יתכן שאתה צודק לגבי ההבדלים בין המגברים האמריקאים והאירופאים של אונקיו, נראה שמישהו יצטרך להיות שפן הניסיונות אף כי נקווה שלא

זו היתה חוויה קשה עבורי.
ממה שאני התרשמתי, מגברי 709-1009 שייכים למיד ריינג' של אונקיו, ואכן ההבדלים ביניהם מצויים על פי צרכים של המשתמש ולא מעבר. שמעתי באנגליה גם את ה 1008 וגם את ה 808 למול ה 709. נשמע היה לי ששני הראשונים אינם שונים במיוחד באיכות הסאונד, ושה 709 עולה עליהם בקצת, ככל הנראה בשל האודיסי XT. ההבדלים לא נשמעו מהותיים בכל מקרה. קפיצה משמעותית של ממש הורגשה כשחיברו את ה 3008 ואכן גם המחיר עלה פלאים:)
אגב, בבית, ההבדל בין ה SC35 לאונקיו 709 נשמע לי אדיר. ה 35 נותן רמת פירוט בלוול אחר לחלוטין. לא הייתי מודע להבדלים עד שלא שמעתי אותם זה לצד זה. אפילו הסאונד החם של ה 709, שנשמע כלשעצמו נפלא, אם לא מתחילים להשוות אותו, לא כיסה על התחושה שבפיוניר אתה פשוט שומע הרבה הרבה יותר מכל דבר וברמת רגישות נפלאה, וכיול ידני די פשוט ביטל את הבהירות הטבעית של הסאונד שלו. בקיצור, בשבילי ולדעת אוזני - האונקיו אינו מתחרה בסאונד של הפיוניר לקולנוע ביתי.
מה שמעניין, כשאני חושב על זה, שהאונקיו כשלעצמו אכן נשמע מדהים, ואם לא היה לי את הפיוניר, הייתי מאושר איתו מאד. זה מעלה מחשבות נוגות על הצורך האמיתי שיש לנו בשידרוגים
