ניקון הכריזה היום על מצלמת חובבים D3200 עם חיישן של 24MP, מתאם WIFI ועדשה

קומפקטיות, Prosumer, DSLR, עדשות ומה שבינהם.
שלח תגובה
LiorDrZ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: ירושלים
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #1 

ניקון הכריזה היום על ה-D3200 מחליפתה של ה D3100. המצלמה החדשה בעלת חיישן חדש עם 24 מגה פיקסל ומציגה שיפורים באיכות התמונה עם קפיצה של פי 2 בפיקסלים ואיכות ISO משופרת. כמו כן יש שיפורים באיכות המסך האחורי ובצילום וידאו ובכמות ובמהירות הצילום ברצף.
בנוסף ניקון הכריזו על מתאם WIFI חדש קטן וזול שמתאים למצלמת הD3200 שנקרא (WU-1) יחד עם אפליקציה חינמית למכשירים מבוססי מערכת הפעלה של אנדרואיד. ובהמשך השנה תצא תמיכה גם למכשירים מבוססי IOS. בעזרת המתאם והאפליקציה ניתן יהיה לשתף תמונות ישירות מהמצלמה דרך הטלפון הנייד ולהעלותם לאינטרנט לגיבוי או לשיתוף ברשתות החברתיות.
לינק להכרזה באתר dpreview

מחיר 699$ כולל עדשת קיט של 18-55
מחיר מתאם WIFI - כ 60$

בנוסף ניקון הכריזו היום על עדשת פריים באורך מוקד של 28 מ"מ עם צמצם 1.8 שמיועדת למצלמות FF במחיר של 700$
לינק להכרזה של העדשה באתר dpreview

את האמת... שיחקו אותה ניקון עם ההכרזה הזו. גם מצלמה עם 24MP גם מתאם WIFI במחיר יחסית מצחיק. וזו רק מצלמת הכניסה שלהם.... מעניין יהיה לראות עם איזה מפרט תגיע המחליפה של ה D300 \ D300S והאם תצא בקרוב מחליפה ל D7000 עם החיישן הזה.
ליאור

שלח תגובה

חזור אל “מצלמות ועדשות”