מיומנה לילדים - מנצחים!

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
Eff פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

אז אנחנו לא הלכנו לפסטיגל .
לא מעודדים פה את תרבות הפייסבוק ,האינטרנט , וכוכבי השיטבול .
הלכנו ליראות את מיומנה במופע "מומנטיטו" לילדים
וזה היה שווה כל שקל!! (80שח לכרטיס עם cal) או מאה וקצת ברגיל.
המופע ללא מילים ובכל זאת משאיר את הילדים פעורי פה ומהופנטים במשך כל המופע. רק אני חיכיתי בקוצר רוח שיגמר ונצא אבל בגלל שפחדתי שידפקו לי את האוטו עם החנייה ההזוייה שהמצאתי לעצמי. (עבר בשלום)
העלילה על אינשטיין שעושה ניסוי בבני אדם (חינוכי!) ומייצר רקדנים שרוקדים ומתופפים באופן מדהים כמו שרק מיומנה יודעים לעשות. המשפט היחידי שנשמע מידי פעם במופע הוא I'v got the power , התלבושות צבעוניות והילדים צוחקים לא מעט .
מופע מוזיקלי קיצבי שלא משאיר אף אחד רגוע בכיסא , הרקדנים מעולים , יוצרים מוזיקה מתיפוף על פחים,על מים ומנגנים על החושים שלנו. באחד מהקטעים ניגנו על קרני האור. כולנו האמנו שזה אמיתי. בשלב מסויים הרקדנים מפעילים גם את הקהל ובסוף גם יוצרים קליפ אודיו וידאו של כל מה שחווינו לאורך המופע (סטייל חתונה בווגאס\בנקוק עם התמונות בסוף)
המופע רץ כבר הרבה זמן , מומלצ מאוד לקחת את הילדים ולהינות מתרבות מוזיקלית ושפיות זמנית.
השפיות נוגעת בעיקר למחירים של אוכל שתייה וחנות המזכרות במקום. שם ,לעומת הפסטיגלים וסרטי קולנוע למינהם ,לא צריך משכנתא כדי להשקות ולפנק שלושה ילדים וגם ליקנות להם מזכרת(סווצ'ר\מחברת\מקלות תיפוף וכד' מהחנות)

קיצור , קחו את הקטנים , מתאים מגיל יום עד גיל 10 , ואני , שלא בטווח הגילאים הזה , נהנתי מאוד . לגמרי .
תקליקו - זה יפה
http://www.mayumana.co.il/
מיותר לציין שהילדים תיפפו כל הדרך על המושבים באוטו ועכשיו הם מבקשים את המופע של מיומנה לגדולים. אני ללא ספק אקח אותם . (הילדים אגב, סרבו בהתחלה ללכת להופעה . הם ניגררו בכוח , ויצאו מרוצים ורוצים עוד) הם יקבלו עוד .
Mission complete!
תודה למיומנה ולעבודה שהם עושים.

אהה.. והסאונד פיצוצ!!! ממש כמו בסרווין ווגה (l)
GO VEGAN

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #2 

זו הגישה , אכן כוכבי שיטבול !
איכות זו לא מילה גסה !!!
כל הכבוד שלקחת את הילדים ,ולא נכנעת לחברה ,
הופעה מצוינת ! הייתי בשני ההופעות ילדים ובוגרים (פעם בתור צופה ופעמיים עבדתי בסאונד)
שווה כל שקל אתם תיהנו יותר מהילדים !
מומלץ , מומלץ , מומלץ :!:
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #3 

אנחנו הינו ב"טררם קידס" שזה כנראה לילדים קטנים יותר, גם פה מדובר במופע שמשלב ריקוד, תנועה וכלי הקשה.
האמת ? התאכזבתי. 80% מהמופע היה פלייבק, וגם הקטעים החיים היו על פלייבק שדיי האפיל על כל מה שקרה על הבמה.
הילדה נהנתה, זה מה שחשוב.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”