מכוניות למפגשי GT5 (עודכן 19.5 עם Super Leggera)
-
H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אלו מכוניות שמתחרות אחת בשניה בצורה יחסית צמודה, אז אני ממליץ לבחור לפחות אחת, לקנות ולשפר בהתאם. כולן לקוחות מהאנשים הנפלאים בGTP, קרדיט להם.
בבקשה שימו לב להנחיות: אל תשכחו לקנות חלקים, אל תשכחו לכייל הילוכים, שימו לב להמלצות בקישורים בנוגע להחלפות הילוכים (במידה ויש), ותתאמנו. הכי חשוב להתאמן - אנחנו רוצים מירוצים צמודים כמה שיותר. אם צריך, אז להוריד כוח מנוע בהגדרות כדי להגיע ל-PP המבוקש.
הלינקים למכוניות למטה.
550PP
אפשר לשפר את הרכב בנוסף כמה שרוצים, אבל לא לעבור את ה550PP. זאת אומרת שאם נניח הסובארו היא 520PP, אז אפשר לקנות לה רכיב נוסף (למשל פילטר אוויר להוספת כ"ס, בתנאי שלא תעברו את ה550PP.
2007 Mazda RX-8 Type S
Honda NSX Type R ‘02
Nissan Skyline GT-R V-Spec II Nür (R34) ‘02
2005 Subaru Impreza WRX STi Spec C Type RA
Nissan Fairlady Z (Z34) ‘08
2002 Mazda RX-7 Spirit R
2000 RUF RGT
Amuse Nismo 380RS Super Leggera
600PP
Super GT GT500
הערות:
אלו מכוניות המירוץ של תחרות הסופר GT ביפן (אלו שעולות 900 - 950 אלף). שימו לב שאצל ניסאן יש שני דגמים שנראים דומה, אז שימו לב שאתם קונים את המכונית הנכונה. קחו בחשבון שמכוניות משנות ה-90 לא רצות על אותם החוקים של המכוניות מהשנים האחרונות (למשל הקאסטרול סופרה לעומת ה-yellowhat).
ניתן לשפר כל אחת מהן עד 600 PP כולל החלפת שמן - שימו לב שאם צריך, אז אתם צריכים להוריד כוח מנוע!!!
Honda NSX
Nissan Z (כולל גם טיון לGTR, אפשר לבחור)
Nissan GT-R
Toyota Supra
Lexus SC430
Toyota Supra Castrol
650PP
המכוניות הבאות משופרות מעל או מתחת ה600PP. מה שאתם צריכים כדי להביא אותם עד ה650 הוא פשוט לקנות אחת, לקנות את החלקים שצריך, להחליף שמן, לבצע את הכיולים הנדרשים, ורק אז אם מתעקשים אפשר לקנות חלק נוסף (אסור לקנות שיפור טורבו או טורבוצ'ארג'ר!). שימו לב שאני מכוון לכיוון ה620-640PP ולא יותר, כי חלק מהמכוניות כאן לא ניתן לכוון יותר. עוד דבר, בניגוד למה שרשום בחלק מהקישורים - צמיגי Sport Soft בלבד!!!
Ferrari F430 Scuderia
2006 Ford GT
Audi R8 5.2 FSI Quattro ’09
Ferrari SP1 ‘08
McLaren F1 ‘94
Ferrari 458 Italia '09
בבקשה שימו לב להנחיות: אל תשכחו לקנות חלקים, אל תשכחו לכייל הילוכים, שימו לב להמלצות בקישורים בנוגע להחלפות הילוכים (במידה ויש), ותתאמנו. הכי חשוב להתאמן - אנחנו רוצים מירוצים צמודים כמה שיותר. אם צריך, אז להוריד כוח מנוע בהגדרות כדי להגיע ל-PP המבוקש.
הלינקים למכוניות למטה.
550PP
אפשר לשפר את הרכב בנוסף כמה שרוצים, אבל לא לעבור את ה550PP. זאת אומרת שאם נניח הסובארו היא 520PP, אז אפשר לקנות לה רכיב נוסף (למשל פילטר אוויר להוספת כ"ס, בתנאי שלא תעברו את ה550PP.
2007 Mazda RX-8 Type S
Honda NSX Type R ‘02
2005 Subaru Impreza WRX STi Spec C Type RA
Nissan Fairlady Z (Z34) ‘08
2002 Mazda RX-7 Spirit R
2000 RUF RGT
Amuse Nismo 380RS Super Leggera
600PP
Super GT GT500
הערות:
אלו מכוניות המירוץ של תחרות הסופר GT ביפן (אלו שעולות 900 - 950 אלף). שימו לב שאצל ניסאן יש שני דגמים שנראים דומה, אז שימו לב שאתם קונים את המכונית הנכונה. קחו בחשבון שמכוניות משנות ה-90 לא רצות על אותם החוקים של המכוניות מהשנים האחרונות (למשל הקאסטרול סופרה לעומת ה-yellowhat).
ניתן לשפר כל אחת מהן עד 600 PP כולל החלפת שמן - שימו לב שאם צריך, אז אתם צריכים להוריד כוח מנוע!!!
Honda NSX
Nissan Z (כולל גם טיון לGTR, אפשר לבחור)
Nissan GT-R
Toyota Supra
Lexus SC430
Toyota Supra Castrol
650PP
המכוניות הבאות משופרות מעל או מתחת ה600PP. מה שאתם צריכים כדי להביא אותם עד ה650 הוא פשוט לקנות אחת, לקנות את החלקים שצריך, להחליף שמן, לבצע את הכיולים הנדרשים, ורק אז אם מתעקשים אפשר לקנות חלק נוסף (אסור לקנות שיפור טורבו או טורבוצ'ארג'ר!). שימו לב שאני מכוון לכיוון ה620-640PP ולא יותר, כי חלק מהמכוניות כאן לא ניתן לכוון יותר. עוד דבר, בניגוד למה שרשום בחלק מהקישורים - צמיגי Sport Soft בלבד!!!
Ferrari F430 Scuderia
2006 Ford GT
Audi R8 5.2 FSI Quattro ’09
Ferrari SP1 ‘08
McLaren F1 ‘94
Ferrari 458 Italia '09
נערך לאחרונה על ידי H3avyM3tal ב 19/05/2011 16:16, נערך 25 פעמים בסך הכל.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אתמול בלילה עשינו תומר ואני מספר מירוצי התנסות בין הסוברו אימפרזה לבין הניסאן - תומר עם הסובארו ואני עם הניסאן.
הרכבים דומים מאוד בתוצאות שלהן, וכל אחד יוכל למצוא את הרכב המתאים לו.
באופן כללי ניתן לומר כי הסובארו מתאימה למסלולים איטיים עם פניות איטיות, והניסאן מתאימה קצת יותר למסלולים מהירים עם פניות מהירות.
אז חבר'ה - נא להתכונן, בשלישי הקרוב יהיה לפחות מירוץ אחד עם הרכבים האלו - צמיגי S3 כמובן....לטוב ולרע.
הרכבים דומים מאוד בתוצאות שלהן, וכל אחד יוכל למצוא את הרכב המתאים לו.
באופן כללי ניתן לומר כי הסובארו מתאימה למסלולים איטיים עם פניות איטיות, והניסאן מתאימה קצת יותר למסלולים מהירים עם פניות מהירות.
אז חבר'ה - נא להתכונן, בשלישי הקרוב יהיה לפחות מירוץ אחד עם הרכבים האלו - צמיגי S3 כמובן....לטוב ולרע.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
-
H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

