שאלות ובקשת המלצה לאוטומטית, לא נספרסו

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
xorserer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני חדש בפורום וביליתי עכשיו הרבה זמן בלקרוא הודעות ישנות... מצאתי הרבה מידע ואשמח לכמה הבהרות ועצות נוספות.

אני מעוניין להחליף את מכונת הקפה הנוכחית שלי במכונה אוטומטית.
כיום יש לי קרופס XP4000 שעושה קפה מצוין לטעמי, ולפניה הייתה לי דלונגי EC200 או משהו דומה, שגם ממנה הייתי מרוצה. אני קונה קפה בבית קפה שאני אוהב (טוחנים במקום), בכל פעם 500 גרם בערך. המכונה משמשת ל-2 כוסות קפה כל בוקר, ופעם ב... עוד 1-2 במהלך היום. מדובר באספרסו בלבד.
בעבודה יש לי מכונה אוטומטית לחלוטין (מתוחזקת ע"י פאוזה) ואני מאוד מרוצה מהקפה שם.

הסיבה העיקרית להחלפה היא כדי לחסוך התעסקות, וכי הנוכחית כבר דורשת כמות תחזוקה מעצבנת. הייתי רוצה לקום בבוקר, ללכת למכונה, ללחוץ על כפתור ושיצא קפה - זה הכל. שמעתי הרבה המלצות (מחברים) על נספרסו, וגם טעמתי והוא טעים לי, אבל אני לא מעוניין בגלל המחיר הגבוה של הקפסולות.

התחלתי להסתכל על מכונות ועניינו אותי בעיקר מכונות של Saeco בתחום 2500-4500 ש"ח. אני כרגע בשלב של ללמוד את הנושא ואלך לחנות כדי להתרשם (בעיניים ובחיך) בקרוב.

אז יש לי כמה שאלות לבעלי הניסיון:
* קודם כל כמובן אשמח לשמוע המלצות...
* כמה תחזוקה דורשות מכונות כאלו? כל כמה זמן צריך לנקות/לשמן וכו' (אני מתכוון יותר מלרוקן את מיכל האשפה)
* האם הן אמינות? מה אורך החיים שלהן? (המכונה שיש לי היום כבר בת לפחות 4 שנים וחוץ מניקוי לא דורשת שום תחזוקה)
* קראתי שהקפה באוטומטיות הוא באופן כללי יותר דלוח (בגלל שהקפה לא נדחס כ"כ). האם מישהו יודע להגיד איך הקפה ביחס לקרופס או דלונגי שהזכרתי למעלה?

אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא...

תודה,
ניר

shlomyga
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 126 פעמים

שליחה #2 

אני קניתי סאקו סינתיה לפני שלושה שבועות ועד עכשיו אני מאוד מרוצה (4 -5 כוסות הפוך ביום)
היום ניתן להשיג אותה באזור ה-4000 ש"ח
נדרשת תחזוקה של ניקיון יחידת החליטה פעם בשבוע ע"י הוצאה קלה מהמקום ושטיפה במים פושרים.
אחת לחודשיים ניקיון אבנית כמו בכל מכונה וזהו.
חסרונות מבחינתי הם שמיכל המים (1.2) נגמר מהר כיוון שאני משתמש הרבה בהקצפה וגם מיכל ריקון העוגיות מתריע על צורך בריקון
מהר לטעמי - כל 8 -10 כוסות.
ממה שאני הבנתי וגם לי היה חשוב מאוד לפני הקנייה היא מאוד אמינה וגם קיבלתי שנתיים אחריות.
יצא לי לשתות גם אספרסו קצר כמה פעמים ובהשוואה למכונת נספרסו הקפה יוצא מעולה עשיר בקרמה ובכלל לא דלוח - חייב לציין שאני לא מומחה
בתחום.

gedkoz
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

גם בררה של גאג'יה היא מכונה מוצלחת מאוד בין האוטומיות....ומחיר בדומה לסינטיה.

xorserer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה!
עכשיו נשאר ללכת לחנות ולטעום...

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”