אני בחיפושים אחרי מכונת קפה לשימוש בייתי.
לא יודע מה אני יעדיף והציעו לי מכונה שיודעת לעבוד בכל הוריאציות- troia בכ-1000ש''ח.
פחות אהבתי את המכונה- עיצוב וחומרים זולים יחסית, מאוד אהבתי את האפשרות לשילוב כל האופציות.
בנוסף לא מצאתי שום חומר\המלצות באינטרנט.
משהו מכיר\בעל ניסיון עם המכונה הנ''ל?
המלצות נוספות למכונה דומה?
תודה מראש
מכונת קפה לקפה קלוי+פודים+קפסולות
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אתה יכול לקנות גם גאג'ה פיור שעובדת של קפה טחון, יש לה ידית פודים ולקנות עוד ידית מאיטליה לקפסולות.
אבל זה לא חופש אמיתי כי אין קפסולות שמתאימות להרבה מכונות.
אתה צריך להגדיר מה אתה רוצה לשתות וכמה.
אבל זה לא חופש אמיתי כי אין קפסולות שמתאימות להרבה מכונות.
אתה צריך להגדיר מה אתה רוצה לשתות וכמה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
ידית קפסולות תתאים לכל מכונה? זה אומר בעצם שאני יכול לקנות מכונת קפה ידנית, לקנת ידית פודים לחוד וידית קפסולות לחוד?
כמו שרשמתי קודם, דבר ראשון מאוד חשוב לי הטעם והקצפת חלב\חמום מיים.
עדיפות למכונה פשוטה בלי התעסקויות מיותרות.
השילוב של כל האופציות קסם לי בגלל שהוא עונה לדרישות שלי- קפסולות\טחון\פודים וקיטור...
כמו שרשמתי קודם, דבר ראשון מאוד חשוב לי הטעם והקצפת חלב\חמום מיים.
עדיפות למכונה פשוטה בלי התעסקויות מיותרות.
השילוב של כל האופציות קסם לי בגלל שהוא עונה לדרישות שלי- קפסולות\טחון\פודים וקיטור...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כתבתי שיש לגאג'ה ידית קפסולות באיביי איטליה והיא תתאים לקפסולות מאוד מסוימות שצריך לבדוק אם אפשר לקנות אותן בארץ.
אין סטנדרט לקפסולות כמו שיש לפודים.
מה שבדרך כלל יש זה או מכונת קפסולות שהיא ייעודית לקפסולה מסוג אחד בלבד או מכונת אספרסו לקפה טחון וידית פודים.
אם אתה רוצה מינימום התעסקות אז קפסולות זה הכי נוח - דיל כמו של נספרסו או אספרסו קלאב וכאלה שיש להם מקציף נפרד.
אם רוצים קיטור להקצפה אז כבר עדיף מכונה עם דוד - המינימום זה גאג'ה שעולה 1000 ומטחנה זה גם באזור הזה.
אין סטנדרט לקפסולות כמו שיש לפודים.
מה שבדרך כלל יש זה או מכונת קפסולות שהיא ייעודית לקפסולה מסוג אחד בלבד או מכונת אספרסו לקפה טחון וידית פודים.
אם אתה רוצה מינימום התעסקות אז קפסולות זה הכי נוח - דיל כמו של נספרסו או אספרסו קלאב וכאלה שיש להם מקציף נפרד.
אם רוצים קיטור להקצפה אז כבר עדיף מכונה עם דוד - המינימום זה גאג'ה שעולה 1000 ומטחנה זה גם באזור הזה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)