עזרה - espresso club one touch
שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המקציף הנ"ל יחד עם עם המכונה S04 ... הקפה מצויין וגם המקציף הפתיע לטובה, החלב חם וכאשר עוצרים את ההקצפה מעט לפני הסוף ניתן להמנע מסוג הקצף הגס שאופייני למכשיר.
בתקופה האחרונה שמתי לב שהמקציף התחיל לעשות רעשים במהלך ההקצפה, ולאחר מכן ראש ההקצפה לא הסתובב בקלות ולפעמים נדרש לשחרר אותו קצת לפני השימוש... חשבתי שזו הגומייה סביב הבסיס של המוט.
אך היום ניגשתי למקציף וסובבתי קצת את הראש הקצפה ושמעתי רעש מוזר כמו של גלגל שיניים שמחליק. המקציף מסובב אותו אך עושה רעש נוראי.
ראש ההקצפה נשטף במיים בחלקו הפנימי לאחר כל שימוש.
האם בעיה ידועה? או שזאת בעיה מקומית כנראה ופשוט לפנות לשירות ?
תודה..
בתקופה האחרונה שמתי לב שהמקציף התחיל לעשות רעשים במהלך ההקצפה, ולאחר מכן ראש ההקצפה לא הסתובב בקלות ולפעמים נדרש לשחרר אותו קצת לפני השימוש... חשבתי שזו הגומייה סביב הבסיס של המוט.
אך היום ניגשתי למקציף וסובבתי קצת את הראש הקצפה ושמעתי רעש מוזר כמו של גלגל שיניים שמחליק. המקציף מסובב אותו אך עושה רעש נוראי.
ראש ההקצפה נשטף במיים בחלקו הפנימי לאחר כל שימוש.
האם בעיה ידועה? או שזאת בעיה מקומית כנראה ופשוט לפנות לשירות ?
תודה..
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נראה לי שצריך לגשת לשירות - מעניין איך השירות שלהם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
גם אני לא אוהב את הקצף סמיך מדיי. ניסיתי להוריד את הראש הקצפה אבל זה לא מקציף בכלל, אני עוצר את המכשיר לפני שהוא עוצר לבד ואז הקצף פחות סמיך. החיסרון של זה, זה שהוא לא מתחמם מספיק.
בקיצור המכשיר הזה הוא ממש לא פתרון ההקצפה המושלם.
חשבתי לנסות לשפצר את ראש הקפצה, אולי עם ראש עם פחות "מניפות" הוא יקציף פחות...
בקיצור המכשיר הזה הוא ממש לא פתרון ההקצפה המושלם.
חשבתי לנסות לשפצר את ראש הקפצה, אולי עם ראש עם פחות "מניפות" הוא יקציף פחות...
אני חושב גם על פיתרון אולי לחמם קצת לפני את החלב במיקרו ואז להקציף?
האידאלי עבורי היה מילוי עד הקו העליון והקצפה ללא הראש אבל אז מתבזבז המון חלב, אז רק כאשר בת זוגתי שותה איתי אני נהנה מסמיכות טובה וקצף עדין.
לאמא שלי יש מקציף של KRUPS והוא פשוט מעולה רק חבל שהתג מחיר שלו 800 ש"ח...
האידאלי עבורי היה מילוי עד הקו העליון והקצפה ללא הראש אבל אז מתבזבז המון חלב, אז רק כאשר בת זוגתי שותה איתי אני נהנה מסמיכות טובה וקצף עדין.
לאמא שלי יש מקציף של KRUPS והוא פשוט מעולה רק חבל שהתג מחיר שלו 800 ש"ח...