תוכנית לכמה שנים למכונה אוטומטית\קפסולות ביתית לחבר לחתונה

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
hahaggai פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

צהרים טובים

חבר התיעץ אותי לגבי מכונה ואיפה אם לא להתיעץ כאן.

הוא רוצה לקנות לחבר לחתונה מכונה קפסולות\פודים\אוטומטית. הכוונה שיהיה לו תוכנית הספקה של קפה סדורה מראש שהוא לא יצטרך להתעסק איתה לכמה שנים.
אני חשבתי מקריאות בפורום שנספרסו הכי מומלץ, אך להבנתי אין להם תוכנית סדורה להספקה של קפסולות?

האם מישהו מכיר או יכול להפנות אותי לתוכנית מסוימת כאשר אני מאמין שמדובר על צריכה של 4-6 כוסות קפה ביום? צריכה ביתית, עם תוכנית להספקה קפה לכמה שנים.
תקציב: הוא אמר שלא מוגבל, אך אני מאמין עד 3-4 K.
רק להבהרה כיוון של ידנית לא בא בחשבון, אני כבר ניסיתי לדחוף לעניין :)

תודה לעונים

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

אני אגיד לך למה לדעתי אספקה סדירה זה בעייתי, , כי אם נגיד אתה רוצה להזמין כל חודש 30 קפסולות שיגיעו לחבר, ופתאום שתו 40 כוסות, החבר יחכה לאספקה? יזמין? אני חושב שכדאי להשאיר את האופצייה הזאת בידיים שלו, שהוא ייבחר כמה, מתי ואיזה סוג הוא רוצה להזמין.

שווה לבדוק אם אפשר לעשות "בנק" קפסולות ע"ש החבר,הכוונה:
לשלם מראש על 1000קפסולות(לדוג'), וכל פעם שהחבר מתקשר הוא לא צריך לשלם כלום, זה יורד לו מ"בנק" הקפסולות שרכשו לו.

בנוסף, יש את עיניין המחיר, קפסולת נספרסו עולה כ-2ש"ח, בחישוב של 5 כוסות ביום על שנה שלמה:
הגענו ל3600ש"ח על קפסולות לשנה+מכונה שעולה שהמחירים נעים בין 700 ל1600ש"ח, ככה שיוצא סיפור לא זול, אבל בהחלט נוח פשוט ומהיר.

בכל אופן, חכה לתגובות המומחים, כי אני ממש לא מבין בנושא.(חוץ מאשר שיש לי מכונת נספרסו בבית אז אני יודע לתת לך מחירים)

נ"ב
כל האמור לעיל מתייחס למכונה של נספרסו בלבד!

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #3 

תוכניות הספקה לקפה? הוא כבר מתחתן אז שאשתו תדאג לזה....
יש יותר מבחר של קפסולות באספרסו קלאב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

Alexander
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

בהתחייבות ל-3 שנים, תשלום שנה מראש, אפשר לקבל אספקת קפה סדירה מדי כמה זמן בלי להרים טלפון.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”