טוב , החלטתי להתחיל את השרשור מאחר ויש לא קצת חדשות באירוע הנ"ל,
נתחיל משני הטריילרים למשחקי הכדורגל (כי אחרי הכל , לדעתי האישית, בין המשחקים הכי משוחקים בארץ).
Gamecon 2011, חדשות , תמונות, סרטונים ועוד
הייתי אתמול בתערוכה , לצערי רק 3.5 שעות עקב אילוצים ולכן לא הספקתי יותר מדי (אני ממש לא בטוח שראיתי את כל הדוכנים אפילו), תערוכה ענקית שהתפרסה על אחד המרכזים הגדולים באירופה , כל החברות הגדולות כמובן הציגו את המשחקים הבאים ולדעתי היו יותר מדי משחקי MMORPG אבל עדיין היו מספיק תצוגות של המשחקים האחרים ,
לצערי הרב, רוב התמונות (כרטיס ה SD) נשכחו בקלן ונסה להשיגם חזרה בהקדם אך יש לי סרטון נחמד ועוד מספר תמונות בודדות שנלקחו מהפלאפון.
ראשית , ,DIABLO 3 , היה תור "קצר" בכדי לשחק במשחק ( 20 דקות שלמות ) וכל המתחם היה סגור לגמרי (ולכן מי שלא חיכה בתור לא יכל לראות יותר מדי) :

באיזור של מיקרוסופט היה גם תור לא קצר על מנת לנסות שלל ממשחקי הקינקט (DANCE DANCE 2 , STARWARS ועוד ) :

לחובבי המירוצים היו שפע של עמדות מירוץ שונות :

המשך יבוא:)
לצערי הרב, רוב התמונות (כרטיס ה SD) נשכחו בקלן ונסה להשיגם חזרה בהקדם אך יש לי סרטון נחמד ועוד מספר תמונות בודדות שנלקחו מהפלאפון.
ראשית , ,DIABLO 3 , היה תור "קצר" בכדי לשחק במשחק ( 20 דקות שלמות ) וכל המתחם היה סגור לגמרי (ולכן מי שלא חיכה בתור לא יכל לראות יותר מדי) :

באיזור של מיקרוסופט היה גם תור לא קצר על מנת לנסות שלל ממשחקי הקינקט (DANCE DANCE 2 , STARWARS ועוד ) :

לחובבי המירוצים היו שפע של עמדות מירוץ שונות :

המשך יבוא:)
-
- 3 שעות המתנה ל DIABLO 3
-
- Jedi training
-