איך בן אדם יכול להרשות לעצמו אופנוע?!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78795
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5381 פעמים
לא כ"כ מבין מה ההבדל בין זה לבין רכב מנהלים שמתחיל ב-160,000 ש"ח וצפונה.
אתמול צפיתי בבחורה נכנסת לחניה של ביה"ס של הבן שלי, כניסה ברוחב של בקושי מכונית רגילה, והיא עם האמר גדול, כולם שם חונים אחד על השני ורכב מולה. היא בפול ספיד קדימה חסמה רחוב שלם שברור לחלוטין שבסופו אין בכלל סיכוי לחניה. בלי קשר לזה שמדובר באישה, כנראה שיש זן מסויים של אנשים שרוכשים מכוניות לא פרקטיות בשום צורה ודרך וכתוצאה מכך מרגישים שהכביש בבעלותם...
אתמול צפיתי בבחורה נכנסת לחניה של ביה"ס של הבן שלי, כניסה ברוחב של בקושי מכונית רגילה, והיא עם האמר גדול, כולם שם חונים אחד על השני ורכב מולה. היא בפול ספיד קדימה חסמה רחוב שלם שברור לחלוטין שבסופו אין בכלל סיכוי לחניה. בלי קשר לזה שמדובר באישה, כנראה שיש זן מסויים של אנשים שרוכשים מכוניות לא פרקטיות בשום צורה ודרך וכתוצאה מכך מרגישים שהכביש בבעלותם...
האמת שגם אני שוקל לעבור לרכבyanivol כתב:אני מאד אוהב לרכב. שנים פינטזתי על אופנועים ורכבתי על אופנועים אך מעולם לא רכשתי אחד.
כשהגיע רגע האמת החלטתי שאני קצת יותר אוהב את חיי מאשר רכיבה על אופנוע וקניתי מכונית.
כמעט ואין שבוע שאני לא רואה אופנוע ואופנוען מרוסקים בצד הכביש. על כך אני אומר לא תודה.
כסף במקרה הזה פשוט לא היה שיקול....
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
להאמר יש את האפקט הזהכנראה שיש זן מסויים של אנשים שרוכשים מכוניות לא פרקטיות בשום צורה ודרך וכתוצאה מכך מרגישים שהכביש בבעלותם......
אף אחד לא אמר שרכב מנהלים צריך להתחיל ב 160,000 ש"ח. אבל אופנוע קטן בלפחות שלוש מידות מרכב מיני ועדין עולה פי 1.5oferlaor כתב:לא כ"כ מבין מה ההבדל בין זה לבין רכב מנהלים שמתחיל ב-160,000 ש"ח וצפונה.
אתמול צפיתי בבחורה נכנסת לחניה של ביה"ס של הבן שלי, כניסה ברוחב של בקושי מכונית רגילה, והיא עם האמר גדול, כולם שם חונים אחד על השני ורכב מולה. היא בפול ספיד קדימה חסמה רחוב שלם שברור לחלוטין שבסופו אין בכלל סיכוי לחניה. בלי קשר לזה שמדובר באישה, כנראה שיש זן מסויים של אנשים שרוכשים מכוניות לא פרקטיות בשום צורה ודרך וכתוצאה מכך מרגישים שהכביש בבעלותם......
לגבי האמר... אנשים שקונים רכבים המחירים האלה חושבים שעם הרכב הם קיבלו בעלות על חלק מהכבישים בארץ.
לגבי רכב, אז לא רק האמר , כמעט כול נהגי רכבי היוקרה משום מה חושבים שהכביש שלהם
אבל עדיין עם כול הכבוד , אני בהחלט חושב שאם אתה לוקח פרופורציות אמיתיות , ושם למשל דוקאטי, לא כנגד מכונית מנהלים , אלא כנגד המקבילה האיטלקית המוטורית = דהיינו פרארי , אזי ברור שהדו"ג הוא זול יחסית .
וביננו , מי שחולם על דוקאטי ובימוטה , הם לא בדיוק האנשים שתמצאו אותם בליסינגטומטית

אבל עדיין עם כול הכבוד , אני בהחלט חושב שאם אתה לוקח פרופורציות אמיתיות , ושם למשל דוקאטי, לא כנגד מכונית מנהלים , אלא כנגד המקבילה האיטלקית המוטורית = דהיינו פרארי , אזי ברור שהדו"ג הוא זול יחסית .
וביננו , מי שחולם על דוקאטי ובימוטה , הם לא בדיוק האנשים שתמצאו אותם בליסינגטומטית
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
תתחיל בקטן לאט לאט תעלה בסולםhaimbl כתב:היום אני עומד לי בתומי ברמזור ופתאום נעמד לידי CBR600RR יפייפה!
אחרי שסיימתי עם נעיצת המבטים החלטתי להרים את הראש ולראות מי הרוכב. להפתעתי, הרוכב(ת) הייתה לא פחות שווה ממה שהיה לה בן הרגליים (אני קצת מגזים אבל תודו שבחורה על אופנוע זה לפחות עוד 2 נקודות). בעודי אוכל את עצמי מקנאה הרוכבת הכניסה להילוך ונסעה.
כשהגעתי למשרד החלטתי שאני רוצה כזה(אופנוע)!
נכנסתי לאתר של הונדה ונחרדתי לגלות את הדבר הבא: 102,900 ש"ח
וזה בלי לדבר עם ביטוח, בסביבות ה 9K.
צריכת דלק של אופנוע כזה היא בערך 1 ל 12, אם לא יותר, ברכיבה ספורטיבית
חליפת רכיבה? 3K
הטיפולים? אני אפילו לא רוצה לנסות לחשב.
במחירים של איביי אני יכול להרשות לעצמי אופנוע כזה תוך חודשיים!!...
אתה רוכב עכשיו ? או רכבת בעבר ?
תקרא
http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=59609
MartinHSabag כתב:כל אחד והחלומות שלו...אני כרגע על ג'וימקס 250 ודווקא חולם על ג'ילרה פוקו.......
תחליף לDOWNTOWN 300 הוא יעשה את העבודה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
מרטין הפתעת אותי,MartinHSabag כתב:כל אחד והחלומות שלו...אני כרגע על ג'וימקס 250 ודווקא חולם על ג'ילרה פוקו.......
השמועה אומרת שבעברך רשומה 911(אין צורך בשם החברה
חלומות לרוב אינם ברי השגה(לכן הם חלום
911 זה חלום שלי ורבים נוספים
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
זן נדיר ציפור משונה !oferlaor כתב:אתמול צפיתי בבחורה נכנסת לחניה של ביה"ס של הבן שלי, כניסה ברוחב של בקושי מכונית רגילה, והיא עם האמר גדול, כולם שם חונים אחד על השני ורכב מולה. היא בפול ספיד קדימה חסמה רחוב שלם שברור לחלוטין שבסופו אין בכלל סיכוי לחניה. בלי קשר לזה שמדובר באישה, כנראה שיש זן מסויים של אנשים שרוכשים מכוניות לא פרקטיות בשום צורה ודרך וכתוצאה מכך מרגישים שהכביש בבעלותם......
shayf כתב:לשניה חשבתי שהגעתי בטעות לפורום פולגז....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: