שמעתי היכנשהו שיר , והייתי רוצה עזרתכם לאתר אותו
הקדמה קצרה, אני בד"כ לא שומע שירים בעברית, ולא משנה מה הז'אנר שלהם. כך שאני לא יודע למה ואיך , אבל שמעתי היכן שהוא שיר שהחלק החוזר שבו כלל " מתי בפעם האחרונה , עשית משהו בשביל מישהו "
לא יודע שום דבר על המבצעים או שם השיר , אשמח אם מישהו יעזור לי לאתר אותו
בתודה מראש , יהודה
לא יודע שום דבר על המבצעים או שם השיר , אשמח אם מישהו יעזור לי לאתר אותו
בתודה מראש , יהודה
לפעם הבאה הייתי ממליץ לך על אחת האפליקציות המצויינות לזיהוי שירים כמו Shazam או SoundHound , שאצלי מותקנות על הגלאקסי ועובדות שעות נוספות, אבל למרבה הצער בכל הקשור לזיהוי שירים בעברית התוצאה שואפת לאפס...
בזיהוי שירים בשפות אחרות - הן מדהימות.
בזיהוי שירים בשפות אחרות - הן מדהימות.
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 17/02/2012 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
בדיוק מאותה סיבה שאם הייתי חובב כדורגל , לא הייתי רואה שום משחק ישראלי , גם הכדורגלן הישראלי וגם הזמרים הישראליים , אינם מקצוענים . הם לא מתייחסים למה שהם עושים באותה מקצוענות והקדשה שעושה את זמר/כדורגלן בחו"ל . יש להם קהל שבוי , ולכן הם די מגלים פינות עד מחפפים . ואני לא אוהב את הבזיון הזה .
אתה רוצה להיות פרפורמר, תתנהג כמו אחד
ולא , אין לי כוונה להתחיל בלפרוט את זה לפרטים קטנים ולעשות וי על כול נקודה , פשוט תסתכל על להקות/זמרים ישראליים , תדמיין לך איך הם היו מצליחים בחו"ל באנגלית , ותוכל להבין על מה אני מדבר
ולא , אין לי כוונה להתחיל בלפרוט את זה לפרטים קטנים ולעשות וי על כול נקודה , פשוט תסתכל על להקות/זמרים ישראליים , תדמיין לך איך הם היו מצליחים בחו"ל באנגלית , ותוכל להבין על מה אני מדבר
אצלי כנ"ל לגבי סרטים ישראליים. מעטים מאוד הסרטים הישראליים שראיתי ואהבתי, אלא אם כן מדובר ביוצאי דופן כמו בופור, עג'מי וכו'. לרוב פשוט מעדיף להמנע מהם.truejoker כתב:בדיוק מאותה סיבה שאם הייתי חובב כדורגל , לא הייתי רואה שום משחק ישראלי , גם הכדורגלן הישראלי וגם הזמרים הישראליים , אינם מקצוענים . הם לא מתייחסים למה שהם עושים באותה מקצוענות והקדשה שעושה את זמר/כדורגלן בחו"ל . יש להם קהל שבוי , ולכן הם די מגלים פינות עד מחפפים . ואני לא אוהב את הבזיון הזה .
ולא , אין לי כוונה להתחיל בלפרוט את זה לפרטים קטנים ולעשות וי על כול נקודה , פשוט תסתכל על להקות/זמרים ישראליים , תדמיין לך איך הם היו מצליחים בחו"ל באנגלית , ותוכל להבין על מה אני מדבר...
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אם ברוק'נ'רול עסקינן, אז "אין דבר כזה רוק בעברית..."eitan-z כתב:קשה לי להבליג (מודה שניסיתי) - למה אתה לא שומע שירים בעיברית ?
ולא נתחיל ב - "אתה לא יודע מה אתה מפסיד" וכו'......
איתן....
