SCOOBA 390

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
drixie פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #1 

מביאים לארץ את הדגם החדש?

MoranGalper
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

משיחה עם היבואן מלפני חודש נאמר לי שאין כוונה להביא את הדגם לארץ ושאין שום הבדל בינו לבין דגם 385 חוץ מצבעים (מה שלא נכון, זמן הסוללה ארוך יותר).
אני רכשתי את הסקובה ממוכר באיביי שמבצע הסבה לשנאי ל 220V ומוכר את הסקובה כולל משלוח לארה"ב ב 520$.

בינתיים, אחרי 2 הפעלות אני מאוד מרוצה מהסקובה והחסרון היחיד הוא שנוזל הניקוי שלה חסר ריח.

drixie פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

כמה כסף זה יוצא בסה"כ (מיסים, עמלות, אגרות, דמי הפסקת לעיסת מסטיק בדואר), פחות או יותר, והאם זה מגיע לדואר או שצריך ללכת למכס, משרד התקשורת, משרד הבטחון, משרד האוצר, ומשרד הבריאות להשיג אישורים ושחרורים?

אגב, לא רק זמן הסוללה השתנה ב390, גם מנגנון הוספת וריקון המים עבר שיפוץ משמעותי. יש הרבה ביקורות רעות על 380, וטובות על 390.

MoranGalper
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

אני לא יודע להגיד לך כמה זה יוצא להזמנה מהארץ
הסקובה שלי טייל ארצה עם חבר שחזר מארה"ב ולכן המחיר יצא לי 520$ כולל ההסבה של השנאי ל 220V

drixie פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

טוב, לא בא לי להתגלח על הבירוקרטיה בארץ. נמשיך לעשות ספונז'ה. גם להביא במזוודה זה מסלול אדום במכס ואז זה לוקח שעות עד שהם מחליטים מה זה, אין לי כוח. פעם אחת הצהרתי על רדיו טייפ לאוטו, התחילו לחשב לי קנס כי המוכס שבא לא ידע שעברתי במסלול האדום והצהרתי (לא נראה לו הגיוני) עד שחזר למשמרת זה שהיה באדום ואמר לו לרדת ממני אז בסוף אפילו חישבו לפי איזה דגם יותר זול בתור ג'סטה :) אבל זה לקח שעה וחצי.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”