איזה אנשים יש, לא יאמן
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
חסכת לך גם את העצבים מול המשטרה.oferlaor כתב:ברור שצריך לצלם אבל היא נעלמה הרבה לפני שיכולתי לצלם....
רוב הסיכויים שהם לא היו עושים עם זה כלום.
הם לא מתעסקים בתאונות ללא נפגעים. מבחינתם זה כמו ויכוח בין שני אנשים ברחוב.
ליאור
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 01/07/2011 19:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לצערי זאת ההתנהגות המקובלת של הישראלי הממוצע. אנו מומחים בלהוציא זה לזה את הנשמה ולהתנהג בחזירות זה לזה לא רק בכביש. חבל אבל זה מה שיש...אני מציע לך לא להתעצבן (למרות שקשה) ולהבין שכנראה צדק מי שאמר כי "ארץ ישראל נקנית בייסורים". לא בטוח שהוא התכוון למציאות הנשכנית שלנו אבל האמרה בכל זאת קולעת.
שבת שלום
נ.ב אולי יש עוד צדיקים בסדום שלנו ולא כולם כאלו
שבת שלום
נ.ב אולי יש עוד צדיקים בסדום שלנו ולא כולם כאלו
גם לי היה מקרה דומה.
עמדתי ברמזור ואיזה ערסית ניסתה לחתוך אותי כדי להיכנס לפני ברמזור, פתחתי חלון וניסיתי להסביר לה שאני לא יכול לתת לה להיכנס כי: א. היא נמצאת מאחורי הגלגל הקדמי שלי והרמזור בנתיב שלה מתחלף הרבה אחרי הרמזור בנתיב שלי. ב. כי אני לא רוצה לתת לה להיכנס לפני כי את התרגילים המלוכלכים האלה היא לא תעשה על חשבוני (מרוקאי, מה נעשה)
הבחורה אמרה משהו בסיגנון: "חכה תראה מה אני אעשה לך". בדיוק התחלף הרמזור, לא הספקתי ללחוץ על דוושת הגז והיא פשוט נכנסה לי בדלת הקדמית ליד הנהג
. יצאתי מהצד של הנוסע בשביל לראות מה הנזק וגם הערסית יצאה, בשלב הזה הבנתי שמדובר בילדה שהיא נהגת חדשה. הנהגת הסתכלה ואמרה לי "תראה מה עשית" התחלתי לצחוק, היא נכנסה לרכב שלה ופשוט נסעה משם תוך כדי שהיא עוברת רמזור אדום (כנראה מהלחץ).
למזלי, לחברה שלי יש זיכרון מעולה ללוחיות רישויי והיא פשוט זכרה את המספר שלה.
הלכנו לתחנת משטרה בחולון ואמרו לנו שעדיף לנו ללכת למחרת לתחנת משטרה בת"א כי הם לא מטפלים בבעיות האלה, הם פשוט שולחים את התלונה לתחנה בת"א.
למחרת על הבוקר הלכתי להגיש תלונה בתחנה, אם יש לך את מספר הרכב, בסיום הגשת התלונה אתה מקבל את כל הפרטים על הרכב.
למזלי ולרעתה של אותה נהגת חדשה היה מדובר ברכב ליסינג וכל אחד יודע שלא כדי להתעסק עם העורכי דין שלהם. אחרי שלושה חודשים קיבלתי את הכסף על ההשתתפות עצמית
עמדתי ברמזור ואיזה ערסית ניסתה לחתוך אותי כדי להיכנס לפני ברמזור, פתחתי חלון וניסיתי להסביר לה שאני לא יכול לתת לה להיכנס כי: א. היא נמצאת מאחורי הגלגל הקדמי שלי והרמזור בנתיב שלה מתחלף הרבה אחרי הרמזור בנתיב שלי. ב. כי אני לא רוצה לתת לה להיכנס לפני כי את התרגילים המלוכלכים האלה היא לא תעשה על חשבוני (מרוקאי, מה נעשה)
הבחורה אמרה משהו בסיגנון: "חכה תראה מה אני אעשה לך". בדיוק התחלף הרמזור, לא הספקתי ללחוץ על דוושת הגז והיא פשוט נכנסה לי בדלת הקדמית ליד הנהג
למזלי, לחברה שלי יש זיכרון מעולה ללוחיות רישויי והיא פשוט זכרה את המספר שלה.
הלכנו לתחנת משטרה בחולון ואמרו לנו שעדיף לנו ללכת למחרת לתחנת משטרה בת"א כי הם לא מטפלים בבעיות האלה, הם פשוט שולחים את התלונה לתחנה בת"א.
למחרת על הבוקר הלכתי להגיש תלונה בתחנה, אם יש לך את מספר הרכב, בסיום הגשת התלונה אתה מקבל את כל הפרטים על הרכב.
למזלי ולרעתה של אותה נהגת חדשה היה מדובר ברכב ליסינג וכל אחד יודע שלא כדי להתעסק עם העורכי דין שלהם. אחרי שלושה חודשים קיבלתי את הכסף על ההשתתפות עצמית
עופר שים לב !
אתה שם פתק במקום בו ארעה התאונה וכותב ככה
בעלת רכב מסוג ____שפגעה במכוניתי מסוג_____בתאריך ___שעה ___
נא ידיעתך כי הוגשה תלונה במשטרה בגין תאונת פגע וברח עם מספר מכוניתך וכל הפרטים הנלווים
כאקט של נסיון לפתור את הענין ביננו בטרם תופעל התלונה ביקשתי מהמשטרה להשהות את התלונה במשך שבוע ......
מבקש ממך או ממי שמכיר את רכבך ומכיר אותך להתקשר בדחיפות אליי עופר -נייד____
לאחר התאריך__ __ ___ תופעל התלונה במשטרה ותוזמני לחקירה עם כל המשמעויות שבכך.
רוב הסיכויים שאם היא תקרא את זה או מישהו שמכיר אותה היא חוזרת מתנצלת ומתקנת במיידיות את הנזק
אצלי זה עבד!!
אתה שם פתק במקום בו ארעה התאונה וכותב ככה
בעלת רכב מסוג ____שפגעה במכוניתי מסוג_____בתאריך ___שעה ___
נא ידיעתך כי הוגשה תלונה במשטרה בגין תאונת פגע וברח עם מספר מכוניתך וכל הפרטים הנלווים
כאקט של נסיון לפתור את הענין ביננו בטרם תופעל התלונה ביקשתי מהמשטרה להשהות את התלונה במשך שבוע ......
מבקש ממך או ממי שמכיר את רכבך ומכיר אותך להתקשר בדחיפות אליי עופר -נייד____
לאחר התאריך__ __ ___ תופעל התלונה במשטרה ותוזמני לחקירה עם כל המשמעויות שבכך.
רוב הסיכויים שאם היא תקרא את זה או מישהו שמכיר אותה היא חוזרת מתנצלת ומתקנת במיידיות את הנזק
אצלי זה עבד!!
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 02/07/2011 6:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
052-4200610
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35087
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לפני שנה בערך רכב *** של העירייה שנוהג לאסוף את הזבל ברחוב החד שסיטרי שלי ברברס (נוסע לקצה וחוזר אחורה נגד הכיוון) הוריד לי את הפנס האחורי, השכן שלי ראה אותם, אבל לא רשם את המספר, הם התכחשו והתיקון עלה לי 800 ש"ח.
"פגע וברח" , "פגע והכחיש/ה", פגע ותמלאו את החסר" הופכים כבר לנורמה במדינה ה *** שלנו