מדונה - להופעה בישראל במאי הקרוב

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

דיוות העל....מדונה , תפתח את מסע ההופעות החדש שלה ,בהופעה בודדת ב 29 למאי הקרוב באיצטדיון ר"ג.

המפיק שוקי וויס , חשף הבוקר במסיבת עיתונאים את כל הפרטים על ביקורה הקרוב של מדונה , שכבר הופיעה אצלנו ב 2009.

30 אלף כרטיסים בלבד יוצאו למכירה החל מה 10 לפברואר במחיר של החל מ 290 ש"ח עד 490 ש"ח. כמובן שיהיה גם מתחם וי אי פי וחגורת זהב במחירים גבוהים יותר.

תבנה במת ענק מיוחדת בשטח של 1850 מ"ר , וכן יציעים מיוחדים שייבנו באיצטד' , על מנת שהקהל יוכל להנות מזויות צפייה וסאונד באיכות הגבוהה ביותר.

צוות ענק ושלל הציוד יגיעו ב 4 מטוסי ג'מבו כשבועיים לפני ההופעה להכין את המיתחם המיוחד.

לשאלת המפתח שנישאל שוקי וויס האם היה שווה להביא את מדונה להופעה אחת כל כך מורכבת וגדולה ,אחרי שנתיים וחצי בלבד שמדונה הופיעה כאן ,ענה וייס כי הופעתה של מדונה היא מסוג המופעים המדהימים ביותר שיש היום , ואין לו ספק שהקהל יגיע לראות הופעה מהגדולות שניתן לראות , וכי הוא איננו חושש.

אז תרשמו ביומן........29.05.2012 מדונה בהופעה בודדת אצלנו באיצטדיון ר"ג, פותחת את סיבוב ההופעות העולמי שלה לקראת השקת אלבומה החדש שצפוי לצאת לקראת סוף מרץ.

רפי_א

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

הטו אוזן לבדייה הבאה-סיפור אמיתי שאירע לי,

ערב אחד חשתי בעילוי נפש ומה לעשות,לא אלך לפאב המקומי כי אין,מה כן יש בעירי העצומה?קבר הארי,

הספקתי לעמוד לכמה שניות ולפתע פתאום ממרחק כמה מאות,המולה רעש,ריבוי אנשים,מצלמות,תכונה רבה,

מדונה,כן מדונה הענווה שבאה להתייחד עם הארי עם עוד כמה מאות והמון תקשורת ופתאום אני שומע קול מכיוון הקבר

והקול הזה אומר לי,זוז,אתה מסתיר לי
אמן מייסר

Golan38
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

קנינו כבר כרטיסים לגולדן רינג ב1500 שקל. מדונה לעולם לא מאכזבת בהופעות... ההופעות שלה הן ה-אירוע
Bang Bang Shoot you dead. shoot my lover in the head

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”