כל תמונה מובילה לדף עם כל מה שאתה צריך לדעת.niko כתב:אפשר לרשום אילו דגמים בדיוק?...
אבל על כל מקרה:
Mazda RX-8 Type S
Honda NSX Type R ‘02
Subaru Impreza WRX STi Spec C Type RA
זה כרגע.
שאני אבין - חובה אחד מהרכבים האלו? או שכל רכב עד PP-550 עם צמיגי S3 תופס?
עשיתי ניסוי עם ה-NSX לעומת ה-GTR:
עם ה-NSX הייתי מהיר יותר, באופן די משמעותי, אלא שהרבה(!) יותר קל לעשות איתה טעות ביציאה מהפניות ולהחליק כל הדרך אל הדשא - הנעה אחורית.
ל-GTR פשוט התנהגות הרבה יותר צפויה וטובה - כי היא 4X4.
גרמתם לי להתחיל במרוץ חימוש מטורף!
בתחילת השבוע עוד היו לי 15 מליון קרדיטס... עכשיו נשארתי עם בקושי 5.
בין היתר רכשתי לי את האודי R10.
עם ה-NSX הייתי מהיר יותר, באופן די משמעותי, אלא שהרבה(!) יותר קל לעשות איתה טעות ביציאה מהפניות ולהחליק כל הדרך אל הדשא - הנעה אחורית.
גרמתם לי להתחיל במרוץ חימוש מטורף!
בין היתר רכשתי לי את האודי R10.
-
H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

