הקלטה בממיר APEX STB266H
ברשותי ממיר APEX STB266H ואני רוצה להקליט או לנגן קבצי MP3 דרך כניסת ה USB כפי שמוסבר במדריך למשתמש המצורף לממיר.
הבעיה היא שהממיר לא מזהה את ה Disk-On-Key (ניסיתי עם מספר זכרונות מפורמטים FAT וגם NTFS).
ההודעה היא: "No HDD or removable device is connected".
עזרתכם בבקשה.
הבעיה היא שהממיר לא מזהה את ה Disk-On-Key (ניסיתי עם מספר זכרונות מפורמטים FAT וגם NTFS).
עזרתכם בבקשה.
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
תנסה אולי לפרמט את ה DOK בעזרת הממיר. יש בדרך כלל אפשרות לעשות את זה בממיר עצמו.BoazBoaz כתב:ברשותי ממיר APEX STB266H ואני רוצה להקליט או לנגן קבצי MP3 דרך כניסת ה USB כפי שמוסבר במדריך למשתמש המצורף לממיר.
עזרתכם בבקשה....
תודה. פירמוט אכן בוצע במחשב ולא ב DOK אני לא מוצא אופציית פירמוט בממיר שלי STB266H.
לעומת זאת מצאתי לפחות הודעה אחת שלכאורה אין אפשרות כזו בממיר זה למרות שבמפורש מופיע ב"מדריך למשתמש" שצורף לממיר.
עוד אפשרויות ? (טרם קיבלתי תשובה מהיבואן ברימאג. קשה מאוד ליצור איתם קשר ישיר.)
לעומת זאת מצאתי לפחות הודעה אחת שלכאורה אין אפשרות כזו בממיר זה למרות שבמפורש מופיע ב"מדריך למשתמש" שצורף לממיר.
עוד אפשרויות ? (טרם קיבלתי תשובה מהיבואן ברימאג. קשה מאוד ליצור איתם קשר ישיר.)
לא. דווקא חדש מהחנות.
אמנם מ 12/2010 אבל חדש מהחנות. עד עכשיו פשוט לא ניסיתי להקליט או לנגן קבצי MP3 (גם נדמה לי שביררתי בהתחלה ואמרו שאין אופצית הקלטה) . אני מניח שאולי מדובר בעידכון גירסה אבל אין למצא עידכונים בשום מקום.
Good News
עוד כמה וכמה נסיונות וזה עובד. הבעיה אולי במינימיום גודל הזיכרון הנייד (על 1GB לא עבד) ב 4GB עובד כמו שצריך.
האם ידוע היכן ניתן למצוא עידכונים למכשיר (באתר ברימאג אין ) ? למי שיש את המכשיר, מהי הגירסה האחרונה שלכם ?
האם ידוע היכן ניתן למצוא עידכונים למכשיר (באתר ברימאג אין ) ? למי שיש את המכשיר, מהי הגירסה האחרונה שלכם ?