מאיפה אני משיג כבל לאוזניות שנהייזר?
היה לי כבל שלא עבד טוב (רק ערוץ שמאל עבד, ואם חיברתי את ערוץ שמאל לאוזניה ימין אז רק ימין עבד). אני קראתי בדיון של מגבר הT-Amp על כבל ב90 שקלים שאפשר לקנות בארץ. איפה אני קונה אותו בדיוק?
עוד שאלה היא איפה אני יכול לבוא לקבלת הדגמות לאוזניות מכל מיני חברות?
עוד שאלה היא איפה אני יכול לבוא לקבלת הדגמות לאוזניות מכל מיני חברות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הכבל שמתחבר לכל אוזניה (אוזניית HD 545) בצד אחד ובצד השני לכניסת אוזניות.
לא התכוונתי שהTAmp הוא מגבר אוזניות. יש דיון בנושא אם אפשר להפוך אותו לאחד ויש בעמוד השני בתגובה הראשונה (אם אני זוכר נכון) אזכור על מישהו בשם אדר שמוכר את הכבל ב90 שקלים למקרה שהניסוי של פותח הדיון יכשל.
אני רוצה לשמוע אוזניות שנהייזר, גראדו, אם יש אודיו טכניקה, סוני, JVC ואת שאר החברות הגדולות. אני רוצה לקבל רושם למי יש את הצליל שאני הכי אוהב (דרך אגב, כשאני בא לבדוק את האוזניה, אני יכול להביא דיסק משלי או שזה דיסק שהחנות בחרה?)
לא התכוונתי שהTAmp הוא מגבר אוזניות. יש דיון בנושא אם אפשר להפוך אותו לאחד ויש בעמוד השני בתגובה הראשונה (אם אני זוכר נכון) אזכור על מישהו בשם אדר שמוכר את הכבל ב90 שקלים למקרה שהניסוי של פותח הדיון יכשל.
אני רוצה לשמוע אוזניות שנהייזר, גראדו, אם יש אודיו טכניקה, סוני, JVC ואת שאר החברות הגדולות. אני רוצה לקבל רושם למי יש את הצליל שאני הכי אוהב (דרך אגב, כשאני בא לבדוק את האוזניה, אני יכול להביא דיסק משלי או שזה דיסק שהחנות בחרה?)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
מכיר 1, ממה שיש לי, שהוא מגבר נייד, ה Pocket Amp 2v2.Scorpion כתב:שמעתי את האקווה מזמממןןןןןן אז אני לא מתיימר להשוות בכלל, מבחינת עוצמה לא חסר, מבחינת איכות, וובכן כמה מגברי אוזניות אתה מכיר ב300 שקל?...
Fish- כתובת החנות:הינה החשמונאים 105 תל אביב
הנה הלינק לאתר: http://www.adar-ltd.co.il
בהצלחה
אני לא יודע אם אתה עוד מחפש חנות,,, ל-http://www.djshop.co.il בדייזנגוף סנטא יש כבלים חלופיים לSENN
ארז
ארז