לא חובה, פשוט אלה מכוניות שיחסית שוות בביצועים והן בערך בעלות אותה כמות של כ"ס. אתה יכול להביא על רכב שבא לך ברמת ה550PP ובסביבות ה400 כ"ס, אבל אנחנו לא יודעים איך הביצועים שלו יהיו. אנחנו מנסים לבנות בסיס תחרותי לכולם, אז אין הגיון בלהתחרות במכוניות עם 400-450 כ"ס עם מכונית שיש לה 550 כ"ס.המשתגר כתב:שאני אבין - חובה אחד מהרכבים האלו? או שכל רכב עד PP-550 עם צמיגי S3 תופס?
גרמתם לי להתחיל במרוץ חימוש מטורף!![]()
בין היתר רכשתי לי את האודי R10....
כמו שאמרתי, אני יכניס עוד מכוניות כאלה עד יום שלישי, ועד בכלל.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3727
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 857 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
אני ממש אודה לכם אם תוציאו מילון מקוצר ל"ראשי תיבות" שאתם מציפים בהודעות שלכם .
כמו למשל מה זה- PP או RC וכ"ו...??
וסליחה על הבורות.
עוד שאלה .ביום שלישי האחרון אחרי מרוץ הקארטינג עברנו כולנו למירוץ עם אותה מכונית. כולם אם אנני טועה זו היתה ניסאן לא זוכר דגם.
איך זה עובד כאשר עוברים למרוץ בעל החדר מחלק את אותה סוג מכונית לכולם או שכל אחד מגיע עם איזה סוג רכב שיש ברשותו?
וסליחה על הבורות.
עוד שאלה .ביום שלישי האחרון אחרי מרוץ הקארטינג עברנו כולנו למירוץ עם אותה מכונית. כולם אם אנני טועה זו היתה ניסאן לא זוכר דגם.
איך זה עובד כאשר עוברים למרוץ בעל החדר מחלק את אותה סוג מכונית לכולם או שכל אחד מגיע עם איזה סוג רכב שיש ברשותו?
PP = Performance Pointsbig007 כתב:אני ממש אודה לכם אם תוציאו מילון מקוצר ל"ראשי תיבות" שאתם מציפים בהודעות שלכם .
וסליחה על הבורות.
איך זה עובד כאשר עוברים למרוץ בעל החדר מחלק את אותה סוג מכונית לכולם או שכל אחד מגיע עם איזה סוג רכב שיש ברשותו?...
ציון ביצועים הייתי אומר בעברית.
במקום להשוות מכוניות לפי כוח סוס (דבר שהוא לא נכון לעשות) משתמשים ב PP כי זה שקלול של הכל ולא רק של המנוע. הסיבה לכך היא שיכולה להיות מכונית שיש לה יותר כוח סוס ממכונית אחרת אבל בשאר הדברים (כמו אחיזה למשל) היא נופלת ולכן דווקא המכונית החלשה יותר תוביל בסופו של דבר. כל מכונית בGT5 יש לה PP וזה משתנה בהתאם לשיפורים \ הוספת צמיגים.
לדוגמא
אם תקח מכונית כלשהי ונניח יש לה 500 PP, עכשיו תוסיף לה צמיגים RACING SOFT אז ה PP יעלה. שמשחקים אונליין ניתן לראות את ה- PP הנוכחי בתפריט SETTINGS.
-
H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

הוספתי ארבע מכוניות חדשות, בבקשה להצטייד!
הייתי מעדיף שאם בוחרים בסופרה, אז לא בקאסטרול (מהסיבות שכתבתי למעלה).
אני מקווה לקצת גיוון מכם
הייתי מעדיף שאם בוחרים בסופרה, אז לא בקאסטרול (מהסיבות שכתבתי למעלה).
אני מקווה לקצת גיוון מכם
-
H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

הוספתי עוד מכוניות, ויהיו עוד. רק לקנות ולכוון אנשים, אחרת למה אני טורח 
-
H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

נוספה מכונית אהובה כל כולם - סופרלגרה ב-550PP. לכו על זה!
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שי - ברוך הבא...
אנו מתחרים גם במכוניות חזקות וגם בבינוניות ואפילו בחלשות - הכל לפי הסכמה ובשביל הכיף.
הקיצר - נפגוש אותך במפגש הקרוב (חמישי) ונבדוק מי אוכל יותר עפר

אנו מתחרים גם במכוניות חזקות וגם בבינוניות ואפילו בחלשות - הכל לפי הסכמה ובשביל הכיף.
הקיצר - נפגוש אותך במפגש הקרוב (חמישי) ונבדוק מי אוכל יותר עפר
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab