PHD8 עכשיו גם אצלי בסלון :-)
תתחדש!! ניראה מעולה ואסתטי!
ההתקנה בוצעה על ידך?
אגב, הרסיבר קנווד KRF-7050?
ההתקנה בוצעה על ידך?
אגב, הרסיבר קנווד KRF-7050?
תודה למגיבים
ההתקנה בוצעה ע"י הצוות המקצועי של העולם הדיגטלי העיצוב הוא כמובן של הבנאדם החזק בבית - אשתי
דרך אגב זו הדמנות טובה להודות לה שאיפשרה לי לקפוץ ברכישה מ PWD8 ל PHD8, הכי החשוב שגם היא מרוצה מהתוצאה (נשמע דביק אך הכרחי
)
NBA כל הכבוד על הזיהוי אך זהו Kenwood KRF 7030D מערכת מאוד בסיסית אך לצערי הרב מס' ימים לפני ההתקנה היא שבקה חיים וכל החבורים בוצעו ישירות מול המסך
, מתכוון לקנות בעתיד הקרוב רסיבר פשוט אחר.
אגב, אני יודע שאני לא בפורום המתאים אבל מישהו יכול להמליץ לי על רסיבר אמין\פשוט אך זול במיוחד?
TEVEL3 - בזמן הצילום צפיתי במשחק של אנגליה מול שוודיה.
ההתקנה בוצעה ע"י הצוות המקצועי של העולם הדיגטלי העיצוב הוא כמובן של הבנאדם החזק בבית - אשתי
דרך אגב זו הדמנות טובה להודות לה שאיפשרה לי לקפוץ ברכישה מ PWD8 ל PHD8, הכי החשוב שגם היא מרוצה מהתוצאה (נשמע דביק אך הכרחי
NBA כל הכבוד על הזיהוי אך זהו Kenwood KRF 7030D מערכת מאוד בסיסית אך לצערי הרב מס' ימים לפני ההתקנה היא שבקה חיים וכל החבורים בוצעו ישירות מול המסך
אגב, אני יודע שאני לא בפורום המתאים אבל מישהו יכול להמליץ לי על רסיבר אמין\פשוט אך זול במיוחד?
TEVEL3 - בזמן הצילום צפיתי במשחק של אנגליה מול שוודיה.
אם אתה רוצה משהו בסיסי מאוד, תתקן את הרסיבר..
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
תתחדש, נראה 10.
מה הגובה של תחתית המסך מהרצפה?
אני עדיין עם הרמקולים הכסופים.
איך איכות התמונה במשחקי הכדורגל? אני מאוד מאוכזב מהאיכות ואולי יש מה לשפר. גם ערוצים אחרים לא חדים - מחובר SCART לקומפוננט והגדרות נכונות (אני חושב) בממיר ובכניסה)
מה הגובה של תחתית המסך מהרצפה?
אני עדיין עם הרמקולים הכסופים.
איך איכות התמונה במשחקי הכדורגל? אני מאוד מאוכזב מהאיכות ואולי יש מה לשפר. גם ערוצים אחרים לא חדים - מחובר SCART לקומפוננט והגדרות נכונות (אני חושב) בממיר ובכניסה)
הגובה 83 ס"מ מהרצפה, איכות התמונה מהמשחק היתה סבירה מינוס, ערוצים רבים נראים טובים מאוד ביחס לאחרים דוגמא לרעים ערוץ 1, דוגמא לטובים 2, 10 ערוצי הסרטים.
אני מחובר עם SCART ל RGB וסה"כ די מרוצה מאיכויות התמונה. עם הזמן אני מניח שאני אלמד לכייל לצורך שיפורים
אני מחובר עם SCART ל RGB וסה"כ די מרוצה מאיכויות התמונה. עם הזמן אני מניח שאני אלמד לכייל לצורך שיפורים
לא רוצה לקלקל את השמחה אבל חייב לשאול...
האם אתה רואה עיוות חזק (תחושת FISH EYE בתנועה רוחבית) במצב JUST? (תופעה שאני רואה בחיבור RGB של PANASONIC)...
yago90 כתב:הגובה 83 ס"מ מהרצפה, איכות התמונה מהמשחק היתה סבירה מינוס, ערוצים רבים נראים טובים מאוד ביחס לאחרים דוגמא לרעים ערוץ 1, דוגמא לטובים 2, 10 ערוצי הסרטים.
אני מחובר עם SCART ל RGB וסה"כ די מרוצה מאיכויות התמונה. עם הזמן אני מניח שאני אלמד לכייל לצורך שיפורים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- DannyZ
- חבר ותיק

Re: לא רוצה לקלקל את השמחה אבל חייב לשאול...
FISH EYE? ועוד איך. במיוחד בכדורגל כשהמצלמה נעה מצד לצד.eugbuber כתב:האם אתה רואה עיוות חזק (תחושת FISH EYE בתנועה רוחבית) במצב JUST? (תופעה שאני רואה בחיבור RGB של PANASONIC)...
...
אבל זה הגיוני - זה בדיוק מה ש-JUST עושה ע"י כך שהוא מגביר את העיוות בצדדים ופחות במרכז. לא מתאים לך - צפה ב-FULL - אז לא יהיה לך העיוות של JUST אבל כולם יהיו שמנים יותר לכל רוחב המסך
המון המון מזל טוב.. אני רואה שבסוף הרבה קונים כאן את הPHD8!
רק מצטער לאכזב בנקודה אחת, הרמקולים לא מקוריים של פנסוניק..
גיליתי אתמול שיורוקום לא מספקת רמקולים מקוריים של פנסוניק עם הPHD8
רק למי שדורש במפורש רמקולים מקוריים של פנסוניק.. ליורוקום מלאי מצומצם וכמובן צריך להוסיף עוד כסף..!
רק מצטער לאכזב בנקודה אחת, הרמקולים לא מקוריים של פנסוניק..
רק למי שדורש במפורש רמקולים מקוריים של פנסוניק.. ליורוקום מלאי מצומצם וכמובן צריך להוסיף עוד כסף..!
למי שמפעיל WOBBLER (וכן כדאי להפעיל אותו!) צריך להקטין את H-size בזהירות. WOBBLER מזיז תמונה בכיוונים שונים, ואם תמונה לא מספיק רחבה - מדי פעם יופיע שול שחור באחד הצדדים.aloni כתב: אם זה כל כך מפריע לכם שימו full הקטינו של ה- H-size (בלי שחורים)...
זה דווקא לא בעיה כי ב-PHD8 אפשר בקלות לשנות את מתיחת התמונה (במעבר בין הפורמטים).אמנם יש בעיה לצפות בתכני 16:9 כך אבל זה הרע במיעוטו....
- DannyZ
- חבר ותיק

לא בטוח שאני מבין...avizov2 כתב: רק מצטער לאכזב בנקודה אחת, הרמקולים לא מקוריים של פנסוניק..
רק למי שדורש במפורש רמקולים מקוריים של פנסוניק.. ליורוקום מלאי מצומצם וכמובן צריך להוסיף עוד כסף..!...
עד כמה שהצלחתי לראות, מה שהתקינו לי הוא מקורי פנסוניק (אמנם אפור).