Playaz,
דווקא בתור אחד שיש לו כבר מקציף של אספרסו קלאב (שהוא סבבה),
ממליץ לך לחפש מקציף נוח יותר, שיותר קל לנקותו ופחות צריך לדאוג בו, להירטבות של המגעים החשמליים (יש מגעים חשמליים במכסה עצמו מלבד המגעים בתחתית הקנקן, וצריך להיזהר כששוטפים).
אך כמו ישראלי מצוי, אני עדיין מנסה למצוא פה את הקאץ'....
האם אצליח
...
הקאץ' הוא תחום סופר תחרותי ומאמצי חדירה של כמה חברות במקביל
במקרה כזה, הצרכן מרויח
וכאן גם מאמצי השיווק מושקעים בלקוח (קופונים במקום מסע פרסום, המכונות מסובסדות)
אגב אין לי מושג לגבי הטעם או מחיר הקפסולות אחרי כן
מאה קפסולות נראה אולי הרבה, אבל זה לא רחוק מהצריכה החודשית הממוצעת, כך שבראיה שנתית החברה מרויחה דרך הקפה את מה שסיבסדה.
מבצע נחמד מאוד!
יש לי את המכונה שבמבצע מכינה לטעמי אחלה אספרסו, יש מבחר די רחב של קפסולות שלדעתי לא נופלות מ nespreso כמובן שאין להשוות לקפה טחון אמיתי... אבל כולנו בעסקי הקפסולות מטעמי נוחות...
הבעיה היחידה שלא תמיד יש את כל הטעמים במלאי...
יש לי גם את המקציף בגדול הוא עושה אחלה קצף (אני משתמש ללא הקפיץ המצורף) אבל התחזוקה שלו נוראית... החלב לעיתים קרובות נדבק לציפוי הטפלון אי אפשר לשטוף והוא גם הספיק להתקלקל לי בפחות מ- 4 חודשים של שימוש (במסגרת האחריות החליפו את החלק שהתקלקל - המנוע של ההקצפה)
ממליץ להוסיף עוד 200 שקל ולקנות מקציף שניתן לשטוף.
אם כך, המקציף באמת לא שווה את זה. אחרי שיורדת קצת ההתלהבות, נוחות השימוש והניקיון משחקת תפקיד משמעותי מבחינתי לפחות.
דווקא יש להם את המכונה היותר מתקדמת, הזו: http://www.espresso-club.co.il/?Categor ... 115&Page=1
שאני יודע מניסיון שהמקציף שלה מצויין. חבל שאין עליה איזה דיל. ההבדל בינהם במחיר על פי האתר הוא מאה שקלים. מעניין אם יסכימו לתת עליה את המבצע + תוספת של המאה על ההפרש. אני אנסה לדבר איתם מחר
מנסיון המבצעים שלהם נזילים... יצא לי כמה פעמים להתקשר לשירות המכירות ואף להציע להם מבצעים שעליהם אני מוכן לשלם ולרוב קיבלתי את מה שרציתי.
רק לידיעה מכשיר הקונכיה הוא לא מכשיר אוטומטי מבחינת מזיגת האספרסו ולפעמים זה קצת לא נוח (לי יש את המכשיר שבמבצע ולהורים של החברה את מכשיר הקונכיה) מבחינת הקמפת חלב הוא עושה את העבודה.