Gojira -העתיד של המטאל

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
the_crown פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

זה לא סוד שז'אנר המטאל בשנים האחרונות (אולי אפילו בעשור האחרון) מרגיש ממוחזר ,לא מקורי ובעיקר משעמם, כמעט איבדתי אמונה במוזיקה שאהבתי ונשמתי מאז גיל 14 (היום 33) .
כולם עסוקים היום בגימיקים זולים ,הלהקות של שנות ה80/90 הלכו לאיבוד (קחו את ה-Morbid Angel האחרון) או התפרקו וכל העסק לא מרגש ומלהיב כמו פעם , נשארו כמה טובות כמו Machine Head או Anthrax אבל לא הרבה.

הגישה לכל דבר בלחיצת כפתור היא אומנם חלום מתגשם אבל יש לו גם מחיר ,לפני עידן האינטרנט הלהקות שהגיעו לאוזניים שלנו כבר עברו סינון על ידי כל מי שעסק בזה (חנויות,עיתונים,תחנות רדיו ועוד..) ובימינו המאזין צריך לסנן בעצמו כי ריבוי הלהקות הוא עצום והמוניטין/פופולריות שאומן צובר לא מצביע על שום דבר.
יש לי במחשב עשרות דיסקים של להקות שלא שמעתי מעולם ומחכים שאני אשמע אותם לראשונה בניסיון למצוא את דיסק הבא שאני אקנה ,שיטה שהיא לא ממש טובה כי מרוב סינון אתה יכול לפספס דברים טובים.

לפני כמה זמן (בערך שנתיים) חבר אמר לי לשמוע Gojira ,הורדתי שני דיסקים שרק בחודשים האחרונים יצא לשים אותם באייפוד ואני חייב להודות שנשארתי פשוט המום מה איכות של הלהקה הזאת ,נדיר מאוד שאני ממש מתלהב מלהקה חדשה .
היום קניתי דיסק שלהם שנקרא The Way of All Flesh וברוח החג אני מרגיש שיצאתי אל החופש ,מה שמעתי באייפוד זה כלום בהשוואה למה שהמערכת סטריאו שלי מוציאה .
מתופף פשוט מפחיד ,לא שמעתי מעולם מקצבים כאלה ובס שממש מכניס אוויר ודופק לכל שיר.

יש לי עוד מה לכתוב אבל נראה לי שגם ככה חפרתי, אז אני אסגור בזה פירוש השם Gojira
זה ביפנית Godzilla .

http://www.metalsucks.net/2012/03/29/2- ... er-gojira/

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

האמת... חזק מאוד (Y)
אני מאמין שאתה מכיר,באותו סגנון אפשר למצוא גם GARDENIAN הוותיקים.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1968
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

היום שמעתי אותם אחרי ההמלצה שלך, ונשארתי עם פה פעור. אכן להקה מצויינת, השירים שלהם מאד קליטים ברמה מלודית, וזה דבר שקשה מאד לעשות בז'אנר הזה כשבדרך כלל צריך להקשיב לכל אלבום מספר פעמים עדשהוא "שוקע"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78821
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #4 

לא מכיר ואנסה.

אגב, אני חושב שיש להקות שבהחלט יוצאות מהכלל בז׳אנרים שונים. אני נהנה מאוד בשנתיים האחרונות מ opeth, arch enemy, Amon arath, norther ועוד. אני גם עדיין מאוד אוהב את tool, a perfect circle אם כי הם די נעלמו בשנים האחרונות.

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

oferlaor כתב:לא מכיר ואנסה.

אגב, אני חושב שיש להקות שבהחלט יוצאות מהכלל בז׳אנרים שונים. אני נהנה מאוד בשנתיים האחרונות מ opeth, arch enemy, Amon arath, norther ועוד. אני גם עדיין מאוד אוהב את tool, a perfect circle אם כי הם די נעלמו בשנים האחרונות.
...
ממליץ לך לשמוע את האלבום שלהם the link. אהבתי מאד

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

oferlaor כתב:לא מכיר ואנסה.

...
ממליץ לך לשמוע את האלבום שלהם the link. אהבתי מאד

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #7 

Tool – 10,000 Days אחד הדיסקים בפרוגרסיב אם לא הא...
"על החתום...."

the_crown פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

הדיסק שלא יוצא לי מהמערכת זה The Way of All Flesh
חודש הבא יוצא דיסק חדש ב-Roadrunner

הנה טעימה

שלח תגובה