מבקש המלצה וחוות דעת על מכונת קפה אוטומטית
הייתי בכמה חנויות ויש מלא דגמים וכמה חברות מובילות.
אני חדש לגמרי בתחום הקפה אבל רוצה מכונה אוטומטית שטוחנת את הפולים.
מחפש מכונה עם מקציף וללא שחרור לחץ או קירור מיוחד לאחר הקצפה.
התקציב נע בין 4000-4500.
בין היתר ופרט לא פחות חשוב הוא חברה וחנות עם שירות אמין וטוב למכונה וחלקי חילוף זולים(יחסית)
תודה ויום טוב
אני חדש לגמרי בתחום הקפה אבל רוצה מכונה אוטומטית שטוחנת את הפולים.
מחפש מכונה עם מקציף וללא שחרור לחץ או קירור מיוחד לאחר הקצפה.
התקציב נע בין 4000-4500.
בין היתר ופרט לא פחות חשוב הוא חברה וחנות עם שירות אמין וטוב למכונה וחלקי חילוף זולים(יחסית)
תודה ויום טוב
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש ל jura אפשרות להקציף עם קפוצ'ינטור ששואב חלב או להקציף כמו סטימר רגיל יחסית.
חוצמזה גאג'ה בררה או סאקו סינתיה מקציפות עם פנרלו.
במכונות אוטומטיות יש בדרך כלל תרמובלוק לחליטה או הקצפה ולא דוד שמאפשר קיטור רציף כי הוא בטמפרטורת חליטה.
אז אם הבנתי אותך נכון אז אתה מחפש מכונה עם דוד שתתן לך הקצפה רציפה ותהיה גם אוטומטית בטחינה וכו'. יש מכונות כאלה אבל הן מסחריות ועולות מעל 10K.
בסכומים שלך תיגש לבדוק בחנויות: אינטרפרק (יבואן jura), קדמה (יבואן melita), אמיגו, ספורה, קופיטיים (משווקים סאקו גאג'ה) וכו'. תבדוק מה ייתן לך הקצפה כמו שאתה מחפש.
במכונות אוטומטיות יש בדרך כלל תרמובלוק לחליטה או הקצפה ולא דוד שמאפשר קיטור רציף כי הוא בטמפרטורת חליטה.
אז אם הבנתי אותך נכון אז אתה מחפש מכונה עם דוד שתתן לך הקצפה רציפה ותהיה גם אוטומטית בטחינה וכו'. יש מכונות כאלה אבל הן מסחריות ועולות מעל 10K.
בסכומים שלך תיגש לבדוק בחנויות: אינטרפרק (יבואן jura), קדמה (יבואן melita), אמיגו, ספורה, קופיטיים (משווקים סאקו גאג'ה) וכו'. תבדוק מה ייתן לך הקצפה כמו שאתה מחפש.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אהלן!
קודם כל סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מזה קפוצ'ינטור,סטימר,פנרלו ושמח אם תתנו לי מידע על הרכיבים.
הייתי יום שישי האחרון לראשונה בחנות קדמה והמוכר אמר לי שלמכונת מליטה אין צורך בשחרור לחץ להקצפת חלב ולאחר מכן הכנת אספרסו ולכן כתבתי שאני מחפש ללא קירור מיוחד.
דוד נפרד\ עם או בלי דוד ממש אין לי מושג מה ההבדל ומה היתרונות והחסרונות.
גם לא ממש הבנתי מה ההבדל בסוגי ההקצפה בין מכונות מסחריות כמו בארומה וכד' או מכונות ביתיות אוטומטיות כמו שאני מחפש
פשוט את חברת מליטה לא ממש שמעתי יותר שמעתי גאג'יה או סאקו.
אני בטוח שאני עושה סלט מכל המושגים ואשמח אם תעזרו לי בהחלטה
קודם כל סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מזה קפוצ'ינטור,סטימר,פנרלו ושמח אם תתנו לי מידע על הרכיבים.
