הוא יהיה בלי יכולות הקלטה.Asafc כתב:בני, אם יהרס לי הממיר, אני אקבל MAGIC HD בחינם?pop_87 כתב:הוט הפסיקו לשווק את ממיר ה-HD הרגיל, לכן הם לא מוכנים להחליף לך. כל מי שרוצה ממיר HD יקבל עכשיו את המג'יק. מי שלא צריך יכולות הקלטה יקבל אתו בלי הארד דיסק......
האם עדיין יש בעיות בממיר Hot Magic HD?
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
ממיר מג'יק הוט HD
עם כל הכבוד לחברי המלומדים אינני מבין את המענה שלהם למכתבי הארוך על התקלות והתלאות עם הממיר הנ"ל
האם הם באים לומר שמה שאתה יכול להשיג מהוט בשלב זה הוא שגם יבטלו את יחידת ההקלטה
האם זו גזרת שמיים שצריך לקבל מוצר לא מוגמר ופחות טוב מקודמו
האם לנו הצרכנים אין כל אמירה
האם קראתם את התלונות הרבות במשך שנה ויותר על המוצר וההבטחות שעד היום כנראה לא קוימו לתיקונים
האם זה חוקי עומד בפני מבחן המועצה לכבלים וכו' לספק מוצר לא גמור להרע תנאי לקוחות והכל עובר?
האם קראתם את התלונות הרבות במשך שנה ויותר על המוצר וההבטחות שעד היום כנראה לא קוימו לתיקונים
האם זה חוקי עומד בפני מבחן המועצה לכבלים וכו' לספק מוצר לא גמור להרע תנאי לקוחות והכל עובר?
Re: ממיר מג'יק הוט HD
חברי המלומד, ודאי שזה חוקי. כידוע לך, יש תחרות בשוק הטלוויזיה הרב-ערוצית. במידה וחברי המלומד לא מרוצה ממה שחברת HOT הבלתי מלומדת מספקת לו, הוא מוזמן לעבור לחברת YES המלומדתbernar41 כתב:עם כל הכבוד לחברי המלומדים אינני מבין את המענה שלהם למכתבי הארוך על התקלות והתלאות עם הממיר הנ"ל
האם זה חוקי עומד בפני מבחן המועצה לכבלים וכו' לספק מוצר לא גמור להרע תנאי לקוחות והכל עובר?...
בעיות בממיר מג'יק HD
עם כל הכבוד זה לא נראה לי נושא להתבדחות כפי שאני מוצא בתשובות האחרונות
מי שצוחק עלינו בינתיים זה הוט
אני חושב שתגובת הלקוחות צריכה להיות רצינית יותר
המעבר מהוט ליס ובחזרה וחוזר חלילה וכו' זה לא ממש פתרון
הוט או יס לצורך הענין צריכים לספק מוצר שעובד טוב
מעניין מה יש למועצת הכבלים לומר בנדון
זו רק שאלה עד כמה המחאה הציבורית היא חזקה
מי שצוחק עלינו בינתיים זה הוט
אני חושב שתגובת הלקוחות צריכה להיות רצינית יותר
המעבר מהוט ליס ובחזרה וחוזר חלילה וכו' זה לא ממש פתרון
הוט או יס לצורך הענין צריכים לספק מוצר שעובד טוב
מעניין מה יש למועצת הכבלים לומר בנדון
זו רק שאלה עד כמה המחאה הציבורית היא חזקה
הבעלים הצרפתי של הוט "גורם" להם לקנות מוצרים תוצרת צרפת, ישנים מאד ולא סטנדרטיים (ההוטבוקס והממיר מג'יק HD).
ההתאמה שלהם להוט מאד מסובכת כנראה ואנחנו אוכלים קש.
לא היה עדכון למג'יק כבר כמה חודשים והוא עדיין קופסת פח שטובה לשמש כשעון בסלון ותו לא.
המג'יק המקורי היה מצוין מהשניה הראשונה.
לא היה עדכון למג'יק כבר כמה חודשים והוא עדיין קופסת פח שטובה לשמש כשעון בסלון ותו לא.
המג'יק המקורי היה מצוין מהשניה הראשונה.
מעניין, על זה לא חשבתי. נשמע הגיוניorir כתב:הבעלים הצרפתי של הוט "גורם" להם לקנות מוצרים תוצרת צרפת, ישנים מאד ולא סטנדרטיים (ההוטבוקס והממיר מג'יק HD).
