תופעות הקשורות לקפה או שרשור ה"איכסה"
לגבי נלטרקסון/נלוקסון..אני מכיר אותם בשימושים אחרים וגם אז הם off-label use מה שנקרא...
אני לא יודע אם זה יעזור במקרה כזה ואם זה בכלל עוזר במקרים אחרים של מחלות אוטואימיוניות..
ובאופן כללי לא יודע מה הרופא אמר לך אבל אני מכיר את הסיפור שאולי היה חלבון דומה וכו ויש הרבה תאוריות על מה שגורם למחלות כאלה והאמת שזה מאוד מעניין אבל לגבי האשימוטו ספציפית לפי מה שאני יודע לא נמצא באמת מה גורם לגוף לעשות את זה.
בדכ כמו שאמרת אומרים שיש איזשהו משהו שמגיע מבחוץ שמכיל חלבון מאוד דומה לחלבון אחר שקיים בגוף שלנו. ואז כשהמערכת החיסונית מופעלת נגדו אז הנוגדים תוקפים גם את החלבון שדומה לו...אבל עדיין זה לא הפקטור היחידי ויש עוד מלא דברים כמו הגנטיקה שלך! למשל האשימוטו קורה יותר במשפחות שיש בהם סכרת סוג 1 וצליאק..
בקיצר הסיפור של זה מורכב ולפי מה שאני יודע פשוט לוקחים תחליפים להורמונים שחסרים.
אני לא יודע אם זה יעזור במקרה כזה ואם זה בכלל עוזר במקרים אחרים של מחלות אוטואימיוניות..
ובאופן כללי לא יודע מה הרופא אמר לך אבל אני מכיר את הסיפור שאולי היה חלבון דומה וכו ויש הרבה תאוריות על מה שגורם למחלות כאלה והאמת שזה מאוד מעניין אבל לגבי האשימוטו ספציפית לפי מה שאני יודע לא נמצא באמת מה גורם לגוף לעשות את זה.
בדכ כמו שאמרת אומרים שיש איזשהו משהו שמגיע מבחוץ שמכיל חלבון מאוד דומה לחלבון אחר שקיים בגוף שלנו. ואז כשהמערכת החיסונית מופעלת נגדו אז הנוגדים תוקפים גם את החלבון שדומה לו...אבל עדיין זה לא הפקטור היחידי ויש עוד מלא דברים כמו הגנטיקה שלך! למשל האשימוטו קורה יותר במשפחות שיש בהם סכרת סוג 1 וצליאק..
בקיצר הסיפור של זה מורכב ולפי מה שאני יודע פשוט לוקחים תחליפים להורמונים שחסרים.
מילה של אקסטרימיסט.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני מפסיק להשתמש עם הפילטר וואקום היפני שלי...
shtud מה אתה דואג? תסתדר בלי בלוטת תריס (רק צריך כדור פעם ביום).
יש לך עכשיו פחות איבר בגוף שיכול לחטוף מחלות ובעיות....
יש לך עכשיו פחות איבר בגוף שיכול לחטוף מחלות ובעיות....
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
That`s a point!!דבוטאנט כתב:אני מפסיק להשתמש עם הפילטר וואקום היפני שלי...
יש לך עכשיו פחות איבר בגוף שיכול לחטוף מחלות ובעיות.......
אבל בקשר לעזיבת הפילטר היפני, כדאי לשקול את זה פעמיים, כי מבחינת היפנים זה יכול לבוא רק ביחד עם ספוקו(חרה-קירי)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נחפש באיביי סכין מתאים...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
Oferot כתב:לגבי נלטרקסון/נלוקסון..אני מכיר אותם בשימושים אחרים וגם אז הם off-label use מה שנקרא...
בקיצר הסיפור של זה מורכב ולפי מה שאני יודע פשוט לוקחים תחליפים להורמונים שחסרים....
עכשיו ראיתי, תודה!!!!