הייתי יום שישי האחרון לראשונה בחנות קדמה והמוכר אמר לי שלמכונת מליטה אין צורך בשחרור לחץ להקצפת חלב ולאחר מכן הכנת אספרסו ולכן כתבתי שאני מחפש ללא קירור מיוחד.
דוד נפרד\ עם או בלי דוד ממש אין לי מושג מה ההבדל ומה היתרונות והחסרונות.
גם לא ממש הבנתי מה ההבדל בסוגי ההקצפה בין מכונות מסחריות כמו בארומה וכד' או מכונות ביתיות אוטומטיות כמו שאני מחפש
פשוט את חברת מליטה לא ממש שמעתי יותר שמעתי גאג'יה או סאקו.
אני בטוח שאני עושה סלט מכל המושגים ואשמח אם תעזרו לי בהחלטה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מליטה אכן יחסית חדשים בארץ אבל בינתיים אין תלונות.
מה בדיוק הדרישות שלך מהקצפה ולמה אתה מתכוון בקירור ושחרור לחץ?
ממה שאני מבין עכשיו אין לך רקע עם מכונות מסחריות אז אולי בלבלו אותך בחנויות עם כל מני מושגים.
פשוט תפעיל מכונה בחנות, תטעם ותראה אם זה טוב.
מכונות יכולות להקציף רק אחרי חמום, קרור ומה שלא יהיה שההקצפה תהיה טובה יותר מפתרונות קסם אחרים אז זה לא פשוטר שתמיד יהיה רלוונטי.
מה בדיוק הדרישות שלך מהקצפה ולמה אתה מתכוון בקירור ושחרור לחץ?
ממה שאני מבין עכשיו אין לך רקע עם מכונות מסחריות אז אולי בלבלו אותך בחנויות עם כל מני מושגים.
פשוט תפעיל מכונה בחנות, תטעם ותראה אם זה טוב.
מכונות יכולות להקציף רק אחרי חמום, קרור ומה שלא יהיה שההקצפה תהיה טובה יותר מפתרונות קסם אחרים אז זה לא פשוטר שתמיד יהיה רלוונטי.
אני לא יודע בכלל מהם דרישותיי עד עכשיו חשבתי שהקצפה זה הקצפה ולא צריך להיות בזה רמות ומשהו מיוחד.
לגבי קירור ושחרור לחץ זה מה שהמוכר בחנות אמר לי שיש מכונות שצריכות שחרור לחץ\קירור בין הקצפה להכנת הקפה.
אין לי בעייה ללכת לחנויות ולטעום רק יש המון דגמים וחברות בגלל זה מעדיף המלצה מחברי הפורום
תודה
לגבי קירור ושחרור לחץ זה מה שהמוכר בחנות אמר לי שיש מכונות שצריכות שחרור לחץ\קירור בין הקצפה להכנת הקפה.
אין לי בעייה ללכת לחנויות ולטעום רק יש המון דגמים וחברות בגלל זה מעדיף המלצה מחברי הפורום
תודה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

גאג'ה בררה \ סאקו סינתיה יספקו אותך.
מה שנכנס במחיר הזה של jura או melita גם טוב.
אם אתה צריך לחכות בין לבין זה מפריע לך? אם לא זה יוזיל לך עלויות ויש מכונות שהמעברים האלה קצרים.
בסכום שלך מספיק שתלך לחנות ותבקש מכונה שההקצפה בה היא במקביל להכנת קפה.
ותגיע כבר לאחד מהדגמים שהזכרתי.
מה שנכנס במחיר הזה של jura או melita גם טוב.
אם אתה צריך לחכות בין לבין זה מפריע לך? אם לא זה יוזיל לך עלויות ויש מכונות שהמעברים האלה קצרים.
בסכום שלך מספיק שתלך לחנות ותבקש מכונה שההקצפה בה היא במקביל להכנת קפה.
ותגיע כבר לאחד מהדגמים שהזכרתי.