המג'יק המקורי היה מצוין מהשניה הראשונה....
גם אני חוויתי את החוויה האיומה של ממירי ההוט מגיק החדשים.
לפני כן היו לנו 5 ממירים רגילים של הוט VOD שעבדו פשוט נהדר מכל הבחינות.
הממירים החדשים לא רק שהם איטיים בטירוף אלא גם לא מציגים כלל מידע!
איך אפשר ליהנות מטלוויזיה כזאת שאתה צופה בערוץ מסוים ורוצה לדעת מה משדרים בערוץ אחר ואי אפשר?
רק בממיר היחיד שיש לנו שכולל הרד דיסק משום מה ניתן לראות מידע.
כמה שיחות עשינו לשירות של הוט והתחננו שיקחו את המקליט הזה ויביאו ממיר HD רגיל, נאדה הם לא רוצים או שאין להם.
הם יודעים להגיד שאולי עדכון תוכנה יפתור את הבעיות אבל הם לא יודעים להגיד מתי ייצא עדכון כזה בכלל ובשביל שאני אגיד להם
תודה רבה וירד להם מהטלפון הם ממשיכים להגיד לי שאולי שבוע הבא זה יקרה...
אני לא מבין איפה פה ההיגיון??? במקום ללכת צעד קדימה הם הולכים 2 ו-3 צעדים אחורה?
למה לרכוש ממיר ותוכנה באיכות כל כך ירודה מבלי לבדוק אותה מראש? כמו שאמר אחד החברים פה, למה הוט יורה לעצמה ברגל?
בכוח הם רוצים שנעבור ליס?
שעון??? אפילו בתור שעון הוא לא מתפקד, איך אפשר לראות את השעה עם התאורה הזרחנית הכחולה הזאת?
לפני כן היו לנו 5 ממירים רגילים של הוט VOD שעבדו פשוט נהדר מכל הבחינות.
הממירים החדשים לא רק שהם איטיים בטירוף אלא גם לא מציגים כלל מידע!
איך אפשר ליהנות מטלוויזיה כזאת שאתה צופה בערוץ מסוים ורוצה לדעת מה משדרים בערוץ אחר ואי אפשר?
רק בממיר היחיד שיש לנו שכולל הרד דיסק משום מה ניתן לראות מידע.
כמה שיחות עשינו לשירות של הוט והתחננו שיקחו את המקליט הזה ויביאו ממיר HD רגיל, נאדה הם לא רוצים או שאין להם.
הם יודעים להגיד שאולי עדכון תוכנה יפתור את הבעיות אבל הם לא יודעים להגיד מתי ייצא עדכון כזה בכלל ובשביל שאני אגיד להם
תודה רבה וירד להם מהטלפון הם ממשיכים להגיד לי שאולי שבוע הבא זה יקרה...
אני לא מבין איפה פה ההיגיון??? במקום ללכת צעד קדימה הם הולכים 2 ו-3 צעדים אחורה?
למה לרכוש ממיר ותוכנה באיכות כל כך ירודה מבלי לבדוק אותה מראש? כמו שאמר אחד החברים פה, למה הוט יורה לעצמה ברגל?
בכוח הם רוצים שנעבור ליס?
שעון??? אפילו בתור שעון הוא לא מתפקד, איך אפשר לראות את השעה עם התאורה הזרחנית הכחולה הזאת?
בעיה שמציקה לי כבר מההתחלה:
למה אי אפשר להקליט סדרה?! (שכל שבוע הפרק יוקלט אוטו')
שמכוונים הקלטת סדרה- אז הממיר מקליט גם את השידורים החוזרים שלה.. לדוגמא האוס יום רביעי ב10 וחצי, יש שידור חוזר כמה שעות אחרי- הממיר יקליט גם אותו..
נמאס כל שבוע לשבת מול הטלוויזיה ולכוון הקלטות ידנית.. איזה מעיק זה.
שמכוונים הקלטת סדרה- אז הממיר מקליט גם את השידורים החוזרים שלה.. לדוגמא האוס יום רביעי ב10 וחצי, יש שידור חוזר כמה שעות אחרי- הממיר יקליט גם אותו..
נמאס כל שבוע לשבת מול הטלוויזיה ולכוון הקלטות ידנית.. איזה מעיק זה.
אתה בטוח שיש לך את הממיר כתוב שחור על גבי לבן , הקלטה והקלטת סדרה ותזכורת\מעבר אוטמטיnati-va כתב:בעיה שמציקה לי כבר מההתחלה:
נמאס כל שבוע לשבת מול הטלוויזיה ולכוון הקלטות ידנית.. איזה מעיק זה....
ואפילו אפשר להקדים את ההקלטה בדקות בודדות שאתה תבחר .
erezcap אתה רציני??
"2 אפשריות פשוטות לפנות להוט שיתקנו זאת.
אפשרות שנייה פשוט למחוק את ההקלטה החוזרת בקליק.
"
מה הוט יעשו??
זה בעייה בממשק ובתכונה של הממיר, אין פיתרון חוץ מלזרוק לפח ולהביא ממיר נורמלי עם קצת כוח ותוכנה שפועלת. במג'יק הקודם לא היו את כל הבעיות המעצבנות האלה. לדוגמא, עד היום אם היית מקליט סידרה בערוץ 3HD הוא היה מקליט לך את הסידרה גם בערוץ הרגיל, וגם את השידורים החוזרים. ממיר פייל!
"
מה הוט יעשו??
זה בעייה בממשק ובתכונה של הממיר, אין פיתרון חוץ מלזרוק לפח ולהביא ממיר נורמלי עם קצת כוח ותוכנה שפועלת. במג'יק הקודם לא היו את כל הבעיות המעצבנות האלה. לדוגמא, עד היום אם היית מקליט סידרה בערוץ 3HD הוא היה מקליט לך את הסידרה גם בערוץ הרגיל, וגם את השידורים החוזרים. ממיר פייל!
אתה נצנץ רציני ,לכל תכנית הקלטה סדרה יש מס' סידורי, פשוט צריך לשנות את המספר הסידוריTheTurtle כתב:erezcap אתה רציני??
"
מה הוט יעשו??![]()
זה בעייה בממשק ובתכונה של הממיר, אין פיתרון חוץ מלזרוק לפח ולהביא ממיר נורמלי עם קצת כוח ותוכנה שפועלת. במג'יק הקודם לא היו את כל הבעיות המעצבנות האלה. לדוגמא, עד היום אם היית מקליט סידרה בערוץ 3HD הוא היה מקליט לך את הסידרה גם בערוץ הרגיל, וגם את השידורים החוזרים. ממיר פייל!...
של השידור החוזר , הקביעה שלך שאין מה לעשות היא פשוט
אני מקליט סדרות אחרות ולא קרה לי את זה .
ברור שטכנית יש פתרון לבעיה
, בממיר הישן זה לא קרה!!
זאת לא הייתה הכוונה, הכוונה הייתה שהוט לא יעשו עם זה כלום כמו שלא פתרו שום בעיה אחרת חוץ מהתקיעות.
עם כל הפוסטים והמכתבים ששלחו להוט בנושא הבעיות ותיקונם, עד היום לא תיקנו כלום... בשנת 2020 הכל יעבוד, אני יודע...
הכל פשוט לפיתרון, השאלה אם רוצים לפתור, וזה לא נראה לי מה שמטריד אותם כרגע, כי הממיר עצמו ***. וכמעט כולם מתלוננים עליו (כבר עברנו 5 גירסאות). כבר כמעט חצי שנה.
ולהחליף כרטיס מסך ומעבד לממיר, זה להחליף את הממיר(הזבל) לאחד פועל!!! טכנית
זאת לא הייתה הכוונה, הכוונה הייתה שהוט לא יעשו עם זה כלום כמו שלא פתרו שום בעיה אחרת חוץ מהתקיעות.
עם כל הפוסטים והמכתבים ששלחו להוט בנושא הבעיות ותיקונם, עד היום לא תיקנו כלום... בשנת 2020 הכל יעבוד, אני יודע...
הכל פשוט לפיתרון, השאלה אם רוצים לפתור, וזה לא נראה לי מה שמטריד אותם כרגע, כי הממיר עצמו ***. וכמעט כולם מתלוננים עליו (כבר עברנו 5 גירסאות). כבר כמעט חצי שנה.
ולהחליף כרטיס מסך ומעבד לממיר, זה להחליף את הממיר(הזבל) לאחד פועל!!! טכנית