שואב אבק - irobot שאלה?
יש לי את ה-780 .
עושה את העבודה בצורה מטורפת - אני מנקה בפעם אחת סלון גדול 22 מ', מטבח , פ. אוכל ו-2 חדרים והבטרייה לא נגמרה , והוא חוזר לטעינה כמובן.
מה שטוב זה שהוא (רק ה780) מגיע עם מגדלורים וזה חוסך זמן בהתרוצצויות של הרובוט ולכן חוסך בסוללה .
אני אמנם לא משתמש בו בצורה אינטנסיבית אך הוא אצלי בבית כ-5 חודשים ועד היום כל פעם שהפעלתי אותו הבית היה נוצץ מבחינת ה"חוסר לכלוך (כמובן שהוא רק שואב - אבל זה יותר טוב מהדייסון שיש לי - לא להאמין) .
עושה את העבודה בצורה מטורפת - אני מנקה בפעם אחת סלון גדול 22 מ', מטבח , פ. אוכל ו-2 חדרים והבטרייה לא נגמרה , והוא חוזר לטעינה כמובן.
מה שטוב זה שהוא (רק ה780) מגיע עם מגדלורים וזה חוסך זמן בהתרוצצויות של הרובוט ולכן חוסך בסוללה .
אני אמנם לא משתמש בו בצורה אינטנסיבית אך הוא אצלי בבית כ-5 חודשים ועד היום כל פעם שהפעלתי אותו הבית היה נוצץ מבחינת ה"חוסר לכלוך (כמובן שהוא רק שואב - אבל זה יותר טוב מהדייסון שיש לי - לא להאמין) .
פתחת את השרשור ב 18.4 וקנית ב 20.4. אני מניח שלא קראת הרבה על הרומבה לפני כן ולכן אתה מאוכזב. יש לו פאקים ונפלת על אחד מהם, אבל זה ידוע כבר שנים ולו היית עושה שעורי בית, לא היית מתאכזב. היית משלים עם החסרונת או שהיית קונה משהו אחר.
מכשיר יקר לא קונים בלי לחפור לפני זה באינטרנט.
מכשיר יקר לא קונים בלי לחפור לפני זה באינטרנט.
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
כשדיברתי עם היבואן לא אמרו לי כלום על שטיחים שחורים.
כמ לא מצאתי שרשום משהו כזה, שהרומבה לא יודע לעלות על שטיחים שחורים!
קניתי שואב אבק יקר שרק שואב לי את הריצפה...
אם אין להם פתרון לבעיה הזאת הם יקחו את השואב שלהם חזרה, רוב הבית שלי שטיחים כהים!
כמ לא מצאתי שרשום משהו כזה, שהרומבה לא יודע לעלות על שטיחים שחורים!
קניתי שואב אבק יקר שרק שואב לי את הריצפה...
אם אין להם פתרון לבעיה הזאת הם יקחו את השואב שלהם חזרה, רוב הבית שלי שטיחים כהים!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
kingshoko - לגבי השטיח שעליו הוא מתקשה לזוז: יש מצב שמדובר בשטיח בצבע כהה (למשל חום כהה)? ייתכן שמדובר בצבע גבולי מבחינת זיהוי המדרגות/תהום, ולכן אני שואל.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
האיינשטיין יא גבר!
ענית לי כבר בשרשור אחר, הארוך שיש על רומבה.
קטע מוזר, שטיח אחד שחור שהוא בכלל לא עולה עליו וגם אם אני מניח אותו עליו הוא לא עובד בכלל.
שטיח אחד חום כהה, עולה עליו ועובר עליו כמו שצריך.
שטיח אחד בורדו שהוא מסרב לעלות עליו... אם אני מניח אותו עליו הוא מאד מתקשה, לפעמים נתקע.
נראה לי מוזר כל הקטע הזה... זה לא שואב שטיחים???
למה לא רשום על זה שום דבר באתר של היבואן???
אף אחד לא אמר לי שיש לו בעיה עם שטיחים.
נראה מה יגידו מחר...
את הריצפה הוא עושה מעולה אבל צריך גם שטיחים.
ענית לי כבר בשרשור אחר, הארוך שיש על רומבה.
קטע מוזר, שטיח אחד שחור שהוא בכלל לא עולה עליו וגם אם אני מניח אותו עליו הוא לא עובד בכלל.
שטיח אחד חום כהה, עולה עליו ועובר עליו כמו שצריך.
שטיח אחד בורדו שהוא מסרב לעלות עליו... אם אני מניח אותו עליו הוא מאד מתקשה, לפעמים נתקע.
נראה לי מוזר כל הקטע הזה... זה לא שואב שטיחים???
למה לא רשום על זה שום דבר באתר של היבואן???
אף אחד לא אמר לי שיש לו בעיה עם שטיחים.
נראה מה יגידו מחר...
את הריצפה הוא עושה מעולה אבל צריך גם שטיחים.