חיבורים לPW8
שלום, אני יודע שדשו בנושא המון, וגם קראתי את כל השירשורים בנושא ועדיין,
אני מוכרח לשאול שוב:
חיברתי את ממיר ייס דרך כבל SCART לSVHS - והתמונה ממש לא משהו (לפחות ברוב התחנות). האם יש דרך לשפר את איכות התמונה? (כניסת הקומפוננט תפוסה ע"י הDVD).
בנוסף - האם מישהו שם לב אתמול לתבעיות תמונה בערוץ 2? משום מה הופיעו 2 פסים בהירים באמצע המסך , פסים שלא היו בשאר התחנות.
תודה רבה!
אלון
אני מוכרח לשאול שוב:
חיברתי את ממיר ייס דרך כבל SCART לSVHS - והתמונה ממש לא משהו (לפחות ברוב התחנות). האם יש דרך לשפר את איכות התמונה? (כניסת הקומפוננט תפוסה ע"י הDVD).
בנוסף - האם מישהו שם לב אתמול לתבעיות תמונה בערוץ 2? משום מה הופיעו 2 פסים בהירים באמצע המסך , פסים שלא היו בשאר התחנות.
תודה רבה!
אלון
תתחדש
אצלי ב-DVD יש יציאת VGA , חיברתי דרך יציאה זו ל-PC IN VGA במסך ופשוט רואים פצצה
, יש להגדיר בכניסת המסך COMPONNET.
עכשיו רק מה שנותר לי למצוא (באיזור השרון) כבל סקארט ל4XBNC ???
יש באתר מדריך ליצרת כבל כזה בעצמך, אבל אני כנראה מעדיף לקנות אחד מוכן שההלחמות נעשו במפעל.
עד כה מצאתי במחיר של 250 שח אבל בחיפה!!!
אני העדכן אותך
עכשיו רק מה שנותר לי למצוא (באיזור השרון) כבל סקארט ל4XBNC ???
יש באתר מדריך ליצרת כבל כזה בעצמך, אבל אני כנראה מעדיף לקנות אחד מוכן שההלחמות נעשו במפעל.
עד כה מצאתי במחיר של 250 שח אבל בחיפה!!!
אני העדכן אותך
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
Re: איך אפשרי לחבר לVGA?
you setup the entry as Component - this is how I connected the DVD, component to VGAalon1980 כתב:זה לא כניסה למחשב?
אתה מציע שאני אחבר מקומפוננט לVGA?
איך עושים את זה?...
מאיפה משיגים כזה כבל - קומפוננט לVGA - כמה הוא עולה בערך?
מאיפה משיגים כזה כבל - קומפוננט לVGA - כמה הוא עולה בערך?
אז ככה:
ישנם DVD כמו שלי (200$ בדיוטי) שיש להם יצאה 15 פינים VGA, ופשוט מחברים כבל VGA TO VGA למסך. כבל זה אם אני לא טועה מעביר RGB איכות פצצה. פשוט צריך לשנות את הממשק לקומפוננט ואז זה עובד, במידה ולא שיניתם, תיראו מסך בגווני ירוק.
אני עכשיו קניתי SCART TO 4XBNC\RCA ומנסה לחבר את הממיר 3100 לכניסת הקומפונט במסך PW8
בהצלחה
אני עכשיו קניתי SCART TO 4XBNC\RCA ומנסה לחבר את הממיר 3100 לכניסת הקומפונט במסך PW8
בהצלחה
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
Re: מאיפה משיגים כזה כבל - קומפוננט לVGA - כמה הוא עולה בערך
got it for free from the store where I bought the screenalon1980 כתב:מאיפה משיגים כזה כבל - קומפוננט לVGA - כמה הוא עולה בערך?...
Not a new one and not something that looks very good but ir works.
BTW, I hardly see a difference between the Component to VGA and the s-video to s-video
both are connected and I just swap with a click of a button and the differences are not really big
On the other hand the DVD is a brand I will not mention here as I am too embaressed
Re: מאיפה משיגים כזה כבל - קומפוננט לVGA - כמה הוא עולה בערך
תנסו בעולם הדיגיטלי ברמת השרון, הם מכינים שם כל מיני כבלים.alon1980 כתב:מאיפה משיגים כזה כבל - קומפוננט לVGA - כמה הוא עולה בערך?...