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

זה ציטוט (אולי לא הכי מדוייקamira כתב:אני ממש לא מסכיםNeter כתב: אם ברוק'נ'רול עסקינן, אז "אין דבר כזה רוק בעברית..."...![]()
...
אם תגיד לי דנה ברגר, איפה הילד, ירמי קפלן, ערן צור, אפילו שלום חנוך וכד', אז לא, זה לא רוק. זה מוסיקת רוק-פופ-אמצע הדרך ישראלית/עברית. אם יש רוק ישראלי אמיתי (ויש, כפי שגיליתי רק לאחרונה), אז הוא נמצא בשוליים.
אנחנו מכניסים את המציאות לנוסחה שהמצאנו.
למי שרוצה רוק בעברית. יש. ומשובח. למי שמצפה מרוק להיות מה שהוא מכיר מחו״ל, אין כי יצירה תלויה במקום ובשפה. ואם יש, אז זה נשמע כמו חיקוי. פשוט כי זה חיקוי.
להכל יש מקום וכל אחד מסתכל על חלק אחר של התמונה.
אם אתה לא שומע רוק בעברית זה בגלל שיש לך דעה קדומה שמונעת ממך להעמיק ולמצוא את הדברים המעניינים שיש בארץ(כמעט לכל טעם של רוק). אם עברית היא השפה שלך ואתה מתעלם מיצירה בעברית, אתה מפסיד ובגדול
למי שרוצה רוק בעברית. יש. ומשובח. למי שמצפה מרוק להיות מה שהוא מכיר מחו״ל, אין כי יצירה תלויה במקום ובשפה. ואם יש, אז זה נשמע כמו חיקוי. פשוט כי זה חיקוי.
אם אתה לא שומע רוק בעברית זה בגלל שיש לך דעה קדומה שמונעת ממך להעמיק ולמצוא את הדברים המעניינים שיש בארץ(כמעט לכל טעם של רוק). אם עברית היא השפה שלך ואתה מתעלם מיצירה בעברית, אתה מפסיד ובגדול
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

אני מספיק מבוגר כדי שלא תוכל לומר שיש לי דיעה קדומה. אתה לא מכיר אותי ומספיק שאומר שאני מכיר אישית את רוב היוצרים שהזכרתי. אני מקשיב למגוון רחב של מוסיקה, והישראלית בינהם. אבל אני רוקר בנשמתי. העיניין פשוט: לדעתי, ואני מדגיש - דעתי, רוב ה"רוק" הישראלי הוא אינטרפטציה של האומנים הישראלים לרוק שהם שמעו בילדותם. זה לא יוצא להם מהנשמה וזה לא יותר מחיקוי, מוצלח יותר או פחות. דוקא היוצרים הצעירים משקפים נשמה רוקרית הרבה יותר אמיתית כמו אסף אבידן, אורפן לנד וכד'.buga כתב:אנחנו מכניסים את המציאות לנוסחה שהמצאנו.
אם אתה לא שומע רוק בעברית זה בגלל שיש לך דעה קדומה שמונעת ממך להעמיק ולמצוא את הדברים המעניינים שיש בארץ(כמעט לכל טעם של רוק). אם עברית היא השפה שלך ואתה מתעלם מיצירה בעברית, אתה מפסיד ובגדול...
יכול להיות שלזה התכוונת שאמרת שאתה לא מסכים, אבל אני מדבר על זה שכל פעם שכותבים על רוק ישראלי מזכירים את חמי רודנר וערן צור וכד', וזה בעיני מגוחך. מבלי לזלזל בכשרונם.
אני מודה ומתוודה שכישורי החיפוש שלי בגוגל די עלובים , אז אולי אם לא אכפת לך , תלמד אותי איך אתה מחפש דבר כזה בגוגל ? (ללא ציניות אלא באמת רצון ללמוד )C0rnFlex כתב:זה מה שמפריע לכם??
אני בשוק שפותח השרשור לא בדק בגוגל.. אפשר למצוא תשובה תוך דקה....