המלצות למשחקי MOVE לילדה ולי

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73211
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #1 

שלום אנשים.

קיבלתי את בקרי ה MOVE ועכשיו נשאר רק למצוא להם משחקים איכותיים. כרגע יש לי את ה EYEPET לבת שלי (בת 4.5), משחק ממש מאתגר ולדעתי קשה מידיי לילדים בגילאים הללו. היו כמה אתגרים שאפילו לי היה קשה לבצע. לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 7-8. אני מחפש עוד משחקים שיתאימו לילדים בגילאי 5, כמובן שאעדיף המלצות מניסיון אישי ולא סתם זריקת שמות.

ואם אנחנו פה אבקש גם המלצות משחקים בשבילי. כרגע יש לי את KILLZONE 3, את Resident Evil 5: Gold Edition (שד"א כמעט בלתי אפשרי לשחק עם ה MOVE), ואת Heavy Rain.

הסתכלתי ברשימת המשחקים ששוחררו לבקר ולא מצאתי משהו שקפץ לי לעין:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ga ... ation_Move

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35085
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

הילד שלי מסתדר יפה מאוד עם ה-MOVE ו- Resident Evil 5: Gold Edition, עניין של תירגול

לדעתי ב-SPORT CHAMPIONS רוב המשחקים די קלים גם לילדים יותר קטנים, אבל זה לא מנסיון...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73211
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #3 

לגבי RE5, אני משתמש בבקר התנועה היעודי של ה MOVE ובשביל לרוץ צריך ללחוץ על הסטיק (דבר שמתבצע עם האגודל) ועל ה X. לא הצלחתי להבין איך אפשר לבצע את 2 הפעולות הללו בבת אחת ככה שהדמות שלי הולכת במקום לרוץ, ובמשחק הזה זה קטלני. בכל מקרה, גם עם בקר אחד המשחק הזה היה לי מתסכל, לא מספיק תחמושת, יותר מידיי אויבים, אני פה בשביל להינות ולא בשביל להילחם על חיי :wink:

לגבי Sports Champions, שיחקת עם הילדה? אהבה? בת כמה היא בדיוק? כי ראיתי סקירת ווידאו על המשחק ב IGN ונראה לי שרב הדברים לא ממש מותאמים לילדה בת 4.5, אולי לי אבל אותי זה פחות מושך.

אוזס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

נסה את tumble -פאזל מצויין של הרכבת צורות ואפשר להוריד מהpsn(וגם את הדמו)
וכמובן sword and soldiers שאסור לפספס אותו במיוחד עם המוב ואפשר גם אותו להוריד מהpsn(וגם את הדמו)
המחירים די זולים..
ספר לי אם אהבת
כל הfps ממש מעייפים את היד וגם אחרי זמן למידה לא התחברתי אליהם(כולל שימוש בשארפ שוטר)
חוץ מזה כמו שפעם כבר אמרתי סוני עוד לא השכילה לעשות שימוש של משחקים טובים ייעודיים למוב..במילים אחרות זה לא שינה את פני המשחקיות בכלל כמו שנינטנדו עשו עם הווי(למרות שהוציאו גם הרבה ***) ולא כמו הקינקט שהולך ומשתפר והארסנל שלו מבטיח עוד משחקים גדולים...
אוזס

אוזס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

ודרך אגב-Sports Champions ממש לא מתאים לילדים קטנים.והסיבה-דיוק יתר.בשונה מהווי ספורט ריסורט המדוייק אך די סלחני שגם למבוגרים הוא מאוד מהנה ומאתגר וגם לילדים,במוב זה יותר מדי מציאותי,במיוחד בטניס שולחן שגם ברמות הקלות מרוב יתר הכיוונים של המחבט קשה להחזיר כדור...
אבל למה לדבר?תוריד את הדמו ותראה בעצמך...
מוזר-דווקא יתר הדיוק של המוב על הmotion+ של נינטנדו גורם למשחק לעבוד פחות טוב...לך תבין...

אוזס

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #6 

אני יכול להמליץ על משחק ריקוד מוסיקאלי משעשע ומחווה למלך הפופ:

http://ps3.ign.com/articles/111/1119649p1.html

Michael Jackson - The Experience

יש לי את זה וזה תומך בקינט. ולמען האמת אין לי מושג מה זה בכלל MOVE אבל עושה רושם שזה עובד גם עם זה..

moshikoh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

ממליץ על המשחק
Start the party

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”