מה אתם אומרים על פולקסווגן פולו 1.4 , למישהו יש פה ניסיון עם רכב כזה?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
ברשותי הרכב שבתמונת הפרופיל מליסינג תפעולי. לי היו לא מעט בעיות עם הרכב. כמו כן אני שומע מלא מעט אנשים שצ'מפיון הם היבואנים בעלי תודעת השירות הנמוכה ביותר. אני מניח שהבעיות שאני סבלתי מהן (אכילת שמן גבוהה ו steer torque) לא יהיו אצלך כי המנוע שלך שפוי יותר.
קשה לי להאמין שברכב שנת 2011 המזגן לא יספק אותך. זה אולי משהו ששייך לרכבים ישנים.
שיהיה בהצלחה.
קשה לי להאמין שברכב שנת 2011 המזגן לא יספק אותך. זה אולי משהו ששייך לרכבים ישנים.
שיהיה בהצלחה.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
פולו GTI...
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
אותו רכב, יותר בזול. הבדל זניח בהספק ובמומנט. ידני או DSG?
שקול גם פיאסטה 1.2
נהגתי בפולו כזו במשך כשבועיים, כרכב זמני, חדשה לחלוטין. מאוד התאכזבתי. וזה עוד עם גיר DSG. יכול להיות שעם גיר ידני המצב טוב יותר.
הרכב מרגיש כבד, תגובת דוושה הססנית משהו, הכל שחור בפנים. המזגן היה בסדר גמור. גם לא הייתה חסכונית יותר מדי בדלק.
מספיק טוב להתנהלות בפקקים. ליותר מזה, שקול רכב משנה מוקדמת יותר עם מנוע TSI, אם אתה נעול על קונצרן VAG. ההבדל הוא תהומי.
שקול גם פיאסטה 1.2
נהגתי בפולו כזו במשך כשבועיים, כרכב זמני, חדשה לחלוטין. מאוד התאכזבתי. וזה עוד עם גיר DSG. יכול להיות שעם גיר ידני המצב טוב יותר.
הרכב מרגיש כבד, תגובת דוושה הססנית משהו, הכל שחור בפנים. המזגן היה בסדר גמור. גם לא הייתה חסכונית יותר מדי בדלק.
מספיק טוב להתנהלות בפקקים. ליותר מזה, שקול רכב משנה מוקדמת יותר עם מנוע TSI, אם אתה נעול על קונצרן VAG. ההבדל הוא תהומי.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
מנסיוני עם צ'מפיון מוטורס יבואני פולקסווגן, אודי, סקודה ואיביזה:
אמינות מכוניות פולקסווגן לא מרשימה במיוחד. המוסכים לא מספיק מקצועיים, השרות לא נעים, ועלות התחזוקה (טיפולים, חלפים) גבוהה.
לדוגמא:
נזילות שמן גיר הן בפאסאט והן בגולף גורמות לנזק בגיר ועלות התיקון עומדת על כ 12000 ש"ח.
אין לי נסיון ספציפי עם פולו.
אני הייתי בוחר במכונית קוריאנית או יפאנית במחיר דומה.
אמינות מכוניות פולקסווגן לא מרשימה במיוחד. המוסכים לא מספיק מקצועיים, השרות לא נעים, ועלות התחזוקה (טיפולים, חלפים) גבוהה.
לדוגמא:
נזילות שמן גיר הן בפאסאט והן בגולף גורמות לנזק בגיר ועלות התיקון עומדת על כ 12000 ש"ח.
אני הייתי בוחר במכונית קוריאנית או יפאנית במחיר דומה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
yanivol כתב:מנסיוני עם צ'מפיון מוטורס יבואני פולקסווגן, אודי, סקודה ואיביזה:
לדוגמא:
אני הייתי בוחר במכונית קוריאנית או יפאנית במחיר דומה....
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
kingikra כתב:adirbooking כתב:פולו GTI.........
אתה עדיין חי ?!?!
zovirax -
יפנית... אם תמצא גם איזה בחורה כזו, אשמח לקבל
- yanivol
- חבר ותיק

כאשר אני קונה מכונית אני שוקל מספר דברים:zovirax כתב:אני לוקח ידני .
לא נראה לי שאני אקח יפני... חוץ מטיוטה שהיא יקרה משמעותית....
שימושיות
הנאה מנהיגה
TCO - כולל הוצאות מימון, ביטוח, דלק, טיפולים, חלפים, פחת. קלות מכירתה בסיום השימוש.
אמינות - אני לא ממש נהנה לרוץ למוסכים ומעדיף שהרכב לא יושבת משום סיבה שהיא.
במחיר של הפולו או דומה לו, יש לדעתי לא מעט אופציות שעונות טוב יותר על דרישות אלה:יונדאי i20, ניסן מיקרה, הונדה ג'אז.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
פיאסטה 1.2 זה הרכב היחידי שנשמע לי מתאים ממה שהצעתם כאן.
אני לא מעוניין ביונדאי - לא נהנתי לנהוג בv, וגם אנשים לא מרוצים מהרכב הזה לפי מה ששמעתי.
ה JAZZ זה רכב משפחתי, לא מתאים לתל אביב הצפופה.
יש גם פיאט פונטו.
אני לא מעוניין ביונדאי - לא נהנתי לנהוג בv, וגם אנשים לא מרוצים מהרכב הזה לפי מה ששמעתי.
ה JAZZ זה רכב משפחתי, לא מתאים לתל אביב הצפופה.
יש גם פיאט פונטו.
- yanivol
- חבר ותיק

ה JAZZ היא בסדר גודל של הפונטו וה i20
אם אתה מחפש מכונית קטנה לת"א יש: סוזוקי אלטו, סיטרואן C1, פז'ו 107, קיה פיקנטו, סוזוקי ספלאש, ניסאן מיקרה, רנו קליאו, שני דגמים של שברולט, ועוד ועוד
אם אתה מחפש מכונית קטנה לת"א יש: סוזוקי אלטו, סיטרואן C1, פז'ו 107, קיה פיקנטו, סוזוקי ספלאש, ניסאן מיקרה, רנו קליאו, שני דגמים של שברולט, ועוד ועוד