אני לא יכול לעזור לך באיזה מכונה לבחור מה שכן יש אתר בעיקר מכונות אוטומטיות מאירופה ומוכר במחירים נמוכים ללא אחריות
http://www.euroshops.co.il/shop/product ... egoryID=36
http://www.euroshops.co.il/shop/product ... egoryID=36
אפשר תרגום לשפה של "מתחילים"..., בבקשה?דבוטאנט כתב:יש ל jura אפשרות להקציף עם קפוצ'ינטור ששואב חלב או להקציף כמו סטימר רגיל יחסית.
....
מה שהצלחתי להבין, ממה שהספקתי להכיר (ואנא, תקן אותי בטעויותיי):
קפוצ'ינטור - מערכת אוטומטית להקצפת חלב.
סטימר - ה'צופצ'יק של (הקומקום....) יציאת האדים - קיטור???
פנרלו - ................
תרמובלוק - ....
קיטור רציף - יש כזה דבר קיטור לא רציף??? מה ההבדלים?
ובכלל, אם אפשר לקבל הפנייה לפורום מושגים, או משהו דומה...... תבורכו!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

http://www.htcafe.co.il/p-1.article01688
פנרלו זה מין צ'ופציק שמרכיבים עם צינור הסטימר והוא מאפשר הקצפה בתוך כוס הקפה - לא באמת עובד.
קפוצ'ינטור מקציף את החלב אוטומטית ע"י קיטור ו"שאיבה" של החלב מהקרטון.
תרמובלוק = צינור מחומם - כדי להקציף אתו מזרימים פולס מים מחכים שיהיה קיטור וחוזר חלילה (זה לא דוד שאוגר מים ומספק קיטור)
לכן הקיטור שלו לא רציף
פנרלו זה מין צ'ופציק שמרכיבים עם צינור הסטימר והוא מאפשר הקצפה בתוך כוס הקפה - לא באמת עובד.
קפוצ'ינטור מקציף את החלב אוטומטית ע"י קיטור ו"שאיבה" של החלב מהקרטון.
תרמובלוק = צינור מחומם - כדי להקציף אתו מזרימים פולס מים מחכים שיהיה קיטור וחוזר חלילה (זה לא דוד שאוגר מים ומספק קיטור)
לכן הקיטור שלו לא רציף
חבר יקר,
כבר עברתי את כל האפיזודות האפשריות מבחינת מכונות, למן מקינטה פשוטה ודרך מכונה עם קפסולות ואו פודים מכונה ידנית ולבסוף רכשתי את המליטה סולו.
מאז חיי השתנו ללא הכר.
המכונה מצויינת נוחה לתפעול .
חשוב לדאוג לתחזוקה השוטפת לפי הנחיות היצרן ואז התוצאה המתקבלת פנטסטית.
נוחות בתפעול , נקיון תמידי ומעל הכל אמינות.
כיום ברשותי 2 מכונות כאלו בבית ובמשרד .
ממליץ בחום רב, כמו"כ מניח כי תזכה לתמיכה מצד היבואן בכל שאלה שתתעורר כפי שאני וחברי שהלכו בעקבותי זכו.
לך על זה.
כבר עברתי את כל האפיזודות האפשריות מבחינת מכונות, למן מקינטה פשוטה ודרך מכונה עם קפסולות ואו פודים מכונה ידנית ולבסוף רכשתי את המליטה סולו.
מאז חיי השתנו ללא הכר.
המכונה מצויינת נוחה לתפעול .
חשוב לדאוג לתחזוקה השוטפת לפי הנחיות היצרן ואז התוצאה המתקבלת פנטסטית.
נוחות בתפעול , נקיון תמידי ומעל הכל אמינות.
כיום ברשותי 2 מכונות כאלו בבית ובמשרד .
ממליץ בחום רב, כמו"כ מניח כי תזכה לתמיכה מצד היבואן בכל שאלה שתתעורר כפי שאני וחברי שהלכו בעקבותי זכו.
לך על זה.