איך בן אדם יכול להרשות לעצמו אופנוע?!

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78795
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5381 פעמים

שליחה #21 

לא כ"כ מבין מה ההבדל בין זה לבין רכב מנהלים שמתחיל ב-160,000 ש"ח וצפונה.

אתמול צפיתי בבחורה נכנסת לחניה של ביה"ס של הבן שלי, כניסה ברוחב של בקושי מכונית רגילה, והיא עם האמר גדול, כולם שם חונים אחד על השני ורכב מולה. היא בפול ספיד קדימה חסמה רחוב שלם שברור לחלוטין שבסופו אין בכלל סיכוי לחניה. בלי קשר לזה שמדובר באישה, כנראה שיש זן מסויים של אנשים שרוכשים מכוניות לא פרקטיות בשום צורה ודרך וכתוצאה מכך מרגישים שהכביש בבעלותם...

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #22 

yanivol כתב:אני מאד אוהב לרכב. שנים פינטזתי על אופנועים ורכבתי על אופנועים אך מעולם לא רכשתי אחד.

כשהגיע רגע האמת החלטתי שאני קצת יותר אוהב את חיי מאשר רכיבה על אופנוע וקניתי מכונית.

כמעט ואין שבוע שאני לא רואה אופנוע ואופנוען מרוסקים בצד הכביש. על כך אני אומר לא תודה.
כסף במקרה הזה פשוט לא היה שיקול.
...
האמת שגם אני שוקל לעבור לרכב :(
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #23 

כנראה שיש זן מסויים של אנשים שרוכשים מכוניות לא פרקטיות בשום צורה ודרך וכתוצאה מכך מרגישים שהכביש בבעלותם...
...
להאמר יש את האפקט הזה :lol:

haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #24 

oferlaor כתב:לא כ"כ מבין מה ההבדל בין זה לבין רכב מנהלים שמתחיל ב-160,000 ש"ח וצפונה.

אתמול צפיתי בבחורה נכנסת לחניה של ביה"ס של הבן שלי, כניסה ברוחב של בקושי מכונית רגילה, והיא עם האמר גדול, כולם שם חונים אחד על השני ורכב מולה. היא בפול ספיד קדימה חסמה רחוב שלם שברור לחלוטין שבסופו אין בכלל סיכוי לחניה. בלי קשר לזה שמדובר באישה, כנראה שיש זן מסויים של אנשים שרוכשים מכוניות לא פרקטיות בשום צורה ודרך וכתוצאה מכך מרגישים שהכביש בבעלותם...
...
אף אחד לא אמר שרכב מנהלים צריך להתחיל ב 160,000 ש"ח. אבל אופנוע קטן בלפחות שלוש מידות מרכב מיני ועדין עולה פי 1.5

לגבי האמר... אנשים שקונים רכבים המחירים האלה חושבים שעם הרכב הם קיבלו בעלות על חלק מהכבישים בארץ.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #25 

לגבי רכב, אז לא רק האמר , כמעט כול נהגי רכבי היוקרה משום מה חושבים שהכביש שלהם :lol:
אבל עדיין עם כול הכבוד , אני בהחלט חושב שאם אתה לוקח פרופורציות אמיתיות , ושם למשל דוקאטי, לא כנגד מכונית מנהלים , אלא כנגד המקבילה האיטלקית המוטורית = דהיינו פרארי , אזי ברור שהדו"ג הוא זול יחסית .
וביננו , מי שחולם על דוקאטי ובימוטה , הם לא בדיוק האנשים שתמצאו אותם בליסינגטומטית :lol: :lol: :lol:

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4871
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #26 

truejoker
וביננו , מי שחולם על דוקאטי ובימוטה , הם לא בדיוק האנשים שתמצאו אותם בליסינגטומטית
...
תתפלא...
ועדיין חולם.

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #27 

haimbl כתב:היום אני עומד לי בתומי ברמזור ופתאום נעמד לידי CBR600RR יפייפה!
אחרי שסיימתי עם נעיצת המבטים החלטתי להרים את הראש ולראות מי הרוכב. להפתעתי, הרוכב(ת) הייתה לא פחות שווה ממה שהיה לה בן הרגליים (אני קצת מגזים אבל תודו שבחורה על אופנוע זה לפחות עוד 2 נקודות). בעודי אוכל את עצמי מקנאה הרוכבת הכניסה להילוך ונסעה.

כשהגעתי למשרד החלטתי שאני רוצה כזה(אופנוע)!
נכנסתי לאתר של הונדה ונחרדתי לגלות את הדבר הבא: 102,900 ש"ח

וזה בלי לדבר עם ביטוח, בסביבות ה 9K.
צריכת דלק של אופנוע כזה היא בערך 1 ל 12, אם לא יותר, ברכיבה ספורטיבית
חליפת רכיבה? 3K
הטיפולים? אני אפילו לא רוצה לנסות לחשב.

במחירים של איביי אני יכול להרשות לעצמי אופנוע כזה תוך חודשיים!!
...
תתחיל בקטן לאט לאט תעלה בסולם
אתה רוכב עכשיו ? או רכבת בעבר ?
תקרא

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=59609

MartinHSabag כתב:כל אחד והחלומות שלו...אני כרגע על ג'וימקס 250 ודווקא חולם על ג'ילרה פוקו....
...
:lol:

תחליף לDOWNTOWN 300 הוא יעשה את העבודה

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #28 

MartinHSabag כתב:כל אחד והחלומות שלו...אני כרגע על ג'וימקס 250 ודווקא חולם על ג'ילרה פוקו....
...
מרטין הפתעת אותי,
השמועה אומרת שבעברך רשומה 911(אין צורך בשם החברה :) ), איך זה יכול להיות החלום :מבולבל:
חלומות לרוב אינם ברי השגה(לכן הם חלום :) ) ך

911 זה חלום שלי ורבים נוספים (U) ף
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #29 

oferlaor כתב:אתמול צפיתי בבחורה נכנסת לחניה של ביה"ס של הבן שלי, כניסה ברוחב של בקושי מכונית רגילה, והיא עם האמר גדול, כולם שם חונים אחד על השני ורכב מולה. היא בפול ספיד קדימה חסמה רחוב שלם שברור לחלוטין שבסופו אין בכלל סיכוי לחניה. בלי קשר לזה שמדובר באישה, כנראה שיש זן מסויים של אנשים שרוכשים מכוניות לא פרקטיות בשום צורה ודרך וכתוצאה מכך מרגישים שהכביש בבעלותם...
...
זן נדיר ציפור משונה ! :wink:

shayf כתב:לשניה חשבתי שהגעתי בטעות לפורום פולגז.
...
:lol:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #30 

MONI,
ה-DOWNTOWN אכן קטנוע יפה, אבל מבחינת בטיחות, לא השתפרתי.

niko,
אכן, אבל, יש להתאים את החלומות למצב שלך.... :cry:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”