Sci-Fi Channel: מי מרים את הכפפה
-
Abikhzer2000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לכל אוהבי המדע בדיוני ואני מנחש שיש כאן כמה כאלו, יש אפשרות להפעיל קצת לחץ על יס והוט לשלב את Sci-Fi בשידורים?
אני מאמין שההשקעה תשתלם להם אפילו ויגבו מחיר מיוחד עבור הערוץ יהיו רבים שירכשו.
אני מאמין שההשקעה תשתלם להם אפילו ויגבו מחיר מיוחד עבור הערוץ יהיו רבים שירכשו.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
נדמה לי שניסו כבר ונכשלו.
אני מאוד בעד, לדעתי הטענה של הוט ויס תהיה שבלאו הכי כבר משדרים בארץ את התוכן האיכותי של הערוץ הזה (סטארגייט למשל) ואין טעם להביא את שאר התוכן הירוד ברמתו.
כמו שאמרתי אם יש עצומה או משהו, אני בעד
אני מאוד בעד, לדעתי הטענה של הוט ויס תהיה שבלאו הכי כבר משדרים בארץ את התוכן האיכותי של הערוץ הזה (סטארגייט למשל) ואין טעם להביא את שאר התוכן הירוד ברמתו.
כמו שאמרתי אם יש עצומה או משהו, אני בעד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אין סיכוי (לצערי, בתור חובב מד"ב מושבע).
יש כמה ערוצים שמאוד הייתי רוצה לראות - SCI FI CHANNEL ו- COMEDY CENTRAL, HBO, SHOWTIME וכו'.
הסיבה היא לא ביס או בהוט אלא בערוצים עצמם. הם מרוויחים הרבה מאוד כסף במכירת התוכן שלהם באופן מפוצל. להערכתם הם כנראה ימשיכו להרוויח הרבה מאוד כסף בדרך זו. רק במדינות שבהן יש ריכוז גדול של חובבי החומר (ארה"ב, איזורים ספציפיים באירופה וכו') מעניין אותם לפתוח ערוצים יעודיים.
זה חבל מאוד, כי דווקא ערוצים כמו NATIONAL GEOGRAPHIC מצליחים יפה בזכות ההסדר הזה, אבל זה כנראה לא ישתנה בזמן הקרוב.
יש כמה ערוצים שמאוד הייתי רוצה לראות - SCI FI CHANNEL ו- COMEDY CENTRAL, HBO, SHOWTIME וכו'.
הסיבה היא לא ביס או בהוט אלא בערוצים עצמם. הם מרוויחים הרבה מאוד כסף במכירת התוכן שלהם באופן מפוצל. להערכתם הם כנראה ימשיכו להרוויח הרבה מאוד כסף בדרך זו. רק במדינות שבהן יש ריכוז גדול של חובבי החומר (ארה"ב, איזורים ספציפיים באירופה וכו') מעניין אותם לפתוח ערוצים יעודיים.
זה חבל מאוד, כי דווקא ערוצים כמו NATIONAL GEOGRAPHIC מצליחים יפה בזכות ההסדר הזה, אבל זה כנראה לא ישתנה בזמן הקרוב.