות מצוינת .
(לא צריך שרותי VPN ושרותי unblockus) כל מה שאתה צריך זה יכולת הרצת אפליקציית SLING PLAYER על מסך הטלויזיה שלך ואינטרנט מהיר מומלץ 15 מגה ומעלה.
אז ככה לגבי roku כדי להשתמש במכשיר אתה חייב חשבון roku על מנת להיכנס לchannel store , עכשיו אם אתה פותח חשבון עם כתובת IP לצורך העניין אירופאית אתה תראה ב - channel store רק ערוצים נגישים מאירופה ,
כאשר החשבון שלך אמריקאי אתה תקבל ערוצים אמריקאים לכן חשוב לפתוח חשבון כאשר הIP שלך אמריקאי .
היי
לגבי רשימת הערוצים שהוספת את הלינק אליו ,אני מכיר את הרשימה הזו מהאתר הרשמי של RUKU.
כפי שציינתי גם בערוץ הסרטים EPIX בנוסף ל-HBOGO לא תוכל לצפות.
האם אתה בטוח ששינוי ה-DNS אצלך בראוטר "יחדור את כל הערוצים המצוינים? (אני יודע שזה עובד עם NETFLIX,HULU,AMAZON וכו' , מה לגבי השאר?)
כפי שציינתי ל-RUKU אין CLIENT פנימי ככה שאם תצטרך להשתמש בשרותי VPN לא תוכל לקנפג את זה על המכשיר הנ"ל.
לגבי SLING HOSTING עצם הרעיון והשימוש הוא לא פחות ממדהים בעיניי , אני אישית משתמש בשרות הזה.
אני מריץ את אפליקציית ה-SLING PLAYER דרך מכשיר הבוקסי בוקס שלי שמחובר לטלויזיה.
האינטרנט ברשותי הינו בקצב של 15 מגה DOWNLOAD ובסך הכל כ-800KB UPLOAD ואני מקבל איכות תמונה הקרובה מאוד ל-HD.
בחיפוש באינטרנט ובפורומים שונים תוכל למצוא גם חברות אמריקאיות וגם אנשים פרטיים המציעים שרותי השכרה של ה-SLING שלהם.
הרעיון הוא שהם מתחזקים לך את ה- SLING בצד שלהם ומחברים אותו ל-SERVER חזק שלהם ומציעים לך חבילות ערוצים שונות כמובן שככל שהחבילה גדולה יותר העלות החודשית גבוהה יותר.
אתה מקבל יוזר אישי וסיסמה ל-SLING שמשמש רק אותך וזהו..... אתה מריץ את האפליקציה SLING PLAYER על הטלויזיה שלך ונהנה מטלויזיה אמריקאית ON LINE LIVE אצלך בסלון.
לרוב ניתן לך בנוסף לחבילה גישה לתכנים ON DEMAND בחינם וכמו כן שרותי DVR (אפשרות הקלטה) בתוספת תשלום יחסית קטנה.
עלויות לשרות כזה לרוב יהיו יותר זולות אם תצליח לאתר אדם באופן פרטי שישכיר לך SLING דרך פורומים וכו'
המחירים נעים בממוצע בין $85-$135 לחודש כתלות בהיקף החבילה המוצעת.(מדובר בלמעלה מ-200 ערוצים לרוב כולל ערוצי סרטים מובילים).
באמת מדהים , נירשמתי לדמו של American tv 2 go ואני יכול להעביר ערוצים בשלט כאילו ה set top box נמצא אצלי בסלון והאיכות HD , אבל המחיר מאד גבוה ,אתה בעצם משלם גם על subscription לחברת הלווין (שזה כולם משלמים) + מחיר על hosting שמגיע ל80 -90 USD אז סה"כ כמו שציינת 130 - 150 USD ממש יקר לטעמי אבל בשביל פינוק משלמים אקסטרה .
היי GILADK
היה לי ברור שתתלהב מהשרות הזה
החברה עצמה שניסית את הדמו דרכה יקרה מאוד ביחס לאחרים (היא גובה בנוסף לחבילות הערוצים $90 קבוע על שרותי ההשכרה שלהם)
כך שאתה מגיע למחיר מטורף יחסית לחבילת ערוצים בסיסית.
אני אישית מחובר דרך גורם אחר שגובה ממני אך ורק מחיר עבור חבילת הערוצים שאני מחובר אליה.
אני יכול להגיד לך שב-$135 אני אישית צופה בכ-90 אחוזים מהערוצים באמריקה!!!! (כולל ערוצי סרטים פרימיום)
יש לי פרטים של גורם נוסף שבחבילה קצת יותר מצומצמת ממה שיש לי יכול להציע לך את השרות ב-$85 בטוטאל.
אני שוקל בקרוב לעבור אליו.
אם תהיה פעם מעונין כתוב לי הודעה פרטית ואשלח לך את המייל של